Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

ABUZ: Preşedintele Sindicatului Valahia, ţinut la poarta COS Târgovişte!

Publicat

pe

Astăzi – 4 decembrie 2018, preşedintele Sindicatului Valahia, Nicolae Dragodănescu, a fost convocat, conform legii, pentru efectuarea unei expertize judiciare într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Dâmboviţa, însă conducerea COS Târgovişte i-a refuzat accesul în incinta societăţii.

„La data si ora convocata, Dragodanescu Nicolae s-a prezentat la poarta principala, a prezentat Cartea de Identitate , conform procedurii interne a societatii insa personalul de la paza i-a comunicat ca a primit dispozitie de la conducerea societatii, sa nu i se permita accesul in societate, fapt care poate fi confirmat de catre expertul care a facut convocarea partilor, care a consemnat in inscrisurile intocmite cu ocazia expertizei, refuzul conducerii de a permite accesul in societate, a presedintelui Sindicatului Valahia.

Un alt abuz indreptat impotriva Presedintelui Sindicatului Valahia s-a inregistrat cand a fost solicitat sa reprezinte doi membrii de sindicat, pentru a fi asistati in cadrul procedurii de cercetare disciplinara care va avea loc in data de 07 decembrie 2018, in conformitate cu prevederile art. 251 alin. 4 din Legea nr. 53 / 2003- Codul Muncii . Solicitarea de asistare juridica de catre presedintele Sindicatului Valahia, a fost inregistrata la Registratura societatii , conform procedurii interne.

Cu toate ca a existat o cerere expresa de reprezentare si asistare, conducerea SC COS Targoviste nu a permis ca salariatii respectivi sa fie asistati si reprezentati de catre presedintele Sindicatului Valahia si a dispus unilateral si abuziv inlocuirea acestuia de catre alta persoana din sindicat, in conditiile in care toate sindicatele care activeaza in societate, isi reprezinta membrii de sindicat in comisia de disciplina, prin presedintele de sindicat.

Facem publice aceste abuzuri, si vom continua prezentarea publica a tuturor abuzurilor semnalate de catre membrii nostrii de sindicat, fara a ne lasa intimidati de actiunile judiciare indreptate impotriva Sindicatului Valahia, pe care le apreciem ca fiind incercari jenante de descurajare a organizarii de proteste publice”, se arată într-un comunicat remis de sindicatul Valahia Târgovişte.

ACTUALITATE

Revoltă: Suntem sfătuiți să mergem la vot, dar nu putem depune o coroană în memoria eroilor noștri!

Publicat

pe

Constantin Ana, edilul orașului Pucioasa, din județul Dâmbovița, este unul dintre puținii primari care iau poziție împotriva deciziilor proaste venite de sus, pe cale administrativă sau politică. Constantin Ana nu s-a sfiit să-și critice public șefii pe linie de partid. La fel a procedat și când a fost vorba despre miniștri neperformanți sau despre funcționari din diferite instituții de stat.

Astăzi, Costi Ana și-a arătat mâhnirea față de decizia guvernanților de a interzice organizarea de acțiuni publice pentru marcarea Zilei Naționale a României în orașe și comune, cu excepția municipiilor reședință de județ, sub motivația prevenirii răspândirii noului coronavirus. Măsura este într-adevăr una controversată din moment ce sunt permise diferite alte activități. Pur și simplu, nu ai cum să nu te întrebi de ce ne-au confiscat ai noștri conducători Ziua Națională?

„Avem voie să organizăm manifestări la care participă sute de persoane atunci când, spre exemplu, premierul face o vizită în județ, dar nu avem voie să organizăm nicio manifestare de Ziua Națională în orașe sau în comune!

Avem voie să facem campanie electorală, dar nu putem să facem o slujbă creștinească la Monumentul Eroilor, spre exemplu!

Avem voie, ba chiar suntem sfătuiți, să mergem la vot, dar nu putem aprinde o lumânare sau depune o coroană în memoria eroilor noștri, într-o ceremonie creștină!

Vreau să le aduc aminte guvernanților că țara asta, neamul nostru, au supraviețuit și datorită modului în care ne-am respectat trecutul, datorită modului în care ne-am prețuit și cinstit înaintașii! Această legătură nu poate, nu are voie să fie ruptă, pentru niciun motiv pe lumea aceasta!

1 Decembrie este un moment istoric, un moment unic! Un moment în care, copleșiți de emoție, realizăm mai mult ca oricând cine suntem și care este rolul nostru în această lume! Noi suntem români! Și pentru mine nu este mândrie mai mare pe pământul acesta!

Nu o să îndemn niciodată pe nimeni să nesocotească legea! Dar parcă este prea mult! Mult prea mult pentru această zi sfântă! Așa că, eu voi merge astăzi la Monumentul Eroilor pentru a face un gest creștinesc, acela de a depune o coroană în cinstea eroilor noștri, cu speranța că nu o să fiu singurul!

La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români! Dumnezeu să ne ocrotească!”, a scris Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Adrian Țuțuianu, senator: Uitându-mă la 1918, rămân uluit de fiecare dată

Publicat

pe

de

De câteva zile tot mă gândesc la acest mesaj. Un mesaj care ne găsește pe toți într-o situație foarte ciudată. Grea din toate punctele de vedere, irespirabilă pe alocuri. Națiunea pare atacată chiar de la vârful ei, iar conducătorii parcă s-au îndreptat împotriva propriului popor și duc un război cu el. E un sentiment apăsător de jur-împrejur. Și azi e Ziua Națională a României.

Îmi place mult istoria și citesc tot ce prind cu referire la figurile uriașe ale neamului. Uitându-mă la 1918, rămân uluit de fiecare dată. Viziunea, sclipirea, curajul nebun al celor care au „împins” de la spate unirea sunt la mii de ani distanță de ce vedem azi la pseudo-liderii țării. Acolo erau oameni cărora le curgea patriotismul prin sânge, azi avem un carnaval de impostură și diletantism. Acolo era un singur țel, o singură patrie, un singur interes românesc – azi avem „țara lor” și „țara noastră”. Acolo oamenii își iubeau conducătorii, azi se urăsc cu furie. Atât de mare să fie prăpastia?

Nu sunt omul sloganurilor când vine vorba de țara mea. Nici al mesajelor „cuminți”, care nu transmit nimic, de fapt. Dar îmi iubesc țara cu adevărat și o s-o iubesc cu fiecare respirație a mea. Pentru că ăsta nu e un slogan. De popor și de conducătorii lui de azi va scrie istoria. La mulți ani, români!

Senator Adrian Țuțuianu,
Președinte PRO România Dâmboviţa

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!