Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PSD a cerut strămutarea procesului cu senatorul Adrian Ţuţuianu

Publicat

pe

Sursa foto: revista22.ro

Conducerea PSD, respectiv, Liviu Dragnea, joacă tare. Nu are de gând, aşa cum am anticipat, să-i dea nicio şansă fostului preşedinte al social-democraţilor dâmboviţeni, senatorul Adrian Ţuţuianu, să revină în rândurile partidului.

Ieri – 5 decembrie 2018, s-a judecat ordonanţa preşedinţială prin care Adrian Ţuţuianu a solicitat instantei să suspende decizia Comitetului Executiv Naţional al PSD, prin care a fost dat afară din partid, până la soluţionarea cauzei pe fond.

Practic, Adrian Ţuţuianu, dacă ordonanţa ar fi admisă, şi-ar recăpăta recăpăta toate funcţiile din partid, cu excepţia celei de vicepreşedinte al Senatului, până la pronunţarera pe fond a cauzei.

Reprezentanţii conducerii centrale a PSD au solicitat Tribunalului Dâmboviţa să amâne judecarea cauzei până când ei îşi vor putea pregăti apărarea. Ba mai mult, au cerut strămutarea cauzei, neavând probabil încredere în justiţia dâmboviţeană!

Se pare că mai-marii PSD trag de timp în acest proces care, prin natura lui, ar trebui să se soluţioneze rapid. Liviu Dragnea, spun sursele noastre, nu vrea să se creeze un asemenea precedent periculos, astfel încât deciziile sale de eliminare din partid a opozanţilor să fie atacate şi câştigate în instanţă. Va face tot ce îi stă în putinţă pentru ca Ţuţuianu să piardă.

Liderul PSD este dispus să arunce în această bătălie forţe juridice importante, tocmai pentru ca Ţuţuianu să nu aibă câştig de cauză. Cererea de strămutare pentru judecarea unei ordonanţe preşedinţiale i-a lăsat mască pe mulţi cunoscători ai dreptului românesc. Următorul termen de judecată a fost stabilit pe 17 decembrie 2018.

Dâmboviţa

Tânăr din Vişina s-a aruncat în puțul din curtea casei!

Publicat

pe

Foto arhivă

Tragedie, în această dimineață, în comuna Vişina, județul Dâmbovița. Un tânăr de 28 de ani a ales sa-şi pună capăt zilelor, aruncându-se în puțul din curtea casei.

Pompierii sosiți la fața locului l-au extras din puț, însă a fost prea târziu pentru a-i mai putea salva viața. Tânărul nu a lăsat un bilet de adio. Acesta nu era cunoscut cu afecțiuni medicală.

Polițiştii fac investigații pentru a stabili circumstanțele care l-au împins pe dâmbovițean la acest gest.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Valea Lungă: S-au finalizat lucrările la podul peste pârâul Tinoasa, afectat de inundaţii

Publicat

pe

Foto: CJ Dâmboviţa

Lucrările de refacere a podului peste pârâul Tinoasa, din comuna Valea Lungă, afectat de inundaţiile din 2018, au fost recepţionate astăzi, 26 iunie 2019. S-au investit 610.823 de lei, din care 350.000 de lei – fonduri alocate de GUvern şi 260.823 de lei – din bugetul localităţii.

Investiţia a constat în: refacerea podului existent, lucrări la infrastructura şi suprastructura aferentă acestuia, refacerea rampelor de acces şi a racordurilor cu terasamentele, precum şi amenajarea albiei.

Foto: CJ Dâmboviţa

„Podul are o lungime de 18,42 m, suprastructura lui fiind realizată din grinzi prefabricate cu corzi aderente, în lungime de 12 m și înălțime de 0,52 m, lățimea părții carosabile fiind de 5,46 m”, se arată într-un comunicat remis de Con siliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!