Conectați-vă cu noi

Prahova

Descinderi la hoţii de lemne din Vălenii de Munte

Publicat

pe

Poliţiştii din Prahova au efectuat, în această dimineaţă, percheziţii în oraşul Vălenii de munte, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori. Au fost puse în aplicare patru mandate de aducere la audieri.

În perioada octombrie – decembrie 2018, cei în cauză au tăiat, fără drept, și sustras, în repetate rânduri, arbori dintr-o pădure proprietate privată din zonă. Materialul lemnos era vândut ca lemn de foc sau cherestea.

La locuințele suspecţilor, polițiștii au găsit 12 m3 lemn de foc și 2 m3 cherestea, pe care le-au confiscat. De asemenea, au mai fost descoperite diverse bunuri folosite în activitatea infracțională, atât pentru tăierea și transportul arborilor (atelaje, drujbe, topoare, harnasamente), cât și pentru prelucrarea lemnului (abric). Și acestea au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

ACTUALITATE

Adina Florea va cere arestarea mai multor procurori care au activat la DNA Ploieşti

Publicat

pe

Foto: epochtimes-romania.com

Procurorul Adina Florea, magistrat propus de ministrul Justiţiei – Tudorel Toader de două ori pentru a fi numită în funcţia de şef al DNA, a intrat în forţă în unitatea de elită anticorupţie de la Ploieşti. Adina Florea, care este în prezent procuror şef adjunct la Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, susţin surse judiciare citate de Evenimentul Zilei, ar urma să ceară Consiliului Superior al Magistraturii încuviinţarea pentru arestarea preventivă a procurorilor Lucian Onea şi Mircea Negulescu („Portocală”), care au activat la DNA Ploieşti.

În dosarul aflat în lucru la Parchetul General sunt cercetaţi mai mulţi procurori şi ofiţeri judiciarişti de la DNA Ploieşti, pentru constituirea unui grup infracţional organizat.

„În perioada 2013-2016 procurorii și ofițerii de poliție judiciară Negulescu Mircea, Onea Lucian Gabriel, Deaconu Giluela, Răileanu Elena Cerasela, Savu Alfred Virgiliu, Iordache Mihai Iuliano, Florea Gabriela au inițiat (procurorii Negulescu Mircea, Onea Lucian și ofiterul de politie judiciară Iordache Mihai) un grup structurat, la care au aderat procurorii Deaconu Giluela, Răileanu Elena Cerasela, Savu Alfred și ofițerul de poliție judiciară Florea Gabriela, și care au acționat, în mod coordonat, în scopul comiterii infracțiunilor de cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, influențarea declarațiilor, inducerea în eroare a organelor judiciare, fals intelectual și uz de fals, în dauna mai multor persoane cărora le-au atribuit calitatea de subiecți procesuali principali cu încălcarea drepturilor și libertăților acestora, au dispus și au propus luarea măsurilor preventive privative de libertate, au dispus trimiterea în judecată a acestora cunoscând ca sunt nevinovate, au indus în eroare organele judiciare prin ticluirea şi producerea de probe nereale, inclusiv prin contrafacerea unor înscrisuri”, potrivit evz.ro

Citește în continuare

Prahova

Trei case distruse de foc, azi-noapte, în municipiul Ploieşti!

Publicat

pe

Foto: Libertatea

Misiune grea, azi-noapte, pentru pompierii din municipiul Ploiești, care au fost nevoiți să intervină pentru stingerea unui incendiu de proporții ce cuprinsese trei case de pe strada Dobrogei.

Șapte autospeciale au fost chemate la fața locului, unde focul, deosebit de violent, se manifesta pe circa 120 mp. Locuințele au fost distruse în totalitate. Din fericire, nu există victime omenești.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!