Conectați-vă cu noi

Argeș

Pompierii din Piteşti au făcut cadouri de Moş Nicolae unor copii speciali!

Publicat

pe

Pompierii din cadrul Detaşamentului Piteşti au îndeplinit, aseară, în ajun de Moş Nicolae, o misiune de suflet. Au mers cu daruri la cei trei fraţi care, în urmă cu o lună de zile, le-au oferit, în timpul unei intervenţii, minunate desene pe care le-au realizat pentru a-şi arăta admiraţia faţă de salvatori.

Militarii le-au dus micuţilor obiecte personalizate, care să le amintească mereu de cei pe care îi preţuiesc atât de mult, iar întâlnirea cu Maria, Antonia şi Alex a fost specială.

„Această revedere emoționantă a fost un mare câștig pentru noi, cei care salvăm suflete, amintiri și vise, pentru că, la rândul nostru, sufletele ne-au fost salvate de gestul acestor copii. Și așa cum spunea Feodor Mihailovici Dostoievski: «Sufletul se vindecă atunci când ești în preajma copiilor». Noi ne-am primit cadoul de Moș Nicolae!”, ne-a mărturisit Mădălina Epure – purtător de cuvânt ISU Argeş.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Creştea o capră neagră printre celelalte necuvântătoare din gospodărie!

Publicat

pe

Jandarmii argeşeni au făcut o decoperire uimitoare în timpul unei acţiuni privind combaterea braconajului şi protecţia fondului cinegetic în comunele Arefu şi Sălătrucu munţilor. O capră neagră în curtea unui cetăţean!

Proprietarul le-a spus jandarmilor că a găsit animalul în sălbăticie şi l-a adus acasă pentru a-l creşte cu celelalte necuvântătoare din gospodărie. Fiind vorba de o specie protejată prin lege, militarii jandarmi au anunţat Agenţia Judeţeană pentru Vânat şi Pescuit Argeş ai cărei reprezentanţi s-au deplasat la faţa locului pentru a ridica capra neagră.

Cetăţeanul care deţinea animalul în captivitate a fost sancţionat contravenţional cu 1.000 de lei.

Citește în continuare

Argeș

Alertă! Pirotehniştii au evacuat sediul Poliţiei Mioveni!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://epitesti.ro)

Stare de alertă la Mioveni. Un rucsac suspect a fost descoperit chiar pe holurile Secţiei de Poliţie din oraş! De frica unei bombe lăsată de cine ştie ce răufăcător, sediul a fost evacuat.

Din fericire, nu a fost vorba de vreo încărcătură explozibilă. Geanta cu pricina fusese uitată de o tânără. Pirotehniştii s-au deplasat la faţa locului pentru a interveni, cazul fiind tratat ca o ameninţare cu bombă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!