Connect with us

Dâmboviţa

Senatorul Ţuţuianu, îngrijorat de manevrele PSD împotriva revenirii sale în partid!

Publicat

pe

Sursa foto: revista22.ro

Fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, crede că foştii săi colegi încearcă, pe toate căile, să tergiverseze judecarea dosarelor care au ca scopt revenirea sa în partid.

La termenul din data de 5 decembrie, când trebuia să se judece cererea de ordonanţă preşedinţială, Tribunalul Dâmboviţa a decis amânarea, întrucât PSD a solicitat strămutarea cauzei la o altă instanţă. Vârfurile PSD au motivat că Adrian Ţuţuianu, în calitate de senator, ar putea influenţa imparţialitatea judecătorilor de la Dâmboviţa.

„Dacă aș merge pe aceeași logică, aș înclina să consider că nicio instanță din România nu ar putea soluționa cauza, pentru că Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, este al treilea om în stat. Dacă ne gândim cum amână și contestă completele de judecători, în speranța că va fi extras acel judecător dispus a-i face jocul murdar, atunci poate îmi înțelegeți îngrijorarea”, a scris Adrian Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

Senatorul a punctat că are deja calitatea de parte (reclamant sau pârât) în trei cauze aflate pe rolul Tribunalului Dâmbovița sau al Curții de Apel Ploiești:
– 13.12.2018, strămutarea cauzei
– 17.12.2018, cerere de ordonanță președințială
– Cererea în anularea hotărârii CEX Național al PSD se află în procedură de regularizare, urmând să fie stabilit termen

Dâmboviţa

Accident la ieșirea din Târgoviște spre Ulmi și altul în comuna IL Caragiale

Publicat

pe

Accident de circulație, în această seară, în zona benzinăriei Moll de la ieșire din Târgoviște spre Ulmi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită. Pompierii au acționat la fața locului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

O oră și jumătate mai târziu, echipajele ISU au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN72A, în comuna IL Caragiale. Au fost implicate un autotren și un autoturism. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei persoane cu atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Târgoviște din 18 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

Primarul municipiului Târgoviște a convocat pentru marți, 18 ianuarie 2022, la ora 08:45, o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, cu următoarea ordine de zi:

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT