Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

SOLIDARITATE: Adrian Țuțuianu rămâne președintele incontestabil al PSD Dâmbovița!

Publicat

pe

Ionuţ Bănică, primarul comunei Corbii Mari şi vicepreşedinte PSD Dâmboviţa, este încă o voce din PSD Dâmboviţa care se face auzită după decizia de excludere din partid a liderului Adrian Ţuţuianu.

CITEŞTE ŞI: Reacţii în PSD Dâmboviţa după excluderea liderului Adrian Ţuţuianu

„Sunt dezamăgit și revoltat după decizia Comitetului Executiv Național de excludere din partid a președintelui PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu. Dezamăgit – pentru că am crezut ca un naiv că un interes general mai mare va depăși intrigile unor personaje minuscule. Revoltat – pentru că am ajuns, ca organizație, ca oameni care am muncit din greu pentru acest partid, să fim executați fără niciun argument rațional.

Eu știu așa: că PSD Dâmbovița a avut un lider – pe Adrian Țuțuianu – cu care a câștigat zdrobitor toate luptele pe care le-a purtat. Nu știu unde erau atunci indivizii care se ocupă cu înregistrări, dar știu unde eram noi și știu cine era în fruntea noastră. Pentru mine și pentru foarte, foarte mulți colegi Adrian Țuțuianu rămâne președintele incontestabil al PSD Dâmbovița.

P.S. – Știu că e o decizie a Comitetului Executiv, dar eu propun să o tratăm cu aceeași „prețuire” cu care a tratat și Comitetul scrisoarea noastră de susținere pentru Adrian Țuțuianu”, a scris Ionuţ Bănică pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. moshu49

  noiembrie 7, 2018 at 6:46 am

  vai de capul vostru, un partid care a ajuns să fie terorizat de un infractor&camarila, un condamnat penal „împodobit” și cu alte multe dosare în lucru și instanță
  dar cum nu eu l-am pus în capul mesei, să vă duceți crucea, tovarăși
  bine că v-ați mărit lefurile (pensii canci, dixit CCR!) și ați dat sinecuri clanului, că și fără voi nu avem cum s-o ducem mai rău (cunoașteți evoluția prețurilor din piața 1 Mai?)
  am trăit și muncit în vechiul regim, știu să mă descurc și din postura de pensionar
  mari investiții mă interesează, pentru viitorul nepoților mei, nu „jucărelele” unor incapabili
  și a propos, nu uitați de Mega-spitalul republican „Carol Davila”, că pe celelalte 3 regionale le-ați tăiat de pe listă cum am tăiat eu porcul, mai aveți doi ani
  pînă la prima zăpadă aștept să vă văd capră în fața madamei Plumb! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Casă în flăcări la Valea Lungă. O persoană a fost găsită decedată

Publicat

pe

O locuință din satul Gheboasa, comuna Valea Lungă, județul Dâmbovița, a fost cuprinsă de flăcări în această noapte.

Din primele informații, o persoană a fost găsită decedată în casă. Este vorba despre un bărbat de 31 de ani. La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul din Moreni cu mai echipaje de stingere. VOM REVENI.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Accident de circulație mortal la Bilciurești

Publicat

pe

Foto arhivă

O femeie de aproximativ 55 de ani a murit, în această seară, în urma unui accident de circulație petrecut în comuna Bilciurești, județul Dâmbovița.

Victima, rămasă încă neidentificată, se angajase în traversarea străzii, neregulamentar, fără să se asigure, în momentul în care a fost lovită de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani din aceiași localitate.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!