Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Liberalii dâmboviţeni promit că, în 2019, vor da biciul jos din pod!

Publicat

pe

Acum, la final de an, aşa cum este obiceiul politicienilor, să lanseze informaţii optimiste, nici Virgil Guran, liderul liberalilor dâmboviţeni, nu a ieşit din trend. Şeful PNL Dâmboviţa a spus că, în 2019, va fi dat biciul jos din pod şi îşi vor face pe deplin datoria de partid de opoziţie în Dâmboviţa. Vor avea multe responsabilităţi ce trebuiesC îndeplinite în toate forurile de conducere locală şi judeţeană din care fac parte.

În contradicţie cu alţi colegi care s-au perindat pe la conducerea organizaţiei liberale, Guran a spus că nu este un adept al festivismului exacerbat, al ieşirilor cu alai, cu mulţime de membri pe la diferite ceremoniale sau sărbători naţionale ori religioase. Preşedintele PNL Dâmboviţa nu crede că astfel de jocuri de imagine pot influenţa prea mult electoratul, care are alte aşteptări de la politicieni, aşteptări ce ţin de viaţa pe care românii o duc zi de zi.

Virgil Guran a mai precizat, în ultima conferinţă de presă pe anul 2018, că nu are de gând să se interpună în jocul de la Consiliul Judeţean, ce vizează demiterea actualului preşedinte şi numirea altuia. Este acolo un război al PSD, la care liberalii nu vor lua parte. Dar asta nu exclude nominalizarea unui candidat din partea PNL pentru funcţia de şef al CJ Dâmboviţa, dacă se va ajunge într-o asemenea situaţie generată de luptele intestine din sânul formaţiunii social-democrate.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Dâmbovițean rănit grav, după ce a căzut de pe acoperişul unei case

Publicat

pe

Foto arhiva

Un bărbat de 65 de ani, din comuna Gura Suții, a căzut în această dimineață de pe acoperișul unei case. Se pare că omul se afla acolo pentru a efectua unele lucrări.

În urma impactului cu solul, trupul bietului om a suferit leziuni puternice. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD pentru a-l prelua pe rănit și a-l transporta la un spital din Capitală.

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Citește în continuare

ACTUALITATE

„Suflet şi culoare”, expoziţie de pictură la muzeul de Istorie din Târgovişte

Publicat

pe

Miercuri – 26 iunie 2019, la Muzeul de Istorie din Târgovişte, va fi vernisată, începând cu ora 13:00, expoziţia de pictură „Suflet şi culoare”, semnată de artistul plastic Teodor Vişan, câştigător a numeroase premii şi distincţii, între care Premiul Municipiului Galaţi (2010), „Personalitatea Culturală a Anului” – premiu acordat de redacţiile publicaţiilor „Realitatea” şi „Realitatea în diaspora” (2010), Premiul I la Festivalul Internaţional de Artă de la Moscova (1987) și Premiul I la Salonul Artelor din Bucureşti (1986).

Născut la Galaţi pe 31 ianuarie 1943, Teodor Vişan este absolvent al Facultăţii de Artă – secţia pictură a Universităţii „Dunărea de Jos”. Expune în cadrul Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Galaţi începând cu anul 1967, iar din 1983 participă la majoritatea expoziţiilor republicane bienale de pictură şi grafică. A deschis peste 40 de expoziţii personale în ţară şi în străinătate (Anglia, Belgia, Franţa, Cehia). Realizează și afișe, postere sau ilustraţii de carte.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!