Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Adrian Ţuţuianu dezvăluie cum a ajuns Dragnea să taie şi să spânzure în PSD!

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus din PSD la ultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, face dezvăluiri fulminante. Spune acesta că Liviu Dragnea a urmărit pas cu pas, de mai multă vreme, să-şi consolideze putererea, să nu mai mişte nimeni în front, să dispună după bunul plac şi după cum îi dictează interesul de toţi ceilalţi membri ai partidului, de la secretar general şi vicepreşedinţi la nivel naţional până la şefii de filiale judeţene. Ideea este să poată elimina rapid din partid pe toţi aceia care ies din cuvântul său şi nu mai percutează la ordinele pe care le dă!

Mişcarea lui Dragnea s-a petrecut în luna martie, la ultimul congres al PSD, când, în statutul formaţiunii, au fost introduse texte noi, care i-au întărit poziţia lui Dragnea, dându-i posibilitatea să taie în carne vie.

„La ultimul congres, din neatenţia şi nepăsarea noastră, a tuturor, în statut, au fost incluse câteva modificări noi. Primul text ar fi că tot ceea ce înseamnă conducerea partidului este aleasă de congres. Preşedintele a rămas să fie ales de toţi membri de partid, iar revocarea sa să se facă în aceleaşi condiţii”, a spus Ţuţuianu.

Asta da lovitură! Liviu Dragnea nu poate fi exclus din partid decât de membrii tuturor organizaţiilor PSD din ţară, ceea ce este extrem de dificil, ca să nu zicem imposibil. În schimb, tot ce este mai jos de poziţia sa poate fi îndepărtat rapid de CEX.

„S-a introdus în statut un text conform căruia preşedintele poate retrage încrederea, deşi nu spune statutul ce înseamnă retragerea încrederii, pentru vicepreşedinţi şi secretarul general. S-a mai introdus un text, un aliniat nou potrivit căruia Comitetul Executiv Naţional al PSD, în situaţii deosebit de grave, poate să excludă din partid orice membru, cu două treimi. Această modificare nu exista până în luna martie 2018, de unde tragem concluzia că domnul Dragnea a urmărit, iar noi am acceptat din nebăgare de seamă sau din lipsă de interes, modificarea statutului într-un fel în care şi-a consolidat puterea în partid”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

Fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa este hotărât să atace în instanţă decizia CEX de excludere din partid. A spus Ţuţuianu că mai sunt câteva elemente de pus la punct, după care plângerea sa va ajunge pe masa judecătorilor. Mai mult, Ţuţuianu are de gând să invoce în instanţă nulitatea modificărilor aduse statutului PSD la congresul din primăvară, pe care le consideră nedemocratice.

„Anumite texte din acest statut, după părerea mea, sunt contrare legii partidelor politice şi normelor constituţionale. Poate reuşim să îndreptăm puţin normele statutare, în sensul democratic”, a precizat senatorul Ţuţuianu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Carmen Holban, deputat: Europarlamentarii PSD vor atrage atenţia asupra adevăratei Românii

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa, face un apel la dâmboviţeni, la români, ca, în data de 26 mai, să voteze candidaţii Partidului Social Democrat pentru Parlamentul European. Precizează Carmen Holban că este o onoare pentru dâmboviţeni, pentru social-democraţii din acest judeţ, ca în fruntea listei de candidaţi a PSD să se afle ministrul Rovana Plumb, preşedinta organizaţiei PSD Dâmboviţa.

„Performanţele politice şi competenţa profesională ale domniei sale sunt incontestabile. La acestea se mai adaugă şi experienţa unui mandat de deputat în Parlamentul European. De altfel, întreaga listă a PSD este compusă din oameni valoroşi, care au avut rezultate politice remarcabile în ultima perioadă şi care s-au afirmat ca lideri de opinie în judeţele pe care le reprezintă.

Candidaţii PSD sunt bine pregătiţi şi determinaţi să schimbe în bine faţa României în Uniunea Europeană. Din experienţa ultimilor ani, este evident că avem nevoie de patrioţi în Parlamentul European”, a precizat Carmen Holban.

Consideră deputata că ţara noastră nu îşi mai poate permite să trimită în înaltul for legislativ european oameni care, după ce se văd ajunşi acolo, uită de menirea lor, uită pe cine reprezintă şi pornesc campanii de denigrare a României, a instituţiilor democratice româneşti, ba chiar şi pe cei care i-au mandatat prin votul lor, adică pe cetăţeni!

„PSD propune românilor o listă de candidaţi patrioţi, iubitori de neam şi ţară, care, cu siguranţă, vor aşeza România acolo unde îi este locul, în topul naţiunilor europene! Când spunem că «România merită mai mult», ne referim la realitatea conform căreia merităm mult mai mult în prezent, în contextul actual european. Din nefericire, România încă mai este, pe alocuri, considerată o ţară marginală în Uniunea Europeană, iar românii nu au statutul unor cetăţeni europeni respectaţi”, a mai declarat deputata PSD de Dâmboviţa.

Tocmai rolul acesta îl au viitorii europarlamentari PSD, de a schimba percepţia greşită, nefondată, despre ţara noastră.

„Parlamentarii noştri vor atrage atenţia asupra adevăratei Românii, o ţară cu un potenţial de dezvoltare extraordinar, dovedit deja în ultimii doi ani de guvernare PSD. Românii trebuie să voteze PSD la alegerile din 26 mai, având o multitudine de argumente care să-i determine să voteze PSD.

În România se trăieşte mult mai bine. Au fost majorate salarile, pensiile şi alocaţiile copiilor. Se dezvoltă infrastructura şi programul investiţional continuă. Pentru că în fiecare zi creăm noi locuri de muncă, pentru că suntem preocupaţi de viitorul tineriei generaţii, pentru că facem ceeea ce spunem”!

Citește în continuare

ACTUALITATE

A încetat din viață profesorul Ioan Valerian. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

de

În această dimineață, profesorul Valerian Ioan a trecut în lumea celor drepți, lăsând lumea sportului dâmbovițean mult mai săracă!

Născut pe 18 mai 1951, Valerian Ioan a fost una dintre cele mai importante figuri ale baschetului românesc, pe care l-a slujit cu abnegație până în ultima clipă a vieții sale.

Valerian Ioan este omul care i-a descoperit și antrenat pe cei mai importanți baschetbaliști dâmbovițeni, iar de-a lungul timpului, performanțele sale profesionale au fost de-a dreptul impresionante, așa cum o arată și CV-ul regretatului om de sport:

-Component al echipei de baschet Div. B ’’Cimentul Fieni’’1971-1977
-Antrenor Lot National –juniori baschet-1981-1994
-Antrenor principal Div.A –Livas Targoviste – Campion National 2002
-Antrenor principal Lot National (senioare) 2001-2006
–Membru al Biroului Federal al Federatiei Romane de Baschet
-Membru al Comisiei Judetene de Baschet 1974 – 2004
-Sef al Comisiei Metodice de Baschet al CSS Targoviste si CJEFS D-ta-1974-2008
-Director adjunct centru bugetar 1992-1994
-Vicepresedinte in cadrul Asociatiei de Baschet D-ta 1980-1990
-Sef comisie antrenori 1990-2008
-Profesor/formator in cadrul Asociatiei judetene de Baschet D-ta al instructorilor sportivi si antrenorilor de baschet
-Sef cerc metodic CSS-uri,clase cu program sportiv in cadrul ISJ D-ta 1996-2008
-Profesor metodist CCD si membru in Consiliul Consultativ al ISJ D-ta (ed.fizica si sport)si Consiliul Consultativ al ISJ D-ta (CSS-uri si clase cu program sportiv)
-Membru al Colegiului Central al Antrenorilor de Baschet din Romania din anul 2004
– Distinctia „Gheorghe Lazar” cls. a-II-a – 2009
-Distinctia – Ordinul ,,Merite pentru invatamant in grad de Cavaler”- inmanat de Presedintele Romaniei in anul 2004
-Titlul de ,, Cetatean de Onoare al orasului Targoviste” – 2012
-Comisar F.R. Baschet din anul 2004
– Director sportiv în cadrul secției de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Conducerea și angajații Clubului Sportiv Municipal Târgoviște își exprimă regretul și transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!