Connect with us

ACTUALITATE

Părintele vicar Ionuţ Ghibanu pune punct zvonurilor. Nu mă voi implica în lupta politică!

Publicat

pe

Părintele Ionuţ Ghibanu, vicar eparhial la Arhiepiscopia Târgoviştei, a decis, astăzi – 17 octombrie 2018, să pună punct zvonurilor vehiculate în spaţiul public, din ce în ce mai des în ultimele zile, cum că îşi doreşte să devină deputat european.

Mesajul postat pe pagina sa de Facebook este unul clar şi nu lasă loc de interpretări: „Nu mă interesează vreun post de europarlamentar! Nu mă ocup de înregistrări, ci, dimpotrivă, eu am fost prima victimă a lor! Nu mă voi implica în lupta politică! Nu aceasta este menirea mea”!

A mai scris părintele vicar că asistă cu tristeţe la spectacolul mediatic al acestor zile şi se roagă Bunului şi Milostivului Dumnezeu să păzească judeţul de ceea ce ar putea să se abată asupra lui.

„Sunt unii care și-au făcut un obicei din a dezinforma, folosind Biserica în diferite conflicte, aparente sau adevărate, sau încercând să stârnească unele. Se creează scenarii, se fac presupuneri, se încearcă învrăjbirea unora împotriva altora, fără vreun suport real. Se fac speculații cu privire la diverse înregistrări sau cu privire la susținerea unora în diverse poziții publice.

Sunt diversiuni create să abată atenția de la problemele reale ale societății în care trăim și de la misiunea pastorală a Bisericii mai cu seamă pe tărâm social-filantropic și educaţional. Ar fi de preferat ca toată această energie să fie investită în creșterea solidarității și a unității, a comuniunii, armoniei și a prosperității comunității noastre locale, de care avem atâta nevoie.

Reiterez apelul meu la bună înțelegere, adevăr și coalizare spre bine, spre mai bine și frumos! Să dăm speranței de unitate, armonie, bună înțelegere și pace o șansă”!

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite