Connect with us

Dâmboviţa

Dacă Bucureştiul îl dă jos pe Ţuţuianu, noi îl punem din nou preşedinte!

Publicat

pe

Organizaţia PSD Dâmboviţa rămâne unită şi loială liderului Adrian Ţuţuianu. Indiferent de ceea ce se afirmă în spaţiul public sau în culisele politicii, primarii PSD nu vor să accepte ca ştabii de la Bucureşti să-l decapiteze pe senatorul Adrian Ţuţuianu. Va fi război!

Edilul de la Corbii Mari, Ionuţ Bănică, a spus răspicat că merg până la capăt alături de preşedintele lor, indiferent de consecinţe. Bănică i-a numit pe aşa-zişii colegi care au realizat înregistrările transmise presei oameni fără caracter, trădători ieftini.

În opinia primarului de la Corbii Mari, care îndeplineşte şi funcţia de vicepreşedinte la nivel de judeţ, Adrian Ţuţuianu a dat dovadă, la întâlnirea de la Petreşti, de transparenţă, relaţionare şi comunicare a problemelor cu care se confruntă partidul, chiar dacă aceste mărturisiri s-au produs într-o notă mai familiară.

Marian Ţachianu, primarul comunei Braniştea şi vicepreşedinte PSD PSD Dâmboviţa, i-a criticat pe liderii de la centru ai PSD, fiindcă nu ţin cont de vocea celor de jos decât atunci când sunt campanii electorale, în alegeri, după care uită cu totul sau minimalizează rolul membrilor de rând.

„Nu au nici un fel de treabă cu munca noastră. Nu suntem respectaţi absolut deloc. Noi suntem buni doar să aducem voturi, iar ei îşi văd de interesele lor”, a spus vicepreşedintele PSD Dâmboviţa.

Tachianu l-a criticat şi contrazis pe Codrin Ştefănescu, pentru faptul că, pe posturile de televizune unde îi place să stea şi să turuie, ar fi spus că mulţi primari dâmboviţeni nu-l mai susţin pe Adrian Ţuţuianu şi sunt în contradicţie cu opinile lui.

Edilul de la Braniştea este de părere că, la viitoarea şedinţă a CEX, senatorul Ţuţuianu nu va fi exclus din partid, „dacă au capul pe umeri”. Şi, dacă totuşi se va întâmpla asta, spune Ţachianu, liderul lor va fi primit din nou în PSD, fie la Braniştea sau în altă organizaţie locală. Vor convoca o conferinţă judeţeană extraordinară şi îl vor pune din nou preşedinte pe Adrian Ţuţuianu.

„Aşa este obiceiul la noi. Cei mici să aleagă, iar cei mari să dea jos. Noi îl punem din nou preşedinte, ei să-l dea jos, noi iar îl punem…”.

Tachianu a insistat pe descoperirea trădătorilor, care au adus atâtea prejudicii partidului şi organizaţiei.

„Au fost acolo discuţii amicale, ca de la om la om, au fost bârfe, că de asta ne întâlnim, să mai discutăm, să socializăm, să ne spunem diferite opinii. Fiecare ne-am spus părerea. Ce a zis Ţuţuianu acolo a fost împărtăşit de majoritatea celor prezenţi. Poate trădătorul nu a spus nimic sau a incitat”, a precizat vicepreşedintele PSD.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Jandarm din Dâmbovița, pe podium la concursul de mountainbike „MARVIN 2K22”

Publicat

pe

Maiorul George Dragoș Dedu, de la Jandarmeria Dâmboviţa, s-a clasat pe locul al III-lea la categoria Master 2 masculin (40 – 49 de ani) la finalul concursului de mountainbike „MARVIN 2K22”, organizat, sâmbătă – 14 mai 2022, în Urlați, județul Prahova, de către BikeXpertRacingTeam.

„Fiind unul dintre concursurile interne consacrate de ciclism, a atras la start peste 1.300 cicliști din toată țara, de nivel elite și amatori, care au optat pentru traseele de 18 km, 31 km sau 51 km, în funcție de nivelul de pregătire.

Pasionat de ciclism, jandarmul dâmbovițean a intrat în competiție pe traseul de 51 km cu aproximativ 1.200 metri elevație, destinat cicliștilor de nivel avansat, Master 2 masculin (40 – 49 de ani)”, se precizează într-un comunicat remis de IJJ Dâmboviţa.

Concursul de mountainbike de la Urlați a ajuns anul acesta la ediția cu numărul 10.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Proiect pentru modernizarea transportului public și în zona limitrofă municipiului Târgoviște

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a depus, astăzi – 16 mai 2022, în parteneriat cu administrația publică locală a comunei Șotânga un proiect care vizează modernizarea transportului public în zona periurbană a municipiului care cuprinde, spune edilul Daniel Cristian Stan, 25 de localități.

În cadrul acestei prime etape, vor fi achiziționate 21 de autobuze electrice de capacitate mare și vor fi construite 21 de stații de încărcare lentă la autobază și 7 stații de încărcare rapidă pe traseu. De asemenea, se vor executa și mai multe lucrări conexe.

„Valoarea intervențiilor este de 13,788,828.98 euro, TVA inclus, din care 11,571,000.00 euro, fără TVA, reprezintă cheltuieli eligibile asigurate din Planul Național de Redresare și Reziliență, la care se adaugă TVA aferent cheltuielilor eligibile în valoare de 2,198,490.00, cheltuieli asigurate din bugetul de stat”, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

Reamintim faptul că transportul public local din Târgoviște este în plin proces de modernizare, iar proiectul depus astăzi în vederea obținerii de fonduri europene nerambursabile răspunde solicitărilor venite de la cetățeni, care își doresc autovehicule moderne și ecologice și pe traseele din afara municipiului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT