Connect with us

ACTUALITATE

Centrul Europe Direct Târgovişte organizează şi anul acesta o gală de premiere

Publicat

pe

Vlăduţ Andreescu - manager Europe Direct Târgovişte (Foto: www.futurelibrary.gr)

Miercuri – 19 decembrie 2018, Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa găzduieşte, de la ora 10:00, „Gala punctelor de informare europeană, a voluntarilor şi partenerilor Europe Direct Târgovişte 2018”. Evenimentul este unul de tradiţie, reuneşte voluntari, bibliotecari, cadre didactice, reprezentanţi ai unor parteneri și cetățeni din județ şi are ca scop premierea celor care s-au remarcat pe parcursul anului în sprijinul acordat echipei de proiect ori în organizarea de evenimente cu tematică europeană – spune vlăduţ Andreescu, manager Europe Direct Târgovişte.

PROGRAM:
09:30–10:00 – Înregistrarea participanților. Deschiderea lucrărilor.
10:00–10:15 – Moș Crăciun sosește în Europa! – Bucuria Crăciunului – moment artistic susținut de corul Penitenciarului Mărgineni – Dâmbovița, coordonator preot Savin Liță.
10:15–10:30 – Parteneriate pentru comunitate. Festivitatea de premiere a partenerilor Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște în anul 2018.
10:30–10:45 – Festivitatea de premiere partenerilor cu rol în educația românească implicați în proiectul paneuropean European Christmas Tree Decoration Exchange.
10:45–10:50 – Moș Crăciun sosește în Europa! – Dansul urșilor – moment artistic susținut de elevi ai Școlii Gimnaziale Corbii Mari și Grădinița Ungureni nr. 2, coordonatori Dorobanțu Georgeta Liliana și Dumitru Liliana.
10:50–11:30 – De ce noi? Festivitatea de premiere a punctelor de informare europeană din județ.
11:30–11:45 – Moș Crăciun sosește în Europa! – Îngeri mii, colind susținut de Henry Ionuț SANDU – voluntar al Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște.
11:45–12:00 – Voluntariatul este pentru mine un mod de a trăi! Festivitatea de premiere a voluntarilor Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște.
12:00–12:15 – Moș Crăciun sosește în Europa! – Colinde, colinde! moment artistic susținut de elevi ai Colegiului Național Constantin Carabella Târgoviște, coordonatori prof. Monica Cristache și Monica Popa.
12:15–13:00 – Santa Claus is coming to town…it’s a secret! Program dedicat tuturor voluntarilor și viitorilor voluntari EUROPE DIRECT Târgoviște.
12:15–13:00 – Cafeneaua publică/world cafe – cu tema RO4EUCOUNCIL dedicată reprezentanților punctelor de informare europeană din județul Dâmbovița și partenerilor EUROPE DIRECT Târgoviște 2019.
13:00 – Închiderea celei de a 4 – a ediții a Galei punctelor de informare europeană, voluntarilor și partenerilor EUROPE DIRECT Târgoviște.

ACTUALITATE

Dâmboviţa: 77 de copii și 27 de angajați din învățământ sunt confirmați cu COVID

Publicat

pe

de

Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița ne informează că, începând cu data de 17 ianuarie 2022 (semestrul al doilea), toate unitățile de învățământ din județ vor funcționa cu prezență fizică, în funcție de rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

„La apariția a 3 cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-un interval de 7 zile consecutive la nivelul unei clase / grupe de studiu, cursurile cu prezență fizică la nivelul clasei / grupei respective se suspendă pentru o perioadă de 10 zile începând cu ziua următoare confirmării celui de-al treilea caz.

Măsura suspendării la nivelul clasei / grupei este dispusă prin decizie a consiliului de administrație al unității de învățământ.

Preșcolarii / elevii carantinați și cei din grupele / clasele sau unitățile de învățământ preuniversitar / conexe care au cursurile cu prezență fizică suspendate continuă procesul de învățământ în sistem online”.

Evoluția situației epidemiologice din unitățile de învătământ preuniversitar în săptămâna 10 – 14 ianuarie 2022:
– clase cu prezență fizică suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 49 (1.289 preșcolari / elevi);
– preșcolari / elevi confirmați Covid-19: 77
– personal angajat în învățământ confirmat Covid-19: 27

Situația actualizată zilnic a grupelor / claselor / unităților cu activitate suspendată este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului școlar, la secțiunea Funcționarea unităților de învățământ
http://www.isj-db.ro/functionarea-unitatilor-de-invatamant

Citește în continuare

ACTUALITATE

Municipiul Târgoviște a depășit 3 cazuri COVID la mia de locuitori

Publicat

pe

Municipiul Târgoviște înregistrează, astăzi – 16 ianuarie 2022, o rată de incidență peste 3 cazuri COVID la mia de locuitori. Aceeași situație și în alte șapte localități din județul Dâmbovița.

Totodată, în 14 comunități, incidența cazurilor de infectare cu coronavirus se situează între 2 și 3 la mia de locuitori. La polul opus, au mai rămas doar opt comune unde nu a fost raportat niciun caz COVID în ultimele 14 zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT