Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Părintele vicar Ionuţ Ghibanu pune punct zvonurilor. Nu mă voi implica în lupta politică!

Publicat

pe

Părintele Ionuţ Ghibanu, vicar eparhial la Arhiepiscopia Târgoviştei, a decis, astăzi – 17 octombrie 2018, să pună punct zvonurilor vehiculate în spaţiul public, din ce în ce mai des în ultimele zile, cum că îşi doreşte să devină deputat european.

Mesajul postat pe pagina sa de Facebook este unul clar şi nu lasă loc de interpretări: „Nu mă interesează vreun post de europarlamentar! Nu mă ocup de înregistrări, ci, dimpotrivă, eu am fost prima victimă a lor! Nu mă voi implica în lupta politică! Nu aceasta este menirea mea”!

A mai scris părintele vicar că asistă cu tristeţe la spectacolul mediatic al acestor zile şi se roagă Bunului şi Milostivului Dumnezeu să păzească judeţul de ceea ce ar putea să se abată asupra lui.

„Sunt unii care și-au făcut un obicei din a dezinforma, folosind Biserica în diferite conflicte, aparente sau adevărate, sau încercând să stârnească unele. Se creează scenarii, se fac presupuneri, se încearcă învrăjbirea unora împotriva altora, fără vreun suport real. Se fac speculații cu privire la diverse înregistrări sau cu privire la susținerea unora în diverse poziții publice.

Sunt diversiuni create să abată atenția de la problemele reale ale societății în care trăim și de la misiunea pastorală a Bisericii mai cu seamă pe tărâm social-filantropic și educaţional. Ar fi de preferat ca toată această energie să fie investită în creșterea solidarității și a unității, a comuniunii, armoniei și a prosperității comunității noastre locale, de care avem atâta nevoie.

Reiterez apelul meu la bună înțelegere, adevăr și coalizare spre bine, spre mai bine și frumos! Să dăm speranței de unitate, armonie, bună înțelegere și pace o șansă”!

ACTUALITATE

575 de dâmbovițeni cu COVID au decedat de la începutul pandemiei până acum

Publicat

pe

Prefectura Dâmbovița ne informează că, de la începutul pandemiei de coronavirus și până astăzi – 27 februarie 2021, situația la nivel de județ se prezintă astfel:
• Persoane testate: 40.279
• Persoane confirmate cu COVID: 17.771 (47 persoane astăzi)
• Persoane vindecate: 16.519
• Persoane decedate: 575

Se adaugă următoarele statistici de moment:
• Persoane aflate în carantină la domiciliu / adresa declarată: 1.110
• Persoane aflate în carantină instituționalizată: 1
• Persoane aflate în izolare la domiciliu: 363
• Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 169, dintre care 6 la ATI.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț important Primăria Poiana, județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!