Connect with us

ACTUALITATE

ABUZ: Preşedintele Sindicatului Valahia, ţinut la poarta COS Târgovişte!

Publicat

pe

Astăzi – 4 decembrie 2018, preşedintele Sindicatului Valahia, Nicolae Dragodănescu, a fost convocat, conform legii, pentru efectuarea unei expertize judiciare într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Dâmboviţa, însă conducerea COS Târgovişte i-a refuzat accesul în incinta societăţii.

„La data si ora convocata, Dragodanescu Nicolae s-a prezentat la poarta principala, a prezentat Cartea de Identitate , conform procedurii interne a societatii insa personalul de la paza i-a comunicat ca a primit dispozitie de la conducerea societatii, sa nu i se permita accesul in societate, fapt care poate fi confirmat de catre expertul care a facut convocarea partilor, care a consemnat in inscrisurile intocmite cu ocazia expertizei, refuzul conducerii de a permite accesul in societate, a presedintelui Sindicatului Valahia.

Un alt abuz indreptat impotriva Presedintelui Sindicatului Valahia s-a inregistrat cand a fost solicitat sa reprezinte doi membrii de sindicat, pentru a fi asistati in cadrul procedurii de cercetare disciplinara care va avea loc in data de 07 decembrie 2018, in conformitate cu prevederile art. 251 alin. 4 din Legea nr. 53 / 2003- Codul Muncii . Solicitarea de asistare juridica de catre presedintele Sindicatului Valahia, a fost inregistrata la Registratura societatii , conform procedurii interne.

Cu toate ca a existat o cerere expresa de reprezentare si asistare, conducerea SC COS Targoviste nu a permis ca salariatii respectivi sa fie asistati si reprezentati de catre presedintele Sindicatului Valahia si a dispus unilateral si abuziv inlocuirea acestuia de catre alta persoana din sindicat, in conditiile in care toate sindicatele care activeaza in societate, isi reprezinta membrii de sindicat in comisia de disciplina, prin presedintele de sindicat.

Facem publice aceste abuzuri, si vom continua prezentarea publica a tuturor abuzurilor semnalate de catre membrii nostrii de sindicat, fara a ne lasa intimidati de actiunile judiciare indreptate impotriva Sindicatului Valahia, pe care le apreciem ca fiind incercari jenante de descurajare a organizarii de proteste publice”, se arată într-un comunicat remis de sindicatul Valahia Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Patru candidați pentru șefia CJAS Dâmbovița

Publicat

pe

Astăzi – 6 mai 2021, s-a dat startul la schimbarea, prin concurs, a managerilor Caselor Județene de Asigurări de Sănătate. Din cei 60 de candidați admiși după selecția dosarelor, doar 33 au intrat în examen, de la ora 10:00. Acesta s-a desfășurat în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență din București.

Sunt județe unde au fost înscriși mai mulți candidați pentru postul de director CJAS. Dâmbovița reprezintă o surpriză în acest sens, fiind reprezentată la această primă etapă a concursului de patru candidați. După testul scris, în termen de patru zile lucrătoare, concurenții vor susține la sediul CNAS un interviu. Președintele acestei instituții, Adrian Gheorghe, ne asigură că a fost organizat un concurs transparent, fără discriminare pe criterii politice sau de altă natură.

Conducerea CNAS susține că vor fi promovați doar acei candidați care au abilități de planificare, organizare, coordonare și control.

În Dâmbovița, la concurs s-au înscris: Cristina Sima – fost șef Compartiment juridic și patrimoniu în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Niculina Sandu – fost manager general CJAS Dâmbovița, Liliana Temergan – angajat CJAS Dâmbovița și Zamfira Ana Maria Dragotă – farmacistă, fiica patronului de la Popasul turistic Șipot din Moroeni, membră în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

10 mai 2021: Start recensământul general agricol

Publicat

pe

În perioada 10 mai – 31 iulie 2021, se va desfășura, în toate utilitățile administrativ-teritoriale din România, recensământul general agricol, cu an de referință 2020. Informațiile vor fi colectate de la utilizatorii suprafețelor agricole și/sau deținătorii de animale.

La nivelul județului Dâmbovița, vor fi recenzate peste 116.000 de exploatații fără personalitate juridică și peste 1.000 de exploatații cu personalitate juridică – ne informează Comisia Județeană condusă de prefectul Aurelian Popa. Participarea la recensământ și furnizarea de informații corecte și complete sunt obligatorii, sub sancțiunea amenzii.

Recensământul general agricol – runda 2020 va evidenția schimbările intervenite de la cel din 2010. Este primul recensământul care se realizează prin intermediul unui chestionar electronic instalat pe un echipament informatic portabil. Informațiile colectate au caracter strict confidențial și vor fi anonimizate imediat după întrarea în sistem.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT