Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

ABUZ: Preşedintele Sindicatului Valahia, ţinut la poarta COS Târgovişte!

Publicat

pe

Astăzi – 4 decembrie 2018, preşedintele Sindicatului Valahia, Nicolae Dragodănescu, a fost convocat, conform legii, pentru efectuarea unei expertize judiciare într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Dâmboviţa, însă conducerea COS Târgovişte i-a refuzat accesul în incinta societăţii.

„La data si ora convocata, Dragodanescu Nicolae s-a prezentat la poarta principala, a prezentat Cartea de Identitate , conform procedurii interne a societatii insa personalul de la paza i-a comunicat ca a primit dispozitie de la conducerea societatii, sa nu i se permita accesul in societate, fapt care poate fi confirmat de catre expertul care a facut convocarea partilor, care a consemnat in inscrisurile intocmite cu ocazia expertizei, refuzul conducerii de a permite accesul in societate, a presedintelui Sindicatului Valahia.

Un alt abuz indreptat impotriva Presedintelui Sindicatului Valahia s-a inregistrat cand a fost solicitat sa reprezinte doi membrii de sindicat, pentru a fi asistati in cadrul procedurii de cercetare disciplinara care va avea loc in data de 07 decembrie 2018, in conformitate cu prevederile art. 251 alin. 4 din Legea nr. 53 / 2003- Codul Muncii . Solicitarea de asistare juridica de catre presedintele Sindicatului Valahia, a fost inregistrata la Registratura societatii , conform procedurii interne.

Cu toate ca a existat o cerere expresa de reprezentare si asistare, conducerea SC COS Targoviste nu a permis ca salariatii respectivi sa fie asistati si reprezentati de catre presedintele Sindicatului Valahia si a dispus unilateral si abuziv inlocuirea acestuia de catre alta persoana din sindicat, in conditiile in care toate sindicatele care activeaza in societate, isi reprezinta membrii de sindicat in comisia de disciplina, prin presedintele de sindicat.

Facem publice aceste abuzuri, si vom continua prezentarea publica a tuturor abuzurilor semnalate de catre membrii nostrii de sindicat, fara a ne lasa intimidati de actiunile judiciare indreptate impotriva Sindicatului Valahia, pe care le apreciem ca fiind incercari jenante de descurajare a organizarii de proteste publice”, se arată într-un comunicat remis de sindicatul Valahia Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Medic, obligat să meargă pe jos acasă, după 24 de ore de gardă, din cauza mitingului PSD!

Publicat

pe

de

Un medic a povestit pe Facebook că, după 24 de ore de gardă la Unitatea de Primiri Urgențe din Titu, nu i-a fost permis, duminică, de către agenții de poliție, să meargă spre casă cu mașina personală, din cauza mitingului PSD organizat la Târgovişte.

„Sunt plină de furie. Am trăit un abuz de putere specific ţării unui PSD fără limite. «Restricţiile» de circulaţie prevăzute în anunţurile oficiale s-au transformat în «intergicţii» de intrare în oraş înainte de ora anunţată oficial.

La ora 09:55, mi s-a interzis să vin la domiciliu cu maşina, deşi am cerut permisiunea mai multor agenţi, fiind după o gardă de 24 de ore la UPU Titu. Nu mi s-a perm is nici pe Calea Bucureşti, nici pe Gimnaziului, nici pe Aleea Sinaia la podul Mihai Bravu, deşi circulau maşini din sens invers, iar restricţiile au fost anunţate de la ora 10:00, Aleea Sinaia nefiind menţionată.

Aşa că mi-am făcut «înviorarea» certându-mă cu domnii cu caschetă, care dovedesc, o dată în plus, exces de zel şi lipsă de empatie şi mergând pe jos 2 km că doar eram odihnită după vreo 70 de pacienţi consultaţi în cele 24 de ore de Urgenţe. Oare, dacă spuneam că intru în gardă, ar fi înţeles? Aş vrea să ştiu dacă legile din România prevăd această interdicţie de a mă întoarce la domiciliu cu maşina, dacă este legal să mi se limiteze accesul spre domiciliu. Aştept răspun suri. Vă mulţumesc”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Foto: https://republica.ro

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ajută şi tu Asociaţia Literata Târgovişte să readucă la viaţă şcoala din satul Cucuteni!

Publicat

pe

Asociaţia Literata din Târgovişte derulează lucrări de reamenajare a şcolii din satul Cucuteni, comuna moţăieni, părăsită de mai mulţi ani, cu scopul de a înfiinţa acolo o şcoală de vară. Primii copii vor ajunge la Cucuteni în data de 15 iunie, în prima zi de vacanţă. Aceştia vor fi introduşi în atmosfera veche a satului românesc, li se va vorbi despre valorile autentice ale mediului rural, vor face excursii în natura înconjurătoare şi turul satului cu căruţa tradiţională, vor desfăşura activităţi sportive şi multe altele.

Activităţile de igienizare a şcolii, de consolidare şi de îmbunătăţire a facilităţilor oferite (ex. construire terasă exterioară, refacere instalaţie electrică, amenajare cuptor exterior tradiţional, construire grup sanitar) au debutat în 2018.

Persoanele fizice sau juridice care doresc să sprijine acest proiect o pot face prin efectuarea de sponsorizări (în bani sau în diverse obiecte), Asociaţia Literata fiind înscrisă în Registrul entităţilor pentru care se acordă deduceri fiscale organizat de ANAF.

Astfel, sponsorii îşi pot diminua impozitele cu sumele sponsorizate, după cum urmează:
a) plătitorii de impozit pe veniturile microîntreprinderilor scad din impozit sumele sponsorizate în limita a 20% din impozitul trimestrial. Sumele sponsorizate care depăşesc 20% din impozit se vor scădea (în aceeaşi limită) din impozitele datorate în următoarele 28 de trimestre consecutive.

b) plătitorii de impozit pe profit scad din impozit sumele sponsorizate în limita a 20% din impozitul anual, dar nu mai mult de 0,5% din cifra de afaceri. Sumele sponsorizate care depăşesc limitele de mai sus se vor scădea (în aceleaşi condiţii) din impozitele datorate în următorii 7 ani consecutivi.

Asociația Literata derulează în prezent și alte proiecte în beneficiul copiilor, cum ar fi clubul de șah, clubul de modelism sau ansamblul coral, toate acestea fiind gratuite.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail: catadumitru77@gmail.com sau la telefon 0743.11.65.68.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!