Connect with us

ACTUALITATE

Ziua mondială a alimentaţiei. InfoCons te ajută să cumperi responsabil!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://dnevni-list.ba)

130 de state ale lumii marchează, la data de 16 octombrie, „Ziua mondială a alimentaţiei”, instituită de Adunarea Generală a ONU cu scopul creşterii gradului de conştientizare publică asupra problemelor privind alimentaţia la nivel mondial.

Cu acest prilej, preşedintele InfoCons – Asociaţie Naţională de Protecţia Consumatorilor, Sorin Mierlea, ne îndeamnă să cumpărăm mai responsabil, să nu uităm că „orice produs sau substanţă într-o anumită can titate este aliment, în altă cantitate este medicament, dar, în altă cantitate, poate fi otravă”.

Şi nu uitaţi! „Toate ingredientele sunt în ordine descrescătoare, ceea ce înseamnă că primul ingredient este în cantitatea cea mai mare, iar ultimul în cantitatea cea mai mică. Dacă printre ingrediente găsim şi cuvinte care sunt foarte greu de înţeles, InfoCons a lansat aplicaţia gratuită atat în sistem Ios cât şi Android pentru ca fiecare să poată să îşi găsească informaţiile cu privire la ceea ce înseamnă fiecare componentă din cadrul ingredientelor produselor agroalimentare care sunt catalogate tip E-uri.

Descarcă şi tu aplicaţia gratuită InfoCons şi consumă mai responsabil, cumpară mai responsabil, iar InfoCons este si va fi alături de tine să te ajute să faci alegeri corecte pentru tine”, spune preşedintele InfoCons, Sorin Mierlea.

Consumatorii care pot şi vor să ia atitudine sunt rugaţi să transmită fotografii cu etichetele produselor pe care le-au achizitionat şi în conţinutul cărora sunt peste 11 E-uri la adresa de e-mail raportezeuri@infocons.ro.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spitalul Municipal Moreni a intrat în etapa a II-a a procedurii de acreditare

Publicat

pe

Spitalul Municipal Moreni a intrat în procedura de obținere a Acreditării ANMCS – ciclul II, după o vizită de șapte zile a factorilor responsabili, care au apreciat pozitiv eforturile depuse pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sanitare.

În acest context, primarul Constantin Dinu a declarat că va continua procesul de îmbunătățire a activității spitalului, atât în ceea ce-i privește pe salariați, dar mai ales când vine vorba de serviciile medicale oferite pacienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tabăra de vacanță liberală, organizată de OSL Târgoviște, a ajuns la final

Publicat

pe

de

Timp de o săptămână, în perioada 8-12 august, copiii înscriși au avut ocazia să călătorească în lumea satului tradițional. Au vizitat un muzeu de folclor, au descoperit tainele meșteșugurilor românești și obiceiurile transmise din generație în generație, încă din cele mai vechi timpuri.

Într-o societate a vitezei, dominată de tehnologie și gadgeturi, tabăra cu meșteșuguri tradiționale și obiceiuri populare a reprezentat pentru copii o experiență unică. Au învățat lucruri noi, au legat prietenii și au rămas cu o amintire plăcută. Precum bunicii, seniorii liberali au dat dovadă de calm, răbdare și le-au explicat celor mici noțiunile noi, pe înțelesul lor.

“Am ajuns la ultima zi de tabără. Astăzi am învățat dansurile populare și am petrecut românește. Entuziasmul copiilor a fost molipsitor. Ne-am bucurat cu toții de o săptămână deosebită. Copiii au fost minunați, dornici de cunoaștere, captivați de vechile meșteșuguri.

Am încercat să le oferim experiențe interesante și ei ne-au recompensat cu energie lor. Le mulțumesc tuturor colegilor și colegelor care s-au implicat, vom încerca să transformăm tabăra într-un eveniment anual pentru a bucura cât mai mulți copii”, a declarat Dănuț Sandu, președinte OSL Târgoviște.

La finalul taberei, pe lângă experiențele acumulate și noile cunoștințe, copiii au fost recompensați cu daruri și diplome, care să le amintească de această tabără.

Aurelian Cotinescu,
Secretar general PNL Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT