Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Judeţul Dâmboviţa a ratat Târgul de Turism al României! Nu şi pe cel din China!?

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Stand Dâmboviţa la târg de turism în China)

Am avut târg naţional de turism la Bucureşti. Ce folos pentru judeţul Dâmboviţa, care a pierdut acest moment deosebit de important unde puteai să-ţi faci cunoscute valorile, frumuseţile, potenţialul turistic!

Anii trecuţi, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a mers la târgul de la Romexpo, a avut chiar un stand impresionant, vizitat de potenţialii turişti, de curioşi din ţară, dar şi din străinătate. În 2018, autorităţile judeţene au fost preocupate mai mult de îndepărtata Chină. Au arătat acolo, într-un fel de rai pe pământ, frumuseţiile Dâmboviţei, de parcă chinezii vor năvăli vreodată în Bucegi.

Am fugit de lucruri concrete, adică de Târgul Naţional de Turism de la Bucureşti, unde alte judeţe s-au îmbulzit, şi ne-am dus departe, după amăgiri, în China. Nu putem da, cu părere de rău, decât o bilă neagră autorităţilor din Dâmboviţa, care au ratat un strop de recunoaştere şi imagine.

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT