Connect with us

ÎNVĂŢĂMÂNT

FRF sprijină logistic grădiniţele care includ în program ore de fotbal!

Publicat

pe

Foto: FRF

Federația Română de Fotbal a lan sat, joi – 8 noiembrie 2018, la Iaşi, proiectul „împreună suntem fotbal în grădiniţe”, iniţiativă menită să aducă jocul cu balonul rotund în viaţa copiilor.

Prin urmare, grădinițele care vor include în program cel puțin o oră de fotbal pe săptămână vor primi suport din partea FRF, respectiv: echipament, mini-porți mobile, mingi și elemente necesare pentru delimitarea suprafeței de joc.

„Este un proiect foarte drag, dorim să facem fotbalul cunoscut copiilor de la o vârstă cât mai fragedă. Înainte de a fi un sport, fotbalul este un joc. Așa începe fotbalul pentru mulți dintre noi”, a spus Ciprian Paraschiv – managerul de dezvoltare fotbalistică din cadrul FRF.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Și eu am drepturi dar și obligații”, proiect educațional la Grădinița 14 din Târgoviște

Publicat

pe

Un proiect interesant, care va avea ca rezultantă dezvoltarea spiritului civic al copiilor, familiarizarea lor cu normele de conviețuire în societate, se desfășoară la Grădinița cu program prelungit nr. 14 din Târgoviște sub titulatura „Și eu am drepturi dar și obligații”.

Parteneri de bază pentru reușita acestui program sunt Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, Inspectoratul Școlar și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională.

Prin implementarea acestui proiect, se dorește inițierea preșcolarilor în ABC-ul adoptării unui comportament civic, activ, liber, responsabil și deschis. Activitățile desfășurate se vor întinde pe perioada anului școlar 2023 – 2024. Obiectivele care se urmăresc a fi atinse în cadrul proiectului „Și eu am drepturi dar și obligații” vizează cunoașterea și respectarea drepturilor copiilor, a normelor de comportare în societate, precum și dezvoltarea și manifestarea unor atitudini favorabile luării deciziilor și exprimării unor opinii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ÎNVĂŢĂMÂNT

Elevele de liceu sunt ajutate să-și dezvolte abilitățile în tehnologie și antreprenoriat

Publicat

pe

De

Peste 100 de eleve din 10 licee din București, Ilfov și Dâmbovița au participat la ediția locală a Girls’ ESTEAM Fest, eveniment organizat de Deloitte România cu sprijinul Narada și EIT Raw Materials, în cadrul căruia au fost provocate să își descopere și dezvolte abilitățile în tehnologie și antreprenoriat.

Tinerele au participat la prezentări și workshop-uri menite să le ofere oportunități de învățare și de carieră în domeniile STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) și antreprenoriat și să le integreze într-o comunitate internațională de fete și femei cu interese similare.

Evenimentul a avut loc în cadrul proiectului „ESTEAM Fests and Communities”, inițiat de Comisia Europeană și Agenția Executivă a Consiliului European pentru Inovare și Întreprinderi Mici și Mijlocii (EISMEA). Acesta este implementat în statele Uniunii Europene de Deloitte.

De la lansarea „ESTEAM Fests and Communities”, în ianuarie 2022, peste 2.700 de fete și femei au luat parte la activități fizice și virtuale în cadrul evenimentelor organizate de Deloitte. Țări precum Belgia, Irlanda, Malta, Polonia, Luxemburg și Spania au găzduit evenimente în cadrul proiectului, iar alte șapte au evenimente programate în 2024. Activitățile realizate până în prezent au implicat participante din 38 de țări.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite