Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PSD încearcă o nouă preluare ostilă a activelor performante ale statului! Iancu Caracota, senator PNL

Publicat

pe

Senatorul PNL de Dâmboviţa Iancu Caracota a susţinut, în şedinţa Senatului din 5 decembrie 2018, o declaraţie politică în care a punctat faptul că PSD încearcă o nouă preluare ostilă a activelor performante ale statului şi a explicat mecanismul prin care social-democraţii vor să fenteze Curtea Constituţională.

„La sfârşit de an, Dragnea vrea să facă un cadou grupului său de interese economice! De data aceasta, Dragnea încearcă fentarea Curţii Constituţionale prin emiterea unei Ordonanţe de Urgenţă care să reglementeze cadrul general de înfiinţare a unor fonduri suverane.

Pentru că Ordonanţa are putere de lege până ce este aprobată sau respinsă de Parlament, scopul lui Dragnea este acela ca proiectul de lege referitor la OUG să rămână blocat în Parlament pe termen nelimitat. Astfel, Fondurile Suverane de Investiţii ce vor fi înfiinţate prin Hotărâre de Guvern, în baza OUG adoptate zilele trecute, îşi pot începe activitatea nestingherite fără a putea fi atacate la CCR, controlând şi gestionând bugete imense.

Prin aceste Fonduri, toate activele performante ale statului vor ajunge la mâna Guvernului Dragnea – Dăncilă, care va numi la conducerea acestor instituţii oameni obedienţi cu scopul de a controla, în interes de grup, beneficiile financiare ale acestor Fonduri. Aceste instituţii vor deveni astfel o puşculiţă de partid pentru Dragnea!

Companiile de stat pe care PSD vrea să le controleze discreţionar însumează active de miliarde de lei. De aceea, în calitate de senator al României, voi analiza – împreună cu colegii mei – viciile de neconstituţionalitate ale acestei Ordonanţe, având în vedere că în luna iulie a acestui an CCR, la sesizarea PNL, a luat deja o decizie de neconstituţionalitate pe legea lui Dragnea de înfiinţare a Fondului Suveran de Investiţii”, spune senatorul Iancu Caracota. 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

A încetat din viață profesorul Ioan Valerian. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

de

În această dimineață, profesorul Valerian Ioan a trecut în lumea celor drepți, lăsând lumea sportului dâmbovițean mult mai săracă!

Născut pe 18 mai 1951, Valerian Ioan a fost una dintre cele mai importante figuri ale baschetului românesc, pe care l-a slujit cu abnegație până în ultima clipă a vieții sale.

Valerian Ioan este omul care i-a descoperit și antrenat pe cei mai importanți baschetbaliști dâmbovițeni, iar de-a lungul timpului, performanțele sale profesionale au fost de-a dreptul impresionante, așa cum o arată și CV-ul regretatului om de sport:

-Component al echipei de baschet Div. B ’’Cimentul Fieni’’1971-1977
-Antrenor Lot National –juniori baschet-1981-1994
-Antrenor principal Div.A –Livas Targoviste – Campion National 2002
-Antrenor principal Lot National (senioare) 2001-2006
–Membru al Biroului Federal al Federatiei Romane de Baschet
-Membru al Comisiei Judetene de Baschet 1974 – 2004
-Sef al Comisiei Metodice de Baschet al CSS Targoviste si CJEFS D-ta-1974-2008
-Director adjunct centru bugetar 1992-1994
-Vicepresedinte in cadrul Asociatiei de Baschet D-ta 1980-1990
-Sef comisie antrenori 1990-2008
-Profesor/formator in cadrul Asociatiei judetene de Baschet D-ta al instructorilor sportivi si antrenorilor de baschet
-Sef cerc metodic CSS-uri,clase cu program sportiv in cadrul ISJ D-ta 1996-2008
-Profesor metodist CCD si membru in Consiliul Consultativ al ISJ D-ta (ed.fizica si sport)si Consiliul Consultativ al ISJ D-ta (CSS-uri si clase cu program sportiv)
-Membru al Colegiului Central al Antrenorilor de Baschet din Romania din anul 2004
– Distinctia „Gheorghe Lazar” cls. a-II-a – 2009
-Distinctia – Ordinul ,,Merite pentru invatamant in grad de Cavaler”- inmanat de Presedintele Romaniei in anul 2004
-Titlul de ,, Cetatean de Onoare al orasului Targoviste” – 2012
-Comisar F.R. Baschet din anul 2004
– Director sportiv în cadrul secției de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Conducerea și angajații Clubului Sportiv Municipal Târgoviște își exprimă regretul și transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

Citește în continuare

Dâmboviţa

Fă din acţiunile umanitare un gest firesc în viaţa ta!

Publicat

pe

Copiii din familii în dificultate, vârstnicii singuri și persoanele cu dizabilități au permanent nevoie să fie ajutați să depășească momentele grele din viața lor. Este mesajul salariaţilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, care fac apel către români să se implice în acţiunile umanitare cât mai des posibil, nu doar în pragul unor sărbători.

„Pentru a aduce o bucurie pe chipurile celor care au nevoie, este suficient ca fiecare să ne oprim o clipă în loc și să ne îndreptăm privirea și spre semenii noștri”, spune Cristiana Bucur – director geenral DGASPC Dâmboviţa.

În acest moment, instituţia derulează campania „Iepuraşul de Paşte”, prin care încearcă să aducă zâmbetul pe buzele cât mai multor copii din judeţ.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!