Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

ALDE Dâmboviţa s-a consolidat şi ţinteşte să devină a doua forţă politică din judeţ

Publicat

pe

Ionel Petre, liderul ALDE Dâmboviţa, este optimist şi luptă, împreună cu colaboratorii săi din partid, cu fiecare membru al filialei, pentru a plasa ALDE pe locul doi, ca forţă politică în judeţul Dâmboviţa. Pentru a-şi atinge acest deziderat, caută să atragă în partid cât mai mulţi oameni competenţi, care să vrea să muncească necondiţionat pentru prosperitatea acestui judeţ.

ALDE, datorită poziţiei ferme a preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu, datorită dorinţei acestuia de a construi un stat democratic în care libertăţile cetăţeanului să fie respectate, în care abuzul să fie eliminat, a devenit un partid atractiv, în care mulţi cetăţeni, ba chiar şi persoane care au activat cu ani în urmă în cadrul altor formaţiuni politice, dar au suferit dezamăgiri, vor să se regăsească.

În Dâmboviţa, Ionel Petre a devenit, prin abnegaţie şi implicare în multe proiecte sociale, politice şi economice, un lider vizibil, om de bază al partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu. Deja, şi-a consolidat poziţia şi a căpătat experienţă în acest domeniu, făcând faţă cu brio unor dispute cu opozanţii politici în studiourile tv sau în alte zone publice, reuşind să pledeze pentru democraţie, pentru libertate, împotriva abuzul promovat prea mulţi ani de aşa-zisul stat paralel.

Şeful ALDE Dâmboviţa a adunat în cadrul organizaţiei tineri, dar şi oameni cu expertiză, cu experienţă în câmpul tactic politic şi în sfera administrativă. Ca orice politician de substanţă, urmăreşte atent degringolada din PNL, ba chiar şi pe aceea din PSD Dâmboviţa, intuind că, în această perioadă confuză pentru cele două partide, ar putea prinde un culoar al credibilităţii în faţa opiniei publice, în faţa electoratului, un culoar al unui partid serios, nemarcat încă de lupte intestine, care, în planul imaginii, de obicei, bulversează electoratul.

„2018 a fost pentru noi un an al construcţiei şi consolidării filialei judeţene, de înfiinţare a noi organizaţiii locale. Am trecut printr-o conferinţă judeţeană, suntem în legalitate. În acest context, ne simţim obligaţi să avem performanţă, să obţinem în viitoarele alegeri un scor electoral bun. Am încercat să ţinem pasul cu evenimentele, cu problemele societăţii, să tragem semnale de alarmă ori de câte ori a fost nevoie, să semnalăm anumite derapaje. Am fost mereu alături de oameni”, spune Ionel Petre.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Doi copii de 13 ani, dați dispăruți în județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

90 de polițiști jandarmi, pompieri și voluntari derulează activități de căutare a doi copii, în vârstă de 13 ani, din Gura Ocniței, județul Dâmbovița, care au plecat voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit. Este folosit și un elicopter.

Cetăţenii care pot oferi informaţii pentru găsirea celor doi sunt rugați să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

PETRE MARIA are o înălțime de 1,50 m., 50 de kg., păr lung blond, ochi albaștri și era îmbrăcată cu un tricou de culoare gri. În picioare purta pantofi sport de culoare roz, iar în spate purta un rucsac.

ȘTEFAN ROBERT DAMIAN are o înălțime de 1,50 m., 45 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui și era îmbrăcat cu un pulover de culoare roșie.

Potrivit informațiilor noastre, fata a mai fost plecată de acasă.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Faceți ceva pentru sănătatea acestui popor, lăsând la o parte interesele de grup!

Publicat

pe

Gabriel Dănuț Sandu, primarul comunei Voinești, județul Dâmbovița, înainte de a intra în administrație, a lucrat în sistemul sanitar. Așadar, cunoaște foarte bine acest domeniu de activitate, provocările la care a fost supus, lupta cu subfinanțarea, cu neimplicarea factorului politic în dezvoltarea instituțiilor medicale. Știe care sunt ofurile pacientului, dar și pe cele ale personalului sanitar.

Gabriel Dănuț Sandu vede ce fac actualii guvernanți cu spitalele în această perioadă de pandemie, cum transformă elementele etalon ale sistemului sanitar românesc (vezi cazul Spitalului Foișor din București) în unități suport COVID, iar pacienții sunt scoși afară din saloane, trimiși acasă cu perfuziiile în mână. Și tot acest spectacol macabru supravegheat, militărește, de jandarmi!

„Mă uit la televizor și nu pot să cred ceea ce se întâmplă în sistemul sanitar! Nu vorbesc ca om politic, dar nimeni nu spune adevărul sau nu se dorește?

Lipsa cadrelor medicale și blocarea posturilor vacante! Cu același personal am aglomerat spitalele mari cu tir-uri containere și alte improvizații, fără sursă de căldură, legate la o rețea electrică distrusă fizic și moral!

De ce am închis Sanatoriul Moroeni, unitate cu peste 400 paturi, cândva cu dotările necesare, reabilitat în ultimii ani cu miliarde multe? Astăzi funcționează cu 30 paturi. De ce? Fiindcă am avut nevoie de personal în altă parte? De ce, de un an, am închis Secția de la Spitalul Voinești? De ce? Fiindcă am vrut detașarea personalului. Secția avea 25 paturi și toate dotările necesare, aceasta fiind reabilitată în urmă cu 3 ani. Și câte or mai fi în țară în aceeași situație! De ce containere și tir-uri? Fiindcă acolo se cheltuiesc foarte mulți bani?

Să ne ferească bunul Dumnezeu de clacarea cadrelor medicale sau de o grevă in corpore! Atunci ce vom face? Ne vom preda la voia sorții. În numele lui Dumnezeu, faceți ceva pentru sănătatea acestui popor, lăsând la o parte interesele de grup!”, a scris primarul de la Voinești, pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT