Connect with us

Argeș

Sinucidere la spitalul din Piteşti. Un pacient s-a aruncat pe geamul de la baie!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.ziarulargesul.ro)

Un bătrân de 79 de ani, internat în Spitalul Județean de Urgență din Pitești, a decis să-și pună capăt zilelor, copleșit se pare de problemele personale. Bărbatul, de fel din București, era internat pentru afecțiunile cardiace de care suferea.

Aseară, a intrat într-o baie situată la un etaj superior al unității spitalicești, a deschis fereastra și s-a aruncat în gol. Impactul cu caldarâmul i-a fost fatal. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar leziunile produse au fost incompatibile cu viața.

ANUNŢURI

Proiect „Achiziție de echipamente de protecție medicală pentru unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Priboieni, județul Argeș”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Argeș

O persoană a fost găsită carbonizată într-o casă cuprinsă de foc în Suseni, județul Argeș

Publicat

pe

O persoană a decedat și alte două au suferit atac de panică după ce locuința le-a fost cuprinsă de flăcări, în această dimineață. Evenimentul a avut loc în comuna Suseni, județul Argeș.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

Echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru persoana surprinsă în interior, aceasta fiind găsită carbonizată. Celelalte două victime au primit îngrijiri medicale la fața locului.

UPDATE: A decedat un bărbat de 83 de ani, o femeie de 78 de ani a suferit arsuri la nivelul feței și la mana dreaptă, iar o altă femeie, de 58 de ani prezenta atac de panică.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats