Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PSD a cerut strămutarea procesului cu senatorul Adrian Ţuţuianu

Publicat

pe

Sursa foto: revista22.ro

Conducerea PSD, respectiv, Liviu Dragnea, joacă tare. Nu are de gând, aşa cum am anticipat, să-i dea nicio şansă fostului preşedinte al social-democraţilor dâmboviţeni, senatorul Adrian Ţuţuianu, să revină în rândurile partidului.

Ieri – 5 decembrie 2018, s-a judecat ordonanţa preşedinţială prin care Adrian Ţuţuianu a solicitat instantei să suspende decizia Comitetului Executiv Naţional al PSD, prin care a fost dat afară din partid, până la soluţionarea cauzei pe fond.

Practic, Adrian Ţuţuianu, dacă ordonanţa ar fi admisă, şi-ar recăpăta recăpăta toate funcţiile din partid, cu excepţia celei de vicepreşedinte al Senatului, până la pronunţarera pe fond a cauzei.

Reprezentanţii conducerii centrale a PSD au solicitat Tribunalului Dâmboviţa să amâne judecarea cauzei până când ei îşi vor putea pregăti apărarea. Ba mai mult, au cerut strămutarea cauzei, neavând probabil încredere în justiţia dâmboviţeană!

Se pare că mai-marii PSD trag de timp în acest proces care, prin natura lui, ar trebui să se soluţioneze rapid. Liviu Dragnea, spun sursele noastre, nu vrea să se creeze un asemenea precedent periculos, astfel încât deciziile sale de eliminare din partid a opozanţilor să fie atacate şi câştigate în instanţă. Va face tot ce îi stă în putinţă pentru ca Ţuţuianu să piardă.

Liderul PSD este dispus să arunce în această bătălie forţe juridice importante, tocmai pentru ca Ţuţuianu să nu aibă câştig de cauză. Cererea de strămutare pentru judecarea unei ordonanţe preşedinţiale i-a lăsat mască pe mulţi cunoscători ai dreptului românesc. Următorul termen de judecată a fost stabilit pe 17 decembrie 2018.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

A încetat din viață profesorul Ioan Valerian. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

de

În această dimineață, profesorul Valerian Ioan a trecut în lumea celor drepți, lăsând lumea sportului dâmbovițean mult mai săracă!

Născut pe 18 mai 1951, Valerian Ioan a fost una dintre cele mai importante figuri ale baschetului românesc, pe care l-a slujit cu abnegație până în ultima clipă a vieții sale.

Valerian Ioan este omul care i-a descoperit și antrenat pe cei mai importanți baschetbaliști dâmbovițeni, iar de-a lungul timpului, performanțele sale profesionale au fost de-a dreptul impresionante, așa cum o arată și CV-ul regretatului om de sport:

-Component al echipei de baschet Div. B ’’Cimentul Fieni’’1971-1977
-Antrenor Lot National –juniori baschet-1981-1994
-Antrenor principal Div.A –Livas Targoviste – Campion National 2002
-Antrenor principal Lot National (senioare) 2001-2006
–Membru al Biroului Federal al Federatiei Romane de Baschet
-Membru al Comisiei Judetene de Baschet 1974 – 2004
-Sef al Comisiei Metodice de Baschet al CSS Targoviste si CJEFS D-ta-1974-2008
-Director adjunct centru bugetar 1992-1994
-Vicepresedinte in cadrul Asociatiei de Baschet D-ta 1980-1990
-Sef comisie antrenori 1990-2008
-Profesor/formator in cadrul Asociatiei judetene de Baschet D-ta al instructorilor sportivi si antrenorilor de baschet
-Sef cerc metodic CSS-uri,clase cu program sportiv in cadrul ISJ D-ta 1996-2008
-Profesor metodist CCD si membru in Consiliul Consultativ al ISJ D-ta (ed.fizica si sport)si Consiliul Consultativ al ISJ D-ta (CSS-uri si clase cu program sportiv)
-Membru al Colegiului Central al Antrenorilor de Baschet din Romania din anul 2004
– Distinctia „Gheorghe Lazar” cls. a-II-a – 2009
-Distinctia – Ordinul ,,Merite pentru invatamant in grad de Cavaler”- inmanat de Presedintele Romaniei in anul 2004
-Titlul de ,, Cetatean de Onoare al orasului Targoviste” – 2012
-Comisar F.R. Baschet din anul 2004
– Director sportiv în cadrul secției de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Conducerea și angajații Clubului Sportiv Municipal Târgoviște își exprimă regretul și transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

Citește în continuare

Dâmboviţa

Fă din acţiunile umanitare un gest firesc în viaţa ta!

Publicat

pe

Copiii din familii în dificultate, vârstnicii singuri și persoanele cu dizabilități au permanent nevoie să fie ajutați să depășească momentele grele din viața lor. Este mesajul salariaţilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, care fac apel către români să se implice în acţiunile umanitare cât mai des posibil, nu doar în pragul unor sărbători.

„Pentru a aduce o bucurie pe chipurile celor care au nevoie, este suficient ca fiecare să ne oprim o clipă în loc și să ne îndreptăm privirea și spre semenii noștri”, spune Cristiana Bucur – director geenral DGASPC Dâmboviţa.

În acest moment, instituţia derulează campania „Iepuraşul de Paşte”, prin care încearcă să aducă zâmbetul pe buzele cât mai multor copii din judeţ.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!