Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

The Wall – RGT Pucioasa, ultima cursă de ciclism a anului 2018!

Publicat

pe

Sâmbătă – 10 noiemb rie 2018, se desfăşoară pe meleagurile judeţelor Dâmboviţa şi Prahova ultima cursă de ciclism a anului, pe şosea. „The Wall – RGT Pucioasa” are două trasee: unul de 61 km – pentru cei cu mai puţin timp pentru antrenament şi unul de 116 km – pentru cei curajoşi şi pregătiţi.

Fiecare tur al acestui circuit îi va duce pe participanţi peste o căţărare mică, una media şi una destul de dură, dar frumoasă, cunoscută drept Sultanu’, un mic „Zid”.

Organizatzorii anunţă că această cursă se va ţine şi anul viitor, şi pentru doi ani şi mereu, dacă cicliştii vor concluziona că le place traseul.

Atenţie! Pentru prevenirea evenimentelor negative și trecerea în siguranță a cicliștilor, circulația va fi restricționată pe următoarele sectoare de drum:
• DJ 710 Pucioasa- Bezdead;
• DC 7- DJ 710 B-Sultanu;
• DJ 710 B Sultanu- Valea Lungă;
• DJ 710 A Valea Lungă- Vârfuri- Miculești;

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Medicul de familie din Crângurile care a contactat COVID-19 a decedat!

Publicat

pe

Sursa foto: Cronica de Găești

Daniela Toma, medicul de familie din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, care a contactat noul coronavirus de la asistenta să, depistată pozitiv în a doua jumătate a lunii iunie, a pierdut lupta cu viața.

Doctorița fusese transferată la un spital din Capitală, starea sa de sănătate deteriorându-se foarte rapid, deși era un om activ, care a lucrat până în momentul când rezultatul testului a confirmat faptul că a contactat COVID-19.

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace pe doctorița Daniela Toma.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SDEE Muntenia Nord – SDEE Târgovişte, anunț luare decizie emitere acord de mediu

Publicat

pe

de

SDEE MUNTENIA NORD – SDEE TÂRGOVIȘTE anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a acordului de mediu, pentru proiectul „INT comuna Gura Foii, localitățile Catanele, Făgetu, Bumbuia, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în comuna Gura Foii, satele Catanele, Făgetu, Bumbuia, județul Dâmbovița.

Proiectul acordului de mediu si informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, din municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, in zilele de luni-joi, între orele 09:00-15:00 și vineri între 09:00-13:00, precum și la următoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta observații / comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției de Protecția Mediului Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!