Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Român, şofer de TIR, prins în Franţa cu 290 de kg de cannabis!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: news.ournetcdn.net)

Un român în vârstă de 30 de ani, şofer de TIR, a primit o amendă de 1,5 milioane de euro şi trei ani de închisoare, după ce poliţiştii francezi au descoperit în autotrailer 290 de kilograme de cannabis.

Bărbatul s-a legitimat cu paşaport românesc, dar nu a vrut să vorbească decât în limba sârbă, spunând că locuieşte acolo. Şoferul venea din Spania şi avea ca destinaţie finală Danemarca. A fost arestat pe loc şi, în numai 10 zile, a fost condamnat, dar are drept de apel – potrivit lejsl.com.

După eliberare, românul are interdicţie de intrare în Franţa pentru 10 ani.

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT