Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Urmează alte alegeri în PNL Dâmboviţa. Se pare, tot cu presa ţinută la distanţă!

Publicat

pe

Am aflat una tare! Cu iz de antidemocraţie. Candidaţii pentru funcţia de preşedinte al PNL Târgovişte nu au dorit să participe şi presa la adunarea de alegeri. Le-o fi fost frică de jurnalişti? Au vrut să-şi acopere gafele, lipsa de profesionalism şi har politic? Îi prind emoţiile când văd ziarişti în preajma lor? Oare, ce maladie o fi cuprins PNL Dâmboviţa?

CITEŞTE ŞI: PNL Dâmboviţa are alergie la presă!

Vineri – 19 octombrie 2018, sunt alte alegeri. De data asta la organizaţia judeţeană. Şedinţa se ţine tot la Clubul Studenţilor din Târgovişte. Sursele noastre spun că favoritul Bucureştiului ar fi prahoveanul Virgil Guran, dar pot apărea şi surprize.

Să sperăm că noul şef al organizaţiei PNL Dâmboviţa, indiferent care va fi el, îşi va duce mandatul până la capăt şi nu va proceda ca Marius Caraveţeanu care, sătul probabil de politica lui Orban, a ales să se retragă din funcţia câştigată prin vot liber şi democratic.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT