Conectați-vă cu noi

POLITIC

Şeful PSD vrea două şedinţe CEX. Una pentru remaniere şi alta pentru pucişti!

Publicat

pe

Foto: realitatea.net

Liviu Dragnea nu vrea să amestece problemele guvernării cu scandalurile interne din PSD. Ultimele informaţii apărute în spaţiul public dă ca sigură organizarea a două şedinţe CEX. Într-una se va discuta despre remanierea cabinetului Dăncilă, iar în cea de-a doua vor fi puse pe tapet cazurile puciştilor Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu.

Sursele noastre spun că Liviu Dragnea s-ar mai fi înmuiat în ultimele zile în ceea ce priveşte ideea excluderii celor doi, după ce a văzut că organizaţia Dâmboviţa este pregătită de război cu centrul, iar o serie de parlamentari social-democraţi nu ar fi de acord cu eliminarea celor doi grei din PSD.

POLITIC

Victor Ponta s-a deslănţuit împotriva ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc

Publicat

pe

Ministrul Transporturilor, giurgiuveanul Răzvan Cuc, este aspru criticat de liderul PRO România, Victor Ponta. Susţine acesta, pe pagina sa de Facebook, că demnitarul PSD este „cel mai şarlatan, minicinos, tupeist şi ineficient dintre toţi”. Mai spune Ponta că Răzvan Cuc este cel mai slab ministru al Transporturilor.

Reamintim că Răzvan Cuc a venit de două ori în vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa, a văzut infrastructura rutieră precară, şoselele, podurile, ba chiar s-a băgat pe sub ele şi, în final, nu a făcut nimic. Dâmboviţa s-a ales doar cu schimbarea panoului rutier de deasupra DN 71, la ieşirea din municipiul Târgovişte spre Aninoasa.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Senatorul Titus Corlăţean analizează la sânge dacă mai rămâne sau nu în PSD!

Publicat

pe

Senatorul PSD de Dâmboviţa Titus Corlăţean este foarte supărat pe colegii parlamentari social-democraţi, care şi-au arătat nepăsarea faţă de propunerea sa legislativă, prin care ziua de 4 iunie ar fi trebuit să fie declarată în România drept „Ziua Tratatului de la Trianon”. Senatorii PSD au lipsit de la şedinţă, iar proiectul lui Corlăţean nu a trecut din cauza lipsei de cvorum.

„Constat cu regret că s-a încercat din răsputeri, din mai multe direcţii, să se stopeze astăzi dezbaterea şi supunerea la vot a iniţiativei pe care am formulat-o, privind proclamarea zilei de 4 iunie ca zi a Tratatului de la Trianon în România, o iniţiativă care marchează o simbolistică naţională importantă, cu atât mai mult cât anul viitor vom aniversa Centenarul recunoaşterii internaţionale a graniţelor României, inclusiv cu reîntoarcerea legitimă a Transilvaniei la România.

Constat că această iniţiativă legislativă va intra în adoptare tacită, lucru care nu mă încălzeşte pe mine, pe iniţiator, absolut deloc, pentru că era nevoie de o dezbatere şi de o expunere a punctelor de vedere din partea grupurilor politice. Constat cu regret că încercările de a stopa această dezbatere şi de a se pierde cvorumul astăzi, după repetate amânări, provin inclusiv din partidul din care fac parte.

În consecinţă, vreau să mulţumesc celor care au fost prezenţi, inclusiv colegii din PSD care au rămas în sală până la acest moment, şi vreau să vă informez la rece, nu la cald, pentru că la cald nu este bine, că îmi voi face evaluarea să văd ce mai am de făcut, dacă mai am de făcut ceva în acest partid”, a precizat la finalul şedinţei de plen Titus Corlăţean.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web