Connect with us

ACTUALITATE

Părintele vicar Ionuţ Ghibanu pune punct zvonurilor. Nu mă voi implica în lupta politică!

Publicat

pe

Părintele Ionuţ Ghibanu, vicar eparhial la Arhiepiscopia Târgoviştei, a decis, astăzi – 17 octombrie 2018, să pună punct zvonurilor vehiculate în spaţiul public, din ce în ce mai des în ultimele zile, cum că îşi doreşte să devină deputat european.

Mesajul postat pe pagina sa de Facebook este unul clar şi nu lasă loc de interpretări: „Nu mă interesează vreun post de europarlamentar! Nu mă ocup de înregistrări, ci, dimpotrivă, eu am fost prima victimă a lor! Nu mă voi implica în lupta politică! Nu aceasta este menirea mea”!

A mai scris părintele vicar că asistă cu tristeţe la spectacolul mediatic al acestor zile şi se roagă Bunului şi Milostivului Dumnezeu să păzească judeţul de ceea ce ar putea să se abată asupra lui.

„Sunt unii care și-au făcut un obicei din a dezinforma, folosind Biserica în diferite conflicte, aparente sau adevărate, sau încercând să stârnească unele. Se creează scenarii, se fac presupuneri, se încearcă învrăjbirea unora împotriva altora, fără vreun suport real. Se fac speculații cu privire la diverse înregistrări sau cu privire la susținerea unora în diverse poziții publice.

Sunt diversiuni create să abată atenția de la problemele reale ale societății în care trăim și de la misiunea pastorală a Bisericii mai cu seamă pe tărâm social-filantropic și educaţional. Ar fi de preferat ca toată această energie să fie investită în creșterea solidarității și a unității, a comuniunii, armoniei și a prosperității comunității noastre locale, de care avem atâta nevoie.

Reiterez apelul meu la bună înțelegere, adevăr și coalizare spre bine, spre mai bine și frumos! Să dăm speranței de unitate, armonie, bună înțelegere și pace o șansă”!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Inaugurări importante la Pucioasa, vineri – 9 decembrie 2022

Publicat

pe

Primăria Pucioasa inaugurează, vineri – 9 decembrie 2022, două obiective de investiții, proiecte implementate cu fonduri guvernamentale nerambursabile. Este vorba despre Piața Cartaxo și Colegiul Național „Nicolae Titulescu”.

„Începând cu ora 10:00, va avea loc deschiderea Pieței Cartaxo”. Aceasta a fost reabilitată, modernizată și extinsă printr-un proiect cu finanțare de la Compania Națională de Investiții, prin Programul național de construcții de interes public sau social”.

De la ora 12:00, Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” își redeschide larg porțile, cu ocazia inaugurării clădirii recent reabilitată și modernizată cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din bugetul local”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Pucioasa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats