Conectați-vă cu noi

ÎNVĂŢĂMÂNT

FRF sprijină logistic grădiniţele care includ în program ore de fotbal!

Publicat

pe

Foto: FRF

Federația Română de Fotbal a lan sat, joi – 8 noiembrie 2018, la Iaşi, proiectul „împreună suntem fotbal în grădiniţe”, iniţiativă menită să aducă jocul cu balonul rotund în viaţa copiilor.

Prin urmare, grădinițele care vor include în program cel puțin o oră de fotbal pe săptămână vor primi suport din partea FRF, respectiv: echipament, mini-porți mobile, mingi și elemente necesare pentru delimitarea suprafeței de joc.

„Este un proiect foarte drag, dorim să facem fotbalul cunoscut copiilor de la o vârstă cât mai fragedă. Înainte de a fi un sport, fotbalul este un joc. Așa începe fotbalul pentru mulți dintre noi”, a spus Ciprian Paraschiv – managerul de dezvoltare fotbalistică din cadrul FRF.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ecaterina Andronescu, din nou ministru la Educaţie!

Publicat

pe

Sursa foto: realitatea.net

Necunoscute sunt căile Domnului în PSD! În epoca Liviu Dragnea, Ecaterina Andronescu revine la cârma Ministerului Educaţiei. Acest lucru l-a surprins şi pe preşedintele Klaus Iohannis, încât a întârziat câteva zile semnarea decretului de numire, pentru a se edifica se întâmplă, având în vedere că, în luna august, senatoarea PSD a cerut membrilor PSD ca Liviu Dragnea să se retragă de la conducerea partidului.

Spunea atunci Ecaterina Andronescu, în scrisoarea deschisă trimisă liderilor PSD, că, în caz contrar, social-democraţii pot pierde guvernarea. Pentru a nu se ajunge într-o asemenea situaţie, susţinea în luna august noua ministră a Educaţiei că trebuie schimbat Guvernul Dăncilă, considerându-l neperformant.

Iată că, după câteva luni, Ecaterina Andronescu, spre uimirea multora, îşi încalcă principiile enunţate public şi devine membră a Cabinetului Viorica Dăncilă. Ba mai mult, se aude că Ecaterina Andronescu va deveni preşedintă a organizaţiei PSD Bucureşti, în locul interimarei Gabriela Firea.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Scandal financiar la Şcoala „Matei Gr. Vlădeanu” Cândeşti!

Publicat

pe

Tiberiu Gheorman - consilier local comuna Cândeşti

Tiberiu Gheorman, consilier local în comuna Cândeşti, judeţul Dâmboviţa, a transmis Inspectoratului Şcolar o informare cu privire la faptul că părinţii elevilor au fost obligaţi de către directorul unităţii de învăţământ să contribuie cu bani pentru tăierea lemnelor necesare încălzirii, în condiţiile în care Consiliul Local a aprobat sumele necesare acestei operaţiuni. Mai mult chiar, a fost demarată, la finalul lunii octombrie, cu beneficiarii de ajutor social, acţiunea de tăiere şi spargere a materialului lemnos.

„În data de 24.10.2018, d-na Constantinescu Irina solicită primarului comunei Candesti includerea pe ordinea de zi pentru sedinta consiliului local din data de 30.10.2018 a proiectului de hotărâre «pentru rectificarea bugetului local al Sc. Generale Matei Gr. Vladeanu , Candesti Vale – prin virare de credite», adică pentru a vira bani la subcapitolul bugetar în vederea tăierii lemnelor primite cu titlu gratuit de la Consiliul Local.

În data de 26.10.2018, d-na Constantinescu Irina, în şedinţa cu părinţii, solicită de la aceştia să fie de accord să plătească câte 30 lei de elev, să taie lemnele.

În data de 30.10.2018, în şedinta de Consiliu Local se aprobă rectificarea bugetară şi, totodată, viceprimarul să asigure, cu beneficiarii Legii 416/2001, demararea activităţii. I-am solicitat reprezentantului Consiliului Local în consiliul de administratie al şcolii să transmită rectificarea bugetară, să nu mai fie obligaţi copiii să contribuie cu bani şi să fie restituite sumele deja strânse.

În data de 31.10 2018, s-a demarat activitatea de tăiat şi spart lemne, cu ajutorul Consiliului Local.

În toată această perioadă, dar şi după, s-a continuat activitatea de strângere a banilor de la copii, prin intermediul cadrelor didactice. Am solicitat clarificari d-nei Constantinescu Irina şi dânsa a dat vina pe comitetul de părinţi.

În data de 05.11.2018, am sesizat ISJ Dâmboviţa şi asteptăm şi poziţia oficială faţă de aceste aspecte.

Văzând desfăşurarea lucrurilor, d-na Constantinescu Irina, în loc să restituie banii copiilor, încearcă să convingă reprezentanţii comitetelor de părinţi să ia asupra lor toată această nebunie, cu toate că ei nu au nici un amestec.

Va rog să încercăm împreună să restituim elevilor toţi banii. Să se termine cu aceste practici nelegale, iar activitatea în şcoală să se desfăşoare conform legilor în vigoare”, ne informează Tiberiu Gheorman.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!