Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa reîncepe dezbaterile în teritoriu. Primele întâlniri vor fi la Titu şi Găeşti

Publicat

pe

Foto: Facebook

PSD Dâmboviţa a reuşit se pare să depăşească problemele generate de tranziţia conducerii de la Adrian Ţuţuianu la interimatul ministrei Rovana Plumb şi intră în ritmul unei organizaţii puternice, aşa cum a fost până acum.

De sâmbătă, 12 ianuarie 2019, încep în teritoriu noi runde de dezbateri între conducerea organizaţiei, parlamentarii PSD, reprezentanţii de la nivelul Guvernului şi primarii, consilieri judeţeni şi locali. Primele întâlniri vor avea loc la Titu şi Găeşti.

În cadrul discuţiilor, vor fi abordate probleme ce ţin de programul de guvernare,viaţa socială şi economică, implementarea unor proiecte în judeţul Dâmboviţa, activitatea politică şi, evident, vor fi puse pe tapet măsurile care trebuiesc întreprinse în vederea pregătirii campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din luna mai 2019.

„PSD Dâmboviţa a trecut printr-o perioadă de tensiune, dar ne-am ţinut uniţi şi am reuşit să depăşim aceste momente de convulsii. Forţa, tăria unei organizaţii o dă unitatea, coeziunea în idei şi în fapte, colaborarea, comunicarea şi transparenţa decizională.

Am reuşit să depăşim acest impas şi membrii PSD, primari, consilieri locali şi judeţeni, parlamentari, mergem mai departe şi cu aceleaşi idealuri de a sluji interesele județului Dâmbovița şi pe cetăţenii săi”, a scris, pe pagina sa de Facebook, deputatul Corneliu Ştefan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

670 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.radioresita.ro)

AJOFM Dâmboviţa are înregistrate, astăzi – 18 martie, 670 de locuri de muncă vacante, din care 32 pentru absolvenţii de studii superioare, 532 pentru meseriaşi şi 106 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm:
– agent turism;
– inginer rețele și sisteme hidraulice;
– inginer de sistem în informatică;
– consilier instituții publice;
– consilier orientare profesională;
– formator;
– referent specialitate financiar – contabil;
– agent vânzări;
– agent securitate;
– operator introducere validare date;
– barman;
– bucătar;
– vânzător;
– electrician în construcții;
– strungar unuversal;
– frezor universal;
– lăcătuș mecanic;
– mecanic auto;
– mașinist pod rulant;
– şofer;
– sudor;
– confecționer articole textile;
– instalator;
– manipulant mărfuri;
– muncitor necalificat în industria metalurgică;
– muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul www.anofm.ro sau direct la sediul AJOFM Dâmbovița, din Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1 A.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Pasarela de la Găeşti trebuie consolidată urgent! Cezar Preda, deputat PNL

Publicat

pe

Pasarela de pe DN 61, de pe teritoriul oraşului Găeşti, pune în pericol siguranţa circulaţiei! Este tema pe care deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda i-a adus-o la cunoştinţă ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, în speranţa că lucrările pentru reabilitarea şi consolidarea acestui obiectiv vor fi incluse în lista urgenţelor de care ar trebui să se ocupe Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Având în vedere situația existentă care poate determina consecințe grave, vă rog, domnule ministru, să îmi comunicați următoarele:
– Care este motivul real pentru care de mai bine de șapte ani nu a fost acordată atenția cuvenită acestui obiectiv de investiții?
– Cum este posibil ca o pasarelă intens circulată și în absența căreia ar fi paralizată întreaga zonă să beneficieze de totala nepăsare a adminstratorului?
– Ce măsuri veți dispune pentru ca în viitorul imediat să aibă loc reabilitarea pasarelei Găești?”, se arată în textul documentului pe care l-a transmis deputatul Cezar Preda ministrului Răzvan Cuc.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!