Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

FOTO: „Festivalul Toamnei” de la Târgovişte va deveni tradiţie de Sf. Mihail şi Gavriil

Publicat

pe

Astăzi – 8 noiembrie 2018, s-a deschis, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte, prima ediţie a Festivalului Toamnei, într-un nou format. Organizatorii – Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Centrul de Cultură, Primăria Târgovişte şi Direcţia Agricolă – au promis că evenimentul va deveni unul de tradiţie, urmând să fie organizat anual, de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil.

Târgul se va încheia duminică seară, cu un concert susţinut de interpreta de muzică populară Simona Dinescu şi Orchestra Chindia. De altfel, vizitatorii se vor putea bucura de recitaluri extraordinare în toate serile, cap de afiş fiind Nicu Paleru, care va urca pe scenă sâmbătă.

Astăzi, cu prilejul deschiderii oficiale, au fost prezenţi printre producătorii agricoli şi comercianţii veniţi la „Festivalul Toamnei” de la Târgovişte senatorul Adrian Ţuţuianu, deputaţii Claudia Gilia, Carmen Holban şi Corneliu Ştefan, preşedintele CJ Dâmboviţa – Daniel Comănescu, vicepreşedinta Luciana Cristea, primarul municipiului Târgovişte – Daniel Cristian Stan, viceprimarul Monica Ilie şi numeroşi şefi ai instituţiilor publice deconcentrate.

ACTUALITATE

Anunţ lansare proiect modernizare, extindere şi dotare Grădiniţa Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Medic, obligat să meargă pe jos acasă, după 24 de ore de gardă, din cauza mitingului PSD!

Publicat

pe

de

Un medic a povestit pe Facebook că, după 24 de ore de gardă la Unitatea de Primiri Urgențe din Titu, nu i-a fost permis, duminică, de către agenții de poliție, să meargă spre casă cu mașina personală, din cauza mitingului PSD organizat la Târgovişte.

„Sunt plină de furie. Am trăit un abuz de putere specific ţării unui PSD fără limite. «Restricţiile» de circulaţie prevăzute în anunţurile oficiale s-au transformat în «intergicţii» de intrare în oraş înainte de ora anunţată oficial.

La ora 09:55, mi s-a interzis să vin la domiciliu cu maşina, deşi am cerut permisiunea mai multor agenţi, fiind după o gardă de 24 de ore la UPU Titu. Nu mi s-a perm is nici pe Calea Bucureşti, nici pe Gimnaziului, nici pe Aleea Sinaia la podul Mihai Bravu, deşi circulau maşini din sens invers, iar restricţiile au fost anunţate de la ora 10:00, Aleea Sinaia nefiind menţionată.

Aşa că mi-am făcut «înviorarea» certându-mă cu domnii cu caschetă, care dovedesc, o dată în plus, exces de zel şi lipsă de empatie şi mergând pe jos 2 km că doar eram odihnită după vreo 70 de pacienţi consultaţi în cele 24 de ore de Urgenţe. Oare, dacă spuneam că intru în gardă, ar fi înţeles? Aş vrea să ştiu dacă legile din România prevăd această interdicţie de a mă întoarce la domiciliu cu maşina, dacă este legal să mi se limiteze accesul spre domiciliu. Aştept răspun suri. Vă mulţumesc”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Foto: https://republica.ro

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!