Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Centrul Europe Direct Târgovişte organizează şi anul acesta o gală de premiere

Publicat

pe

Vlăduţ Andreescu - manager Europe Direct Târgovişte (Foto: www.futurelibrary.gr)

Miercuri – 19 decembrie 2018, Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa găzduieşte, de la ora 10:00, „Gala punctelor de informare europeană, a voluntarilor şi partenerilor Europe Direct Târgovişte 2018”. Evenimentul este unul de tradiţie, reuneşte voluntari, bibliotecari, cadre didactice, reprezentanţi ai unor parteneri și cetățeni din județ şi are ca scop premierea celor care s-au remarcat pe parcursul anului în sprijinul acordat echipei de proiect ori în organizarea de evenimente cu tematică europeană – spune vlăduţ Andreescu, manager Europe Direct Târgovişte.

PROGRAM:
09:30–10:00 – Înregistrarea participanților. Deschiderea lucrărilor.
10:00–10:15 – Moș Crăciun sosește în Europa! – Bucuria Crăciunului – moment artistic susținut de corul Penitenciarului Mărgineni – Dâmbovița, coordonator preot Savin Liță.
10:15–10:30 – Parteneriate pentru comunitate. Festivitatea de premiere a partenerilor Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște în anul 2018.
10:30–10:45 – Festivitatea de premiere partenerilor cu rol în educația românească implicați în proiectul paneuropean European Christmas Tree Decoration Exchange.
10:45–10:50 – Moș Crăciun sosește în Europa! – Dansul urșilor – moment artistic susținut de elevi ai Școlii Gimnaziale Corbii Mari și Grădinița Ungureni nr. 2, coordonatori Dorobanțu Georgeta Liliana și Dumitru Liliana.
10:50–11:30 – De ce noi? Festivitatea de premiere a punctelor de informare europeană din județ.
11:30–11:45 – Moș Crăciun sosește în Europa! – Îngeri mii, colind susținut de Henry Ionuț SANDU – voluntar al Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște.
11:45–12:00 – Voluntariatul este pentru mine un mod de a trăi! Festivitatea de premiere a voluntarilor Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște.
12:00–12:15 – Moș Crăciun sosește în Europa! – Colinde, colinde! moment artistic susținut de elevi ai Colegiului Național Constantin Carabella Târgoviște, coordonatori prof. Monica Cristache și Monica Popa.
12:15–13:00 – Santa Claus is coming to town…it’s a secret! Program dedicat tuturor voluntarilor și viitorilor voluntari EUROPE DIRECT Târgoviște.
12:15–13:00 – Cafeneaua publică/world cafe – cu tema RO4EUCOUNCIL dedicată reprezentanților punctelor de informare europeană din județul Dâmbovița și partenerilor EUROPE DIRECT Târgoviște 2019.
13:00 – Închiderea celei de a 4 – a ediții a Galei punctelor de informare europeană, voluntarilor și partenerilor EUROPE DIRECT Târgoviște.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT