Connect with us

Dâmboviţa

Ţuţuianu, ţintă-piept pentru Dragnea şi apropiaţii săi?

Publicat

pe

Tensiunea este la cote maxime, astăzi, în interiorul principalului partid de guvernământ. Comitetul Executiv Naţional al PSD, care se va reuni la ora prânzului, va decide cu privire la soarta puciştilor anti-Dragnea.

Liderul PSD a avut o întâlnire cu mai mulţi şefi de organizaţii şi parlamentari fideli, care au fost de acord ca Adrian Ţuţuianu – preşedintele social-democraţilor dâmboviţeni, Gabriela Firea -primarul general al Capitalei şi Marian Neacşu – secretarul general al PSD să fie sancţionaţi dur.

Unii ar dori chiar şi excluderea acestora din partid, dar nu se ştie dacă se va ajunge până aici, mai ales că această răzbunare de tip stalnist ar putea duce la pierderea majorităţii în Parlament şi, în eventualitatea depunerii unei moţiunii de cenzură, Guvernul Dăncilă ar putea cădea.

Sursele noastre spun că unii dintre cei mai vehemenţi contestatari ai senatorului Adrian Ţuţuianu ar fi Olguţa Vasilescu şi Codrin Ştefănescu. Despre Rovana Plumb, parlamentar de Dâmboviţa, evident, se vorbeşte că nu ar agrea în totalitte ideea debarcării lui Ţuţuianu din PSD, dar că nici nu se va opune, dacă în CEX se va lua o astfel de decizie.

De altfel, Rovana Plumb ar fi principala favorită a lui Dragnea pentru preluarea conducerii organizaţiei PSD Dâmboviţa. Oricum, lucrurile nu sunt deloc simple. Rprezentanţii social-democraţi din Dâmboviţa sunt pregătiţi să nu accepte pe nimeni din afară conducător şi nici o altă numire în locului lui Adrian Ţuţuianu. PSD-iştii dâmboviţeni pregătesc o revoltă puterică împotriva conducerii centrale, dacă Ţuţuianu va fi exclus din partid.

Mai mulţi primari din judeţ, membri PSD, au dat de înţeles că, dacă Dragnea se va răzbuna pe Ţuţuianu, s-ar putea ca viitorele alegeri locale să nu îi mai găsească în partid. Alţii spun că Liviu Dragnea, prin astfel de măsuri despotice, doreşte, de fapt, să dinamiteze PSD.

Faptul că astăzi, cu câteva ore înainte de şedinţa CEX, apar în spaţiul public alte înregistrări cu Adrian Ţuţuianu, în care îşi exprimă în faţa colegilor un punct de vedere vizavi de conducerea partidului şi de ceea ce se întâmplă la guvernare, arată clar că împotriva sa se lucrează concertat, folosind ca lansator de rachete presa naţională!

Dâmboviţa

Primar PNL: Premierul Cîțu cumpără voturi în partid cu banii țării!

Publicat

pe

Teodora Anghelescu, primarul comunei Bezdead, din județul Dâmbovița, a avut un discurs durbla adresa premierului Florin Cîțu, în cadrul Comitetului de Coordonare Județean al PNL Dâmboviţa.

A spus Teodora Anghelescu că primul ministru folosește banii țării să cumpere voturi pentru a ajunge președinte al PNL, la congresul din această toamnă.

„Sunt 17 județe care au primit bani pe calamități, noi nu am primit nimic. Este primul an în care nu se întrevede nicio linie de finanțare. Este primul an în care noi, primării, șomăm”, a explicat edilul de la Bezdead.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Guran către delegații PNL Dâmboviţa: Vreau să votăm oameni care se implică!

Publicat

pe

Astăzi – 24 iulie 2021, sunt alegeri în Organizația PNL Dâmboviţa. Pentru funcția de președinte, candidează doar senatorul Virgil Guran, cel care îi conduce de câțiva ani pe liberalii din județ. În schimb, pentru celelalte funcții este concurență: 27 de candidați pentru 15 poziții.

„Mi-aș f dorit să am contracandidat, să nu se spună că în organizație este dictatură, fiindcă nu este. Avem concurență mare pe celelalte posturi. Sper să avem o echipă bună, de oameni care chiar să facă ceva.

Mi-aș dori că echipa să fie una care lucrează doar din vorbe. Vreau să votăm oameni care se implică. Vreau să facem un partid în care să nu se mai aștepte totul de la mine. Vreau un partid în care să ne simțim confortabil, în care fiecare să ne știm locul, dar locul să fie în funcție de munca depusă”, a fost mesajul senatorului Virgil Guran către cei 287 de delegați prezenți în sală.

Vom reveni.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT