Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

FOTO: „Festivalul Toamnei” de la Târgovişte va deveni tradiţie de Sf. Mihail şi Gavriil

Publicat

pe

Astăzi – 8 noiembrie 2018, s-a deschis, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte, prima ediţie a Festivalului Toamnei, într-un nou format. Organizatorii – Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Centrul de Cultură, Primăria Târgovişte şi Direcţia Agricolă – au promis că evenimentul va deveni unul de tradiţie, urmând să fie organizat anual, de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil.

Târgul se va încheia duminică seară, cu un concert susţinut de interpreta de muzică populară Simona Dinescu şi Orchestra Chindia. De altfel, vizitatorii se vor putea bucura de recitaluri extraordinare în toate serile, cap de afiş fiind Nicu Paleru, care va urca pe scenă sâmbătă.

Astăzi, cu prilejul deschiderii oficiale, au fost prezenţi printre producătorii agricoli şi comercianţii veniţi la „Festivalul Toamnei” de la Târgovişte senatorul Adrian Ţuţuianu, deputaţii Claudia Gilia, Carmen Holban şi Corneliu Ştefan, preşedintele CJ Dâmboviţa – Daniel Comănescu, vicepreşedinta Luciana Cristea, primarul municipiului Târgovişte – Daniel Cristian Stan, viceprimarul Monica Ilie şi numeroşi şefi ai instituţiilor publice deconcentrate.

ACTUALITATE

PERPLEX. Încă o gafă a Guvernului Orban, contestată de specialiști

Publicat

pe

Foto arhivă (Sursa: Gardena Club Brașov)

Am spus în mai multe rânduri că actualii guvernanți au scos, nu de puține ori, acte normative, decizii, ordonanțe pe negândite, fără să fie analizate la sânge eventualele consecințe, fără să fie consultați specialiștii. De pildă, ultima găselniță o constituie obligarea patronilor de terase să țină un registru în care să fie trecut numele tuturor clienților care le calcă pragul, plus numărul de telefon.

Vezi, Doamne, dacă este depistat vreun infectat cu coronavirus într-un interval de timp, să fie căutați și, probabil, izolați, carantinați toți cei care s-au aflat pe terasă în ziua și la ora cu pricina. Nu mai vorbim de gestul în sine, de efortul pe care trebuie să-l mai depună în plus angajații terasei, dar și intimitatea cetățeanului, dreptul la viață privată sunt afectate.

Ei, bine, Autoritatea pentru Supravegherea datelor cu Caracter Personal a intervenit rapid și a cerut eliminarea registrului cu datele clienților. Mai mult, reprezentanții instituției au transmis că nu au fost consultați când a fost elaborată această normă oarbă de pandemie. Cam așa a gestionat până acum Guvernul Orban țara, cu ordonanțe făcute pe picior…

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ministrul Sănătății a fost informat despre problemele de finanțare de la Spitalul Mioveni

Publicat

pe

Sursa foto: Instituția Prefectului Argeș

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, s-au aflat, joi – 4 iunie 2020, în județul Argeș, unde s-au întâlnit cu prefectul Emanuel Soare și a vizitat Spitalul Orășenesc Mioveni. Șeful de la Sănătate a fost informat despre problemele din toate spitalele argeșene și despre modul cum a fost gestionată situația generată de COVID-19.

Cât privește Spitalul Mioveni, ministrul a aflat că unitatea nu funcționează la capacitatea maximă despre care s-au vorbit în momentul inaugurării, deoarece nu s-a asigurat și finanțarea necesară pentru numărul total de paturi din spital (aproximativ 250). Nelu Tătaru a promis că analizează posibilitatea de a asigura finanțarea necesară, de la Guvern, pentru ca spitalul să ofere servicii complete, care să vină în sprijinul cetățenilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!