Connect with us

Dâmboviţa

Gafa ministrului Teodorovici, sancţionată de liderii ALDE!

Publicat

pe

Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa, nu a scăpat prilejul de a-l taxa pe ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, pentru gafa comisă cu declaraţia prin care susţinea ca dreptul românilor care muncesc în străinătate să fie restrâns la maxim 5 ani!

„Nu pot fi de acord cu propunerea ministrului Teodorovici de a limita dreptul la muncă în străinătate la un permis pe o perioadă de numai 5 ani pentru o singură ţară!

Din punctul meu de vedere, propunerea este o scăpare a ministrului Finanţelor Publice. Vorbim de un drept câştigat de toţi românii prin obţinerea calităţii de membru al Uniunii Europene. Problema deficitului de forţă de muncă în România nu se poate rezolva prin limitarea unui drept câştigat”, a precizat liderul ALDE Dâmboviţa.

Ionel Petre a mai spus că migraţia forţei de muncă din România către Occident a fost o consecinţă a situaţiei economice precare din ţara noastră, a nivelului de trai redus şi a câştigurilor salariale mici. Susţine liderul ALDE că, prin asumarea unei strategii înţelepte de creştere economică, Guvernul PSD-ALDE a dovedit că se pot obţine mai multe locuri de muncă, venituri mai mari pentru diferite categorii socio-profesionale, reducerea inegalităţilor sociale, dar şi creşterea accesului populaţiei la servicii de mai bună calitate şi la resurse.

„Este imperios să menținem o abordare multisectorială, să combinăm măsurile pentru modernizarea pieței muncii cu cele din domeniul educației, să susținem măsuri de incluziune socială, să îmbunătățim serviciile medicale, să promovăm investiții în sectorul productiv și în cercetare-dezvoltare-inovare.

Scopul nostru este acela de a asigura o dezvoltare durabilă pentru România, astfel încât să putem asigura o convergență nominală și reală cu nivelul de dezvoltare din Uniunea Europeană.

Închei prin a spune că nu suntem singura țară care s-a confruntat cu o penurie de forță de muncă. Mai sunt în această situație și alte țări. Putem să învățăm din exemplul lor.

Trebuie să avem grijă să nu lăsăm niciodată loc de interpretări când facem afirmații și, indiferent de circumstanțe, să avem în vedere totdeauna creșterea prestigiului internațional al României”, a transmis preşedintele ALDE Dâmboviţa, printr-un comunicat de presă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Pliculeț posibil cu cocaină, găsit în bagajul unui bărbat în Ciocănești

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Polițiștii din cadrul Secției Tărtășești au găsit, în urma unui control al autovehiculului și bagajelor unui bărbat de 34 de ani, din București, care se afla în localitatea Ciocănești, un cântar electronic de precizie și un pliculeț ce conținea o pulbere de culoare albă susceptibilă de a fi cocaină.

Oamenii legii au întocmit documentele procedurale, urmând să fie dispuse măsuri conform normelor în vigoare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Patru tone de cetină descoperite în mașina unui bărbat din Glod

Publicat

pe

Nu mai puțin de 4.000 de kilograme de cetină au descoperit, noaptea trecută, polițiștii din Fieni, județul Dâmbovița, într-o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat din satul Glod, comuna Moroeni.

Evident, șoferul nu a putut prezenta oamenilor legii documente de transport sau din care să reiasă proveniența legală a crengilor de brad.

În aceste condiții, cele patru tone de cetină au fost confiscate, iar conducătorul furgonetei amendat, în baza Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats