Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

ABUZ: Preşedintele Sindicatului Valahia, ţinut la poarta COS Târgovişte!

Publicat

pe

Astăzi – 4 decembrie 2018, preşedintele Sindicatului Valahia, Nicolae Dragodănescu, a fost convocat, conform legii, pentru efectuarea unei expertize judiciare într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Dâmboviţa, însă conducerea COS Târgovişte i-a refuzat accesul în incinta societăţii.

„La data si ora convocata, Dragodanescu Nicolae s-a prezentat la poarta principala, a prezentat Cartea de Identitate , conform procedurii interne a societatii insa personalul de la paza i-a comunicat ca a primit dispozitie de la conducerea societatii, sa nu i se permita accesul in societate, fapt care poate fi confirmat de catre expertul care a facut convocarea partilor, care a consemnat in inscrisurile intocmite cu ocazia expertizei, refuzul conducerii de a permite accesul in societate, a presedintelui Sindicatului Valahia.

Un alt abuz indreptat impotriva Presedintelui Sindicatului Valahia s-a inregistrat cand a fost solicitat sa reprezinte doi membrii de sindicat, pentru a fi asistati in cadrul procedurii de cercetare disciplinara care va avea loc in data de 07 decembrie 2018, in conformitate cu prevederile art. 251 alin. 4 din Legea nr. 53 / 2003- Codul Muncii . Solicitarea de asistare juridica de catre presedintele Sindicatului Valahia, a fost inregistrata la Registratura societatii , conform procedurii interne.

Cu toate ca a existat o cerere expresa de reprezentare si asistare, conducerea SC COS Targoviste nu a permis ca salariatii respectivi sa fie asistati si reprezentati de catre presedintele Sindicatului Valahia si a dispus unilateral si abuziv inlocuirea acestuia de catre alta persoana din sindicat, in conditiile in care toate sindicatele care activeaza in societate, isi reprezinta membrii de sindicat in comisia de disciplina, prin presedintele de sindicat.

Facem publice aceste abuzuri, si vom continua prezentarea publica a tuturor abuzurilor semnalate de catre membrii nostrii de sindicat, fara a ne lasa intimidati de actiunile judiciare indreptate impotriva Sindicatului Valahia, pe care le apreciem ca fiind incercari jenante de descurajare a organizarii de proteste publice”, se arată într-un comunicat remis de sindicatul Valahia Târgovişte.

ACTUALITATE

25 de ani de puşcărie pentru militarul care şi-a omorît fosta iubită într-un coafor din Titu!

Publicat

pe

Foto: libertatea.ro

Ani grei de închisoare şi daune de milioane de lei pentru subofiţerul din Armata Română care, pe fondul geloziei, şi-a ucis fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit. Tragedia s-a petrecut, în luna ianuarie a acestui an, într-un coafor din oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa.

Alexandra se afla acolo pentru a-şi aranja părul, când militarul a năvălit în interior şi i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit fostei consoarte, lăsând-o într-o baltă de sânge.

Cazul a fost comentat larg în presa naţională, deoarece familia victimei a acuzat Poliţia că nu a luat nicio măsură împotriva subofiţerului extrem de gelos, deşi femeia sunase de mai multe ori la 112, solicitând sprijin oamenilor legii pentru a-l îndepărta din preajma ei.

Florin Oprea a fost condamnat la 25 de ani de închisoare şi trebuie să plătească familiei tinerei pe care a omorît-o cu sânge rece daune morale de 3.000.000 de lei.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concert Compact, în deschiderea Retro Club Târgovişte!

Publicat

pe

Sâmbătă – 15 decembrie 2018, se deschide Retro Club Târgovişte, pe Centrul Vechi, în locaţia fostului restaurant Don Quijote. Surpriza serii – COMPACT, împreună cu care veţi putea fredona superbele melodii „Fata din vis,” „Cântec pentru prieteni,” „Eşti totul pentru mine”, „Mi-e tare dor de tine” sau cel mai recent hit al trupei – „Doare al naibii de tare”, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene.

Show-ul exploziv de la ora 22:00, colecţia impresionantă de suveniruri muzicale care îți reamintesc de legenda COMPACT și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live!

Retro Club Târgovişte înseamnă şi o misiune umanitară, profitul urmând să fie redirecţionat, în procent de 100%, către „Wonderland”, adăpostul pentru animale fără stăpân înfiinţat de Cristina Păun.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!