Connect with us

ÎNVĂŢĂMÂNT

FRF sprijină logistic grădiniţele care includ în program ore de fotbal!

Publicat

pe

Foto: FRF

Federația Română de Fotbal a lan sat, joi – 8 noiembrie 2018, la Iaşi, proiectul „împreună suntem fotbal în grădiniţe”, iniţiativă menită să aducă jocul cu balonul rotund în viaţa copiilor.

Prin urmare, grădinițele care vor include în program cel puțin o oră de fotbal pe săptămână vor primi suport din partea FRF, respectiv: echipament, mini-porți mobile, mingi și elemente necesare pentru delimitarea suprafeței de joc.

„Este un proiect foarte drag, dorim să facem fotbalul cunoscut copiilor de la o vârstă cât mai fragedă. Înainte de a fi un sport, fotbalul este un joc. Așa începe fotbalul pentru mulți dintre noi”, a spus Ciprian Paraschiv – managerul de dezvoltare fotbalistică din cadrul FRF.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

UPDATE: Directorul Liceului IC Vissarion Titu și alte 12 persoane, reținuți pentru 24 de ore

Publicat

pe

Scandalul foilor matricole falsificate se amplifică. Polițiștii din Dâmbovița au reținut, în această după-amiază, pentru 24 de ore 13 persoane, care urmează să fie prezentate în fața magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Este vorba despre directorul Liceului IC Vissarion Titu și 12 dintre cei care au beneficiat de foile matricole falsificate. Potrivit surselor noastre, unii dintre aceștia și-au continuat studiile liceale și au susținut și examenul de bacalaureat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT