Conectați-vă cu noi

POLITIC

Ecaterina Andronescu a sărit în apărarea lui Adrian Ţuţuianu

Publicat

pe

Sursa foto: realitatea.net

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei, spune că senatorul Adrian Ţuţuianu, liderul PSD Dâmboviţa, nu trebuie exclus sau sancţionat pentru declaraţiile făcute în cadrul unei adunări de partid, declaraţii înregistrate pe ascuns şi date presei. Consideră Ecaterina Andronescu că libertatea de exprimare este un drept garantat de Constituţie pentru fiecare român şi trebuie respectat oriunde, în mod deosebit în politică.

„Desigur, e necesar ca nemulțumirile să fie discutate și soluționate în cadrul CEx-ului, însă nu cred că se poate pune problema excluderii sau a sancționării. Trebuie să mai lucrăm la comunicarea din partid, astfel încât să aplanăm astfel de situații în cadrul forurilor de conducere, însă libertatea de exprimare trebuie respectată fără nici cea mai mică problemă.

Pe de altă parte, să nu se uite că Adrian Țuțuianu nu a ieșit în presă pentru a face astfel de declarații, el a vorbit în cadrul unei ședințe dintr-o organizație a PSD. Că respectivele înregistrări au ajuns în presă, asta-i o altă problemă, dar Țuțuianu a vorbit în interiorul partidului, nu în exteriorul acestuia, iar aspectul acesta trebuie să-l luăm cu toții în considerare”, a declarat Ecaterina Andronescu pentru PSnews.ro.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

Liderul PSD invită ONG-urile la dezbaterea legii PNL privind carantina și izolarea

Publicat

pe

Sursa foto: News.ro

Până acum, invocând binele comun și sănătatea oamenilor, PSD a votat fără probleme instituirea stărilor de urgenţă şi de alertă, precum și prelungirile impuse.

Despre faptul că social-democraţii l-au înscăunat de două ori pe Ludovic Orban nu are rost să mai vorbim. Se pare că acum Marcel Ciolacu, liderul PSD, nu vrea să mai acorde cecuri în alb liberalilor.

Şeful social-democraţilor, criticat pentru poziţia sa oscilantă, care i-a făcut pe mulți să creadă că ar exista o înţelegere între cele două partide, PSD şi PNL, a declarat că nu are de gând să accepte legea privind carantinarea şi izolarea elaborată la foc automat de liberali.

„Guvernul Orban naște un alt zombi legislativ și ne impune dezbatere în regim de urgență. Invităm în Parlament societatea civilă, să reparăm împreună haosul PNL! Doar la prima lectură, colegii mei au găsit în legea privind carantina și izolarea aberații majore ce atentează grav la drepturile și libertățile românilor.

Enumăr câteva exemple din gândirea unui partid care își spune liberal, dar vrea să transforme statul într-un regim totalitar. Am auzit azi cele mai importante voci ale societății civile punctând alte exemple de derapaje dramatice pe care această lege le provoacă. De aceea, vom invita mâine principalele ONG-uri din România specializate în apărarea drepturilor omului la dezbaterea acestei legi în comisii. Îi vom asculta și le vom prelua propunerile. Să vedem dacă PNL va considera și societatea civilă un «dușman al poporului», pe modelul CCR”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Trei viceprimari trădători, daţi afară din PSD Dâmboviţa

Publicat

pe

Costin Cozma - purtător de cuvânt PSD Dâmboviţa

Conducerea PSD Dâmboviţa nu-i acceptă în ruptul capului pe cei care, invocând varii motive, trec într-o altă barcă politică, după ce ani buni, au mâncat o pâine bună la PSD, ocupând diferite funcţii publice şi demnităţi locale. Este cazul a trei viceprimari social-democraţi care şi-au exprimat intenţia de a candida pentru posturile de primari în localităţile lor de baştină din partea PRO România. Îi numim aici pe viceprimarii comunelor Şelaru, Brăneşti şi Lunguleţu.

„PSD Dâmbovița a exclus trei persoane. Este vorba de viceprimarii Matei Gheorghiţă , Ionuţ Dănuţ Florin şi Popescu Gheorghe. Trebuie să spunem că, patru ani de zile, au fost în Partidul Social Democrat, ani în care efectiv s-a tras de ei, primarii celor trei localităţi au muncit şi pentru ei, pentru că aceştia nu şi-au pus semnătura pe niciun proiect important din localităţile în care au fost viceprimari. Sperăm ca, la următoarele alegeri locale, aceştia să fie taxaţi cum se cuvine de electorat”, a precizat Costin Cozma – purtătorul de cuvânt al PSD Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!