Conectați-vă cu noi

Argeș

Pompierii din Piteşti au făcut cadouri de Moş Nicolae unor copii speciali!

Publicat

pe

Pompierii din cadrul Detaşamentului Piteşti au îndeplinit, aseară, în ajun de Moş Nicolae, o misiune de suflet. Au mers cu daruri la cei trei fraţi care, în urmă cu o lună de zile, le-au oferit, în timpul unei intervenţii, minunate desene pe care le-au realizat pentru a-şi arăta admiraţia faţă de salvatori.

Militarii le-au dus micuţilor obiecte personalizate, care să le amintească mereu de cei pe care îi preţuiesc atât de mult, iar întâlnirea cu Maria, Antonia şi Alex a fost specială.

„Această revedere emoționantă a fost un mare câștig pentru noi, cei care salvăm suflete, amintiri și vise, pentru că, la rândul nostru, sufletele ne-au fost salvate de gestul acestor copii. Și așa cum spunea Feodor Mihailovici Dostoievski: «Sufletul se vindecă atunci când ești în preajma copiilor». Noi ne-am primit cadoul de Moș Nicolae!”, ne-a mărturisit Mădălina Epure – purtător de cuvânt ISU Argeş.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Românu-i inventiv, nu-i aşa? Uite cum cară arborii furaţi!

Publicat

pe

Poliţiştii şi jandarmii din Argeş au prins în flagrant doi bărbaţi, în vârstă de 29 şi 45 de ani, din comuna Pietroşani, care au tăiat ilegal şapte molizi dintr-o pădure privată, după care au încărcat o parte din buşteni într-un turism, pentru a-i transporta acasă.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele celor doi. De asemenea, au confiscat cei 5 metri cubi de material lemnos, în valoare de 2.000 de lei, şi drujba folosită în operaţiunea de tăiere.

Citește în continuare

Argeș

Pompierul Vlad Oprescu, de la ISU Argeş, de 4 ani campion naţional Unifight

Publicat

pe

Foto: ISU Argeş

Plutonierul major Oprescu Vlad, din cadrul ISU Argeş, a câștigat, săptămâna aceasta, medalia de aur la Campionatul de Unifight, faza finală organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne – categoria +100 kg.

Pompierul argeşean reprezintă cu succes instituţia, de mai mulţi ani, nu doar la nivel naţional, ci şi pe plan internaţional, în competițiile de judo, unifight și atletism. De asemenea, Vlad Oprescu s-a făcut remarcat şi în activitatea profesională prin numeroase intervenţii.

Palmares sportiv:
– locul III la Campionatul European de Unifight – 2016;
– locul I la Campionatul de Unifight al MAI – 2016, 2017, 2018;
– locul I la Campionatul Național de Judo al MAI – 2013;
– locul III la Campionatul Național de Atletism pe IGSU, la aruncarea greutății – 2018

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!