Connect with us

Dâmboviţa

Primar Gura Şuţii: Nu am de gând să-l trădez pe Adrian Ţuţuianu!

Publicat

pe

Întâlnirea de astăzi de la Bucureşti a produs rumoare şi supărare printre mulţi membri PSD din Dâmboviţa, care îi consideră „spărgători de unitate” pe colegii care au rupt rândurile şi au răspuns convocării lui Codrin Ştefănescu.

Primarul comunei Gura Şuţii, Constantin Dinu, este unul dintre cei care au rămas fideli liderului exclus, Adrian Ţuţuianu. Dinu ne-a declarat că nu are de gând să-l trădeze şi că va face tot ceea ce îi stă în putinţă, împreună cu edilii din zonă, pentru a demonstra că excluderea senatorului Ţuţuianu reprezintă o mare pierdere şi va afecta imaginea şi credibilitatea partidului.

Primarul de la Gura Şuţii nu înţelege cum a putut fi aruncat afară din partid cu atâta uşurinţă un preşedinte de filială care a avut rezultate notabile, care a dus organizaţia PSD Dâmboviţa între primele cinci cele mai puternice din ţară, care întotdeauna a fost alături de autorităţile locale şi s-a bătut pentru dezvoltarea judeţului.

Potrivit surselor noastre, astăzi – 14 noiembrie 2018, au fost prezenţi la întâlnirea convocată la sediul central al PSD 18-20 de primari, viceprimari, preşedinţi de organizaţii locale PSD din Dâmboviţa, consilieri judeţeni şi reprezentanţi ai unor deconcentrate. Se pare că li s-a comunicat că preşedinta interimară rovana Plumb va organiza o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa.

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT