Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Sancţionarea lui Adrian Ţuţuianu ar însemna un cadou pe care PSD l-ar face opoziţiei!

Publicat

pe

Membrii Organizaţiei PSD Dâmboviţa nu se desolidarizează de liderul filialei, senatorul Adrian Ţuţuianu, aşa cum s-ar fi aşteptat unii. Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, Cristian Daniel Stan – primarul municipiului Târgovişte, senatorul Titus Corlăţean şi Ionuţ Săvoiu – administratorul judeţului Dâmboviţa au spus clar că întreaga organizaţie rămâne alături de Ţuţuianu.

În opinia lui Corlăţean, un om de talia lui Adrian Ţuţuianu, cu performanţe notabile pe târâmul politic, cu rezultate încă neatinse de foarte multe organizaţii din ţară, nu poate fi sancţionat, nu poate fi marginalizat. Liderii partidului trebuie să cântărească mai mult faptele bune decât pe cele rele sau care nu convin.

„PSD Dâmboviţa este una dintre organizaţiile cele mai tari din România, cu un lider care a fost întotdeauna performant, care a câştigat toate alegerile. Datorită acestui fapt, noi suntem foarte sus în ierarhia naţională a PSD”, a precizat senatorul Titus Corlăţean.

Parlamentarul PSD a mai spus că sancţionarea lui Ţuţuianu ar fi o greşeală strategică a conducerii partidului.

„Gesturile pripite şi emoţionale, de a solicita, eventual, sancţiuni ar merge împotriva intereselor partidului şi stabilităţii guvernării”.

Consideră Titus Corlăţean că altele trebuie să fie priorităţile social-democraţilor. Mai ales acum, când partidul şi guvernul trec printr-o perioadă dificilă.

„Urmează o moţiune de cenzură, care a fost anunţată de Opoziţie, urmează votul pentru unele legi importante, care au nevoie de o majoritate clară în Parlament – Legea Offshore, Legile privind codul penal şi codul de procedură penală. Avem lucruri de făcut care să pună în practică programul de guvernare”, a subliniat senatorul PSD.

Aşadar, conducerea partidului nu ar trebui să-şi concentreze forţele pentru înlăturarea unui lider important, cum este Adrian Ţuţuianu.

„Această organizaţie rămâne extrem de coezivă şi, vă spun foarte clar, să nu-şi facă nimeni iluzii, nu există alternativă reală la conducerea PSD Dâmboviţa, la Adrian Ţuţuianu. Organizaţia este una serioasă şi puternică. Avem un lider pe care îl respectăm, un lider cu autoritate, aş spune chiar autoritar, dar nu discreţionar, ceea ce e important”, a mai spus Corlăţean.

Senatorul nu crede că tema excluderii sau sancţionării lui Adrian Ţuţuianu va fi pusă în cadrul Comitetului Executiv Naţional în mod serios.

„Există oameni cu experienţă în conducerea partidului, care înţeleg că nu este un moment în care să intrăm în logica excluderilor, avem de strâns rândurile, dacă dorim să păstrăm această guvernare”.

Pe aceeaşi notă de susţinere a preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a mers şi primarul Târgoviştei, Cristian Daniel Stan, liderul organizaţiei municipale a PSD. Pe bună dreptate, a spus Cristian Daniel Stan că eliminarea lui Ţuţuianu din primul eşalon al partidului, din fruntea organizaţiei PSD Dâmboviţa, ar însemna să faci cea mai mare favoare pe care o puteai face vreodată adversarilor politici din judeţ, dar şi celor de la nivel naţional.

„Un om care nu a pierdut nicio bătălie electorală, un om care şi-a ţinut la respect absolut toţi adversarii politici pe care i-a avut nu cred că poate fi la acest mod tratat de către conducerea partidului. Organizaţia PSD Dâmboviţa este alături de omul care, prin activitatea sa, a impus respect şi care a fost, din momentul în care a preluat conducerea organizaţiei, motorul electoral al acesteia”, a declarat Cristian Daniel Stan.

Primarul Târgoviştei nu este de acord nici măcar cu zvonul, cu ipoteza că centrul ar impune la Dâmboviţa un alt preşedinte. Organizaţia nu ar accepta un alt lider. Este un nonsens!

În acelaşi ton al unităţii, de susţinere a preşedintelui Adrian Ţuţuianu a fost şi discursul lui Ionuţ Săvoiu. Fostul deputat PSD este convins că liderii partidului vor da dovadă de maturitate politică, vor gândi în perspectivă, vor pune înainte interesele ţării, ale guvernării, nu spiritul de vendetă, de răzbunare, de sancţionare a celor care au performat.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

DSP Dâmboviţa, informare privind focarele COVID-19 din județ, 8 iulie 2020

Publicat

pe

de

În ultima săptămână s-a constatat o creştere a cazurilor de SARS -CoV -2 la nivelul judeţului Dâmboviţa, fapt explicat prin:
– existenţa a două focare de colectivitate cu un număr mare de cazuri, unul cu 34 de cazuri înregistrat în cadrul unui centru rezidenţial aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dîmboviţa , iar celălalt cu 14 cazuri la o societate comercială;
– creşterea numărului de testări profilactice la nivelul centrelor rezidenţiale pentru persoanele adulte şi copii, conform Metodologiei de supraveghere a COVID-19;
– decizia societăţilor comerciale de a testa profilactic un număr cât mai mare de angajaţi, în detrimentul izolării la domiciliu a contacţilor direcţi ai cazurilor confirmate;
– decizia personală a pacienţilor internaţi de a se externa la cerere; -nerespectarea recomandărilor de autoizolare la domiciliu a persoanelor contacte directe ale cazurilor confirmate COVID-19, ca urmare a ultimelor modificări legislative;
– nerespectarea de către populaţia generală a regulilor de distanţare fizică, a celor de igienă personală, precum şi nepurtarea măştii de protecţie, ori utilizarea acesteia în mod necorespunzător;

Solicităm populaţiei judeţului Dâmboviţa să trateze cu maximă seriozitate această problemă de sănătate publică, să respecte toate recomandările specialiştilor în vederea limitării transmiterii comunitare, care a înregistrat o creştere îngrijorătoare în ultimul interval de timp.

Facem un apel la responsabilitate având în vedere capacitatea de spitalizare care este limitată în acest moment, motiv pentru care Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a iniţiat demersuri la nivelul Ministerului Sănătăţii în vederea nominalizării altor unităţi sanitare destinate tratării pacienţilor COVID-19.

DIRECTOR EXECUTIV DSP DÂMBOVIȚA – Dr. Sorin STOICA

Citește în continuare

ACTUALITATE

22 de copii dintr-un centru social din Găești, infectați cu COVID-19

Publicat

pe

22 de copii aflaţi în Centrul pentru Servicii Sociale Găeşti, instituţie administrată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, au fost găsiţi pozitiv la testul pentru coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Focar de COVID-19 la Complexul de Servicii Sociale Găești

Din câte am aflat, în cursul zilei de astăzi se încearcă transferarea lor la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte pentru a fi ţinuţi sub supraveghere medicală.

Am mai aflat și faptul că 9 angajaţi de la o firmă de materiale de construcţie din Târgovişte au fost infectaţi cu temutul virus de origine asiatică.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!