Conectați-vă cu noi

POLITIC

Şeful PSD vrea două şedinţe CEX. Una pentru remaniere şi alta pentru pucişti!

Publicat

pe

Foto: realitatea.net

Liviu Dragnea nu vrea să amestece problemele guvernării cu scandalurile interne din PSD. Ultimele informaţii apărute în spaţiul public dă ca sigură organizarea a două şedinţe CEX. Într-una se va discuta despre remanierea cabinetului Dăncilă, iar în cea de-a doua vor fi puse pe tapet cazurile puciştilor Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu.

Sursele noastre spun că Liviu Dragnea s-ar mai fi înmuiat în ultimele zile în ceea ce priveşte ideea excluderii celor doi, după ce a văzut că organizaţia Dâmboviţa este pregătită de război cu centrul, iar o serie de parlamentari social-democraţi nu ar fi de acord cu eliminarea celor doi grei din PSD.

Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa rămâne adeptul alianţei cu PRO România

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, a răspuns astăzi celor care speculază ideea că social-democraţii ar dori să meargă în alegeri singuri, fără să accepte crearea unor alianţe cu partidele de pe partea stângă, respectiv PRO România.

A precizat tânărul demnitar că îşi doresc „o alianţă nu pentru ocuparea anumitor funcţii, ci pentru a face o echipă puternică, să dezvoltăm acest judeţ. Am văzut anumite comentarii în spaţiul public, că PSD a stabilit o comisie pentu a se discuta cu cei de la PRO România. Am avut două întâlniri, dar nu am hotărât încă nimic. Am vorbit de o alianţă la nivelul consiliilor locale, pentru a crea anumite majorităţi, dar discuţiile s-au blocat la negocierea privind funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”. 

Liderul PSD Dâmboviţa a mai spus că adevăratul adversar al social-democraţilor este PNL, nu altcineva. De asemenea, a mai precizat că, pentru câştigarea alegerilor locale, este necesară formarea unor echipe puternice în toate localităţile judeţului, în care să fie angrenaţi membri alianţei.

Deputatul Corneliu Ştefan are o singură condiţie în ceea ce priveşte încheierea unei alianţe electorale cu PRO România. Să se facă ţinându-se cont de proporţiile celor două partide, de vizibilitate şi de încrederea populaţiei.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Daniel Cristian Stan va candida pentru un nou mandat de primar al Târgoviştei

Publicat

pe

Foto: Facebook / Daniel Cristian Stan

În politică, este obişnuit a se arunca cu petarde în mediul public, cu fumigene, cu ploaie de speculaţii, pentru a testa capacitatea de reacţie a adversarului, modul în care se pliază pe răspuns, dar şi pentru a semăna oarece confuzie în rândul electoratului.

Nu de puţine ori, acest obicei are ca scop tensionarea unor relaţii dintre anumite persoane din acelaşi grup sau din zona politică apropiată. Mai multe astfel de artificii se aprind în perioada premergătoare campaniilor electorale.

Aşa s-a întâmplat de curând şi la Târgovişte, când, în spaţiul virtual, a apărut informaţia că actualul edil al Târgoviştei, Cristian Daniel Stan, nu ar mai candida pentru un nou mandat de primar şi că s-ar pregăti pentru o poziţie de parlamentar, iar pentru Primărie ar intra în bătălie Gabriel Boriga, actualul administrator public al municipiului.

Evident, Cristian Daniel Stan a percutat imediat, criticându-i pe cei care lansează astfel de informaţii în spaţiul public, cu scopul de a-l încadra într-o nuanţă de neseriozitate şi de joc al interesului politic.

„Am învățat în timp că un bun indicator al felului în care-ți faci treaba e felul în care te atacă adversarii. Dacă ai vulnerabilități mari, atacurile sunt consistente, se bazează pe anchete documentate și sunt purtate de voci competente. Dacă-ți faci treaba bine, îi lași pe adversari fără opțiuni. În situația asta, dacă au decență, tac. Dacă n-au, pun mâna pe «bolovani» și încep să arunce la întâmplare. De multe ori, aruncă în sus și nu se mai feresc, iar bolovanii le cad tot lor în cap.

Postarea e despre unii care, neștiind cum să mă mai înjure fără efect, au început să sufle într-o minciună: că voi pleca de la Primăria Târgoviște și voi candida pentru altceva. Săracii nefericiți, Vă dați seama în ce stadiu sunt dacă aici au ajuns?

Știu că «băieții» ar fi foarte bucuroși să mă vadă plecat de la Primărie. Li s-ar potrivi și lor zodiile pe partea financiară, ar mai da și ei un tun, două, nouă… Pe mine sunt supărați, că nu merge. Și n-o să meargă!

Poate că nu sunt primarul ideal, poate că nu am făcut câte mi-am propus să fac sau câte ați asteptat de la mine. Învăț însă în fiecare zi și încerc să fiu mai bun pentru ziua de mâine. Știu că fac totul cu bună credință și muncesc în această echipă pentru a rămâne ceva în urma noastră, în Târgoviște. Pentru că și eu tot aici voi rămâne!

Așa că, bârfitorilor de ocazie le urez succes la înjurături și fake-news-uri! Aruncați bolovani până nu mai puteți! Tot de jos în sus”, a scris primarul Târgoviştei pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!