Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Român, şofer de TIR, prins în Franţa cu 290 de kg de cannabis!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: news.ournetcdn.net)

Un român în vârstă de 30 de ani, şofer de TIR, a primit o amendă de 1,5 milioane de euro şi trei ani de închisoare, după ce poliţiştii francezi au descoperit în autotrailer 290 de kilograme de cannabis.

Bărbatul s-a legitimat cu paşaport românesc, dar nu a vrut să vorbească decât în limba sârbă, spunând că locuieşte acolo. Şoferul venea din Spania şi avea ca destinaţie finală Danemarca. A fost arestat pe loc şi, în numai 10 zile, a fost condamnat, dar are drept de apel – potrivit lejsl.com.

După eliberare, românul are interdicţie de intrare în Franţa pentru 10 ani.

ACTUALITATE

Nu rata petrecerea de Dragobete organizată la Royal Residence Târgovişte!

Publicat

pe

de

Mai sunt doar câteva zile până ce românii vor celebra, în stil tradiţional, iubirea. Pregăteşte-te, aşadar, să-i oferi persoanei dragi, o seară de neuitat pe 24 februarie, la Restaurantul Royal Residence Târgovişte, unde va poposi renumitul „Taraf de fete”.

Organizatorii promit numeroase surprize muzicale, coregrafice şi culinare. rezervările se pot face la numărul de telefon 0732.969.408 sau direct la Restaurant „Royal Residence”, pe strada Gării din municipiul Târgovişte.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgovişte şi Complexul Muzeal Curtea Domnească se promovează la Târgul de Turism

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Consilierii locali târgovişteni au aprobat participarea administraţiei locale la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară, care va avea loc în perioada 21 – 24 februarie la Romexpo Bucureşti. Pentru această acţiune, ce are ca scop creşterea vizibilităţii oraşului ca destinaţie turistică, a fost alocată suma de 11.243 lei.

În cadrul celui mai mare eveniment expoziţional de profil din ţară, va exista şi un stand al Complexului Naţional Muzeal Curtea Domnească, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Vizitatorii vor putea astfel să afle informaţii despre toate muzeele şi casele memoriale aflate în administrarea Complexului, precum şi despre Peştera Ialomiţei din Munţii Bucegi.

În luna mai, echipa de la Curtea Domnească din Târgovişte va fi prezentă şi la „Târgul european al castelelor”, organizat de Primăria Hunedoara şi Castelul Corvinilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!