Connect with us

Dâmboviţa

Români şi creştini, din inimă pentru tine! Un gest pe care-l poţi urma şi tu!

Publicat

pe

Mai multe familii nevoiaşe din comuna Băleni, judeţul Dâmboviţa, au primit daruri, urmare unui proiect filantropic iniţiat de prof. Cristina Stroe – inspector şcolar general adjunct, prof. Simona Maria Mihai – director adjunct al Şcolii Coresi Târgovişte şi consilierul local Marian Paraschiv. Acţiunea de într-ajutorare s-a intitulat „Români şi creştini, din inimă pentru tine!” şi a fost sprijinită de Arhiepiscopia Târgoviştei.

Tot în această perioadă, 250 de clerici şi credincioși din parohii ale protoieriilor Pucioasa, Titu și Găești au donat 110 litri de sânge, în cadrul unei campanii în sprijinul semenilor aflaţi pe patul de spital. Anul trecut, Arhiepiscopia Târgoviştei a reuşit să mobilizeze 430 de donatori de sânge.

O altă acţiune filantropică s-a consumat la Căminul de bătrâni din Pătroaia Deal, care a primit o donaţie constând în alimente şi obiecte igienico-sanitare din partea parohiilor Puntea de Greci, Picior de Munte I, Picior de Munte II și Vișina II, aparținând Protoieriei Găești.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Patru răniți într-un accident rutier la Corbii Mari

Publicat

pe

În această seară, pe DJ 701, în comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane.

Un bărbat de 57 de ani, aflat la volanul unui tractor, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca BMW, condus de M.C. de 36 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 29 ani, a doi copii, o fetiță de de 6 ani și un băiețel de 3 ani, pasageri în autoturismul tamponat, dar și a tractoristului.

Trei dintre victime au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la un spital din Capitală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Spitalul Municipal Moreni a intrat în etapa a II-a a procedurii de acreditare

Publicat

pe

Spitalul Municipal Moreni a intrat în procedura de obținere a Acreditării ANMCS – ciclul II, după o vizită de șapte zile a factorilor responsabili, care au apreciat pozitiv eforturile depuse pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sanitare.

În acest context, primarul Constantin Dinu a declarat că va continua procesul de îmbunătățire a activității spitalului, atât în ceea ce-i privește pe salariați, dar mai ales când vine vorba de serviciile medicale oferite pacienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT