Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Se pregăteşte schimbarea preşedintelui CJ Dâmboviţa, Daniel Comănescu?

Publicat

pe

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa va fi schimbată, cel puţin aşa ne-au precizat surse din interiorul PSD. Vizat este actualul preşedinte – Daniel Comănescu, în locul său urmând să fie reinstalat Alexandru Oprea.

Negocierile cu aleşii judeţeni ar fi în toi şi asta pentru a nu exista probleme la votul de demitere şi de numire a noului şef CJD.

Se vehiculează inclusiv acceptarea tacită de către Daniel Comănescu de a se retrage din funcţie, promiţându-i-se , în schimbul renunţării la demnitatea de preşedinte CJD, un post de secretar de stat.

Liberalii sunt dispuşi să sprijine schimbarea lui Comănescu, dar ar cere un post de vicepreşedinte. Social-democraţii nu ar fi întocmai dispuşi să cedeze opoziţiei o astfel de funcţie.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Centrul Cultural Flacăra Moreni

Publicat

pe

Proiectul care vizează reabilitarea și modernizarea Clubului Flacăra din municipiul Moreni, județul Dâmbovița, se derulează conform graficului aprobat – spune primarul Constantin Dinu, care este, de asemenea, mulțumit de calitatea lucrărilor. Investiția este implementată cu fonduri europene nerambursabile.

„Construcţia, cu destinaţie administrativă şi social-culturală, se va transforma în . Obiectivele specifice ale proiectului sunt: reabilitarea unei clădiri care dobândeşte funcţiunea de Club cultural educaţional – recreativ; echiparea clubului cultural în vederea asigurării, în regim tehnologic şi de eficienţă energetică de ultimă generaţie, a serviciilor educaţional – recreative; creşterea atractivităţii municipiului Moreni prin crearea şi amenajarea unei zone cultural – recreative”, explică primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT