Connect with us

Argeș

Dâmboviţean, găsit mort pe un câmp din Căteasca, judeţul Argeş!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://10tv.md)

Misiune dificilă pentru criminaliștii din Argeș, care trebuie să stabilească dacă bărbatul de 66 de ani, găsit mort pe un câmp de lângă comuna Căteasca, a fost omorât sau a decedat în urma unei căderi accidentale. Cadavrul prezenta semne clare de violență la nivelul feţei.

Din primele informații, reiese că bietul om dispăruse de acasă de joi de dimineață. Era de fel din comuna Mogoşani, județul Dâmbovița, și lucra ca văcar în satul Coşari. Proprietarii animalelor pe care le păștea dâmbovițeanul spun că bărbatul a plecat ieri, în zori, cu vitele pe islaz și nu s-a mai întors. Oamenii l-au căutat toată noaptea, dar nu l-au găsit.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Proiect „Achiziție de echipamente de protecție medicală pentru unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Priboieni, județul Argeș”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Argeș

O persoană a fost găsită carbonizată într-o casă cuprinsă de foc în Suseni, județul Argeș

Publicat

pe

O persoană a decedat și alte două au suferit atac de panică după ce locuința le-a fost cuprinsă de flăcări, în această dimineață. Evenimentul a avut loc în comuna Suseni, județul Argeș.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

Echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru persoana surprinsă în interior, aceasta fiind găsită carbonizată. Celelalte două victime au primit îngrijiri medicale la fața locului.

UPDATE: A decedat un bărbat de 83 de ani, o femeie de 78 de ani a suferit arsuri la nivelul feței și la mana dreaptă, iar o altă femeie, de 58 de ani prezenta atac de panică.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats