Conectați-vă cu noi

Argeș

Avion de agrement s-a prăbuşit la Topoloveni, judeţul Argeş

Publicat

pe

Un avion de agrement s-a prăbuşit, astăzi – 7 noiembrie 2018, în zona aerodromului din oraşul Topoloveni, judeţul Argeş. Potrivit ISU, pilotul este cel care a sunat la 112. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a suferit multiple traumatisme. Accidentul aviatic nu s-a soldat şi cu alte victime.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Să învăţăm din gestul acestui pompier din Argeş!

Publicat

pe

plutonier major Marin Manea - ISU Argeş

Un pompier din Argeş, abia ieşit din tura de serviciu, dând dovadă de spirit de observaţie, devotament pentru meseria aleasă şi solidaritate cu cei aflaţi în necaz, a reuşit să-i salveze unui cetăţean maşina cuprinsă de un incendiu.

Fără intervenţia promptă a plutonierului major Marin Manea, autoturismul s-ar fi făcut scrum. Subofiţerul a acţionat iniţial cu un stingător auto, apoi a folosit apă din cisterna celor de la Servicii Edilitare Mioveni, pe care i-a oprit în trafic.

Cu siguranţă, sunt destui cei care se vor grăbi să catalogheze drept banal gestul pompierului argeşean, dar câţi dintre aceştia s-ar fi oprit ca să intervină? Câţi dintre noi n-am fi trecut mai departe nepăsători? Din păcate, mulţi. Mult prea mulţi! Respect, Marin Manea!

Citește în continuare

Argeș

Comerţ ilicit în poarta Uzinei Dacia

Publicat

pe

Foto: IJJ Argeş

Întreprinzătorul care s-a decis să scoată ceva bani vânzând produse de panificaţie, fructe şi legume în poarta Uzinei Dacia, fără să deţină documente care să justifice provenienţa mărfii, a rămas fără produse şi s-a ales şi cu o amendă contravenţională.

Sancţiunile au fost aplicate de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş, care va intensifica acţiunile de depistare a celor care desfăşoară activităţi ilicite de comerţ.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!