Conectați-vă cu noi

Argeș

Pompierii din Piteşti au făcut cadouri de Moş Nicolae unor copii speciali!

Publicat

pe

Pompierii din cadrul Detaşamentului Piteşti au îndeplinit, aseară, în ajun de Moş Nicolae, o misiune de suflet. Au mers cu daruri la cei trei fraţi care, în urmă cu o lună de zile, le-au oferit, în timpul unei intervenţii, minunate desene pe care le-au realizat pentru a-şi arăta admiraţia faţă de salvatori.

Militarii le-au dus micuţilor obiecte personalizate, care să le amintească mereu de cei pe care îi preţuiesc atât de mult, iar întâlnirea cu Maria, Antonia şi Alex a fost specială.

„Această revedere emoționantă a fost un mare câștig pentru noi, cei care salvăm suflete, amintiri și vise, pentru că, la rândul nostru, sufletele ne-au fost salvate de gestul acestor copii. Și așa cum spunea Feodor Mihailovici Dostoievski: «Sufletul se vindecă atunci când ești în preajma copiilor». Noi ne-am primit cadoul de Moș Nicolae!”, ne-a mărturisit Mădălina Epure – purtător de cuvânt ISU Argeş.

ACTUALITATE

Suspiciune de pestă porcină în Stoeneşti, judeţul Argeş. Trei porci au fost găsiţi morţi

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://agropress.ro)

În prag de Crăciun, în judeţul Argeş, există, din nou, suspiciunea unui focar de pestă porcină, de această dată în comuna Stoeneşti, unde au fost găsiţi astăzi, 11 decembrie 2018, trei porci morţi. Reprezentanţii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au prelevat deja probele specifice spre a fi analizate. Rezultatele vor fi comunicate cetăţenilor în timp util, împreună cu măsurile ce se vor impune, în funcţie de situaţie – informează Instituţia Prefectului.

Reamintim că, la începutul lunii noiembrie, în judeţul Argeş a fost confirmat un focar de pestă porcină africană în comuna Negraşi. Gospodăria respectivă a fost plasată sub supraveghere şi s-a restricţionat circulaţia persoanelor, animalelor, produselor şi mijloacelor de transport. Totodată, s-a stabilit o zonă de protecţie pe o rază de 3 km şi o zonă de supraveghere pe o rază de 10 km.

Citește în continuare

Argeș

Tânăr politician din Argeş a murit într-un accident de circulaţie

Publicat

pe

Foto: ISU Argeş

Liviu Păunoiu, vicepreşedintele Pro România Argeş, a murit în urma unui accident de circulaţie petrecut, sâmbătă-seara, pe DN 67 B, în localitatea Poiana Lacului. Autoturismul Smart, condus regulamentar de politicianul de numai 31 de ani, a fost lovit frontal de un Opel, la volanul căruia se afla un tânăr de 26 de ani.

Pe fondul neadaptării vitezii la condiţiile de drum, carosabilul fiind ud şi alunecos, într-o curbă, şoferul Opelului a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a izbit cu forţă maşina cu care se deplasa Liviu Păunoiu.

Victima a fost scoasă cu greu dintre fiarele contorsionate, după care echipajul medical a încercat zadarnic să o readucă la viaţă. Liviu Păunoiu era apropiat de liderul Pro România, Victor Ponta, şi promitea mult în sfera politicii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!