Conectați-vă cu noi

Argeș

Sinucidere la spitalul din Piteşti. Un pacient s-a aruncat pe geamul de la baie!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.ziarulargesul.ro)

Un bătrân de 79 de ani, internat în Spitalul Județean de Urgență din Pitești, a decis să-și pună capăt zilelor, copleșit se pare de problemele personale. Bărbatul, de fel din București, era internat pentru afecțiunile cardiace de care suferea.

Aseară, a intrat într-o baie situată la un etaj superior al unității spitalicești, a deschis fereastra și s-a aruncat în gol. Impactul cu caldarâmul i-a fost fatal. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar leziunile produse au fost incompatibile cu viața.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Prins de jandarmi la furat de lemne

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost prins de jandarmii argeșeni într-o pădure de pe teritoriul comunei Bogați, în timp ce tăia arbori cu ajutorul a două drujbe. Lemnul era scos din fondul forestier cu ajutorul unui autoturism de teren și cu un atelaj.

„Jandarmii au procedat la întocmirea actelor de sesizare a organelor de cercetare penală pe numele bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de material lemnos. Actele întocmite cu această ocazie precum și cele două drujbe au fost predate lucrătorilor de poliție în vederea continuării cercetărilor”, se precizează într-un comunicat transmis de IJJ Argeș.

Citește în continuare

Argeș

Botez întrerupt de jandarmi la Pitești

Publicat

pe

O petrecere prilejuită de un botez a fost spartă ieri de jandarmii argeşeni. Cheful fusese organizat într-un restaurant din municipiul Pitești. Militarii au aplicat 13 amenzi, a căror valoare se ridică la 5.000 de lei.

Jandarmii au sancţionat contravenţional organizatorul evenimentului, administratorul societăţii comerciale, dar şi pe participanţii aflaţi în interiorul restaurantului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!