Connect with us

Dâmboviţa

Liberalii nu ajută PSD şi nu vor vota pentru demiterea preşedintelui CJ Dâmboviţa

Publicat

pe

Virgil Guran - preşedinte PNL Dâmboviţa

După excluderea senatorului Adrian Ţuţuianu din PSD şi preluarea funcţiei de lider interimar la Dâmboviţa de către Rovana Plumb, a fost lansată în spaţiul public informaţia că va fi schimbată şi conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în speţă preşedintele Daniel Comănescu şi cel puţin unul dintre vicepreşedinţi – cel din urmă post urmând să fie cedat liberalilor fiindcă este nevoie de votul lor pentru demitere.

Întrebată pe subiect, Rovana Plumb nici nu a negat, nici nu a confirmat! A răspuns că urmează să fie analizată activitatea celor pe care partidul i-a instalat în fruntea administraţiei judeţene şi apoi se va decide calea de urmat.

Săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a declarat că liberalii nu-i vor ajuta pe social-democraţi să-l schimbe pe preşedintele CJD – Daniel Comănescu. Decizia a fost luată în şedinţa Biroului judeţean de conducere al PNL Dâmboviţa.

„Vom sta în sală, dar nu vom vota, pentru că suntem convinși că, indiferent cine va conduce de la PSD, cel care este acum sau cel care va veni, lucrurile vor sta la fel. Nu ne vom implica să votăm de o parte sau de alta. Nu ne implicăm în acest scandal, pentru că nu avem efectiv ce să alegem mai bun”, a spus Virgil Guran.

Conform legii, preşedintele şi vicepreşedinţii de Consiliu Judeţean pot fi demişi cu votul a două treimi din consilierii judeţeni. La Dâmboviţa, PSD nu acoperă singur cele două treimi şi are nevoie să coopteze aleşi de la PNL. Plus că, în mod firesc, cei care ar trebui demişi nu vor vota singuri împotriva propriilor interese. Structura Consiliul Judeţean Dâmboviţa este: 22 – PSD şi 13 – PNL.

Dâmboviţa

Accident la ieșirea din Târgoviște spre Ulmi și altul în comuna IL Caragiale

Publicat

pe

Accident de circulație, în această seară, în zona benzinăriei Moll de la ieșire din Târgoviște spre Ulmi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită. Pompierii au acționat la fața locului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

O oră și jumătate mai târziu, echipajele ISU au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN72A, în comuna IL Caragiale. Au fost implicate un autotren și un autoturism. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei persoane cu atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Târgoviște din 18 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

Primarul municipiului Târgoviște a convocat pentru marți, 18 ianuarie 2022, la ora 08:45, o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, cu următoarea ordine de zi:

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT