Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Voineşti, exemplu de bună practică în Regiunea Sud-Muntenia!

Publicat

pe

Dănuţ Gabriel Sandu – primarul comunei Voineşti, din judeţul Dâmboviţa, şi un reprezentant al Grupului de Acţiune Locală „Valea Ialomiţei” au fost prezenţi la Sinaia la o întâlnire de prezentare a proiectelor de succes derulate prin GAL-uri.

CITEŞTE ŞI: Comuna Voineşti a finalizat cu 1 an mai devreme centrul psiho-social pentru copii!

Voineşti este singura localitate din Regiunea Sud-Muntenia care a implementat, cu fonduri europene nerambursabile obţinute prin AFIR, un proiect de factură socială, respectiv un Centru de consiliere psiho-socială pentru copii în satul Gemenea Brătuleşti. Valoarea investiţiei a fost de 95.500 euro. Contractul de finanţare a fost semnat pe 20 februarie 2018, iar termenul de finalizare era stabilit pentru 26 octombrie 2019. Edilii de la Voineşti au ruşit însă să dea gata acest proiect cu un an mai devreme, astfel că, pe 26 octoimbrie 2018, s-a tăiat panglica inaugurală.

Reprezentanţii Ministerului Agriculturii prezenţi la întâlnirea de la Sinaia au felicitat autorităţile de la Voineşti pentru derularea cu succes a proiectelor de inters local, dar şi pe responsabilii Grupul de Acţiune Locală „Valea Ialomiţei” – pentru modul în care s-au implicat şi au sprijinit implementarea proiectelor în teritoriul lor de competenţă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Școala Gimnazială Specială Târgoviște

Publicat

pe

În această perioadă, se lucrează intens la reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Speciale din municipiul Târgoviște, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, prin Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu vicepreședintele Luciana Cristea și administratorul public Cristian Avanu, au vizitat astăzi, 29 noiembrie 2022, șantierul școlii speciale din Micro 5. Șeful administrației județene a fost mulțumit de stadiul lucrărilor, remarcând faptul că, în doar câteva luni, imaginea de nou este puternic vizibilă.

Investiția se ridică la aproximativ 8.000.000 de lei, din care 6.000.000 de lei – fonduri europene nerambursabile, iar 2.000.000 de lei sunt asigurate de Consiliului Județean Dâmbovița.

Ne-a precizat președintele CJD că, pe tot parcursul iernii, se va lucra la amenajările interioare. La final, copiii care primesc aici o educație specială vor beneficia de 29 de săli de clasă, 13 cabinete moderne, 4 ateliere, respectiv: tâmplărie, mecanic, croitorie și unul pentru desprinderea activităților gospodărești. Instituția de învățământ special va mai avea în structură trei spații pentru activități specifice: sală multisenzorială, metodică și pentru kinetoterapie. Vor mai avea elevii la dispoziție două laboratoare, de informatică și multimedia, și o bibliotecă. Termenul de finalizare al lucrărilor este 31 decembrie 2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a pregătit un spectacol-surpriză fără precedent în deschiderea Târgului de Crăciun. VIDEO

Publicat

pe

La Târgoviște, Târgul de Crăciun va fi deschis anul acesta, luni – 5 decembrie, la ora 18:00, odată cu aprinderea iluminatului festiv. Astăzi – 29 noiembrie, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că administrația locală a pregătit pentru acest moment un spectacol-surpriză fără precedent în oraș.

Târgul va fi localizat în Piața Tricolorului, Piața Mihai Viteazul și Parcul Mitropoliei, unde vor exista standuri cu produse specifice sărbătorilor de iarnă și concerte de colinde. De asemenea, a mai spus edilul, au fost pregătite foarte multe activități pentru copii, începând cu parada lui Moș Crăciun, în data de 16 decembrie.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats