Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Târgoviştenii vor primi bani pentru deşeurile predate selectiv!

Publicat

pe

Din luna martie 2019, târgoviştenii vor avea la dispoziţie 11 puncte de colectare selectivă a deşeurilor, distribuite uniform pe teritoriul municipiului.

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, în aceste locaţii, cetăţenii vor primi bani pentru deşeurile pe care le vor preda, fie că vorbim despre deşeuri de ambalaje (PET-uri, doze de aluminiu, recipiente din sticlă), de echipamente electrice şi electronice, de baterii şi acumulatori sau de ulei alimentar uzat.

„Prin acest program, vrem să încurajăm în mod substanţial colectarea selectivă a deşeurilor. Punctele de colectare vor deveni operationale cel târziu în luna martie a acestui an”, spune edilul municipiului.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Centrul Cultural Flacăra Moreni

Publicat

pe

Proiectul care vizează reabilitarea și modernizarea Clubului Flacăra din municipiul Moreni, județul Dâmbovița, se derulează conform graficului aprobat – spune primarul Constantin Dinu, care este, de asemenea, mulțumit de calitatea lucrărilor. Investiția este implementată cu fonduri europene nerambursabile.

„Construcţia, cu destinaţie administrativă şi social-culturală, se va transforma în . Obiectivele specifice ale proiectului sunt: reabilitarea unei clădiri care dobândeşte funcţiunea de Club cultural educaţional – recreativ; echiparea clubului cultural în vederea asigurării, în regim tehnologic şi de eficienţă energetică de ultimă generaţie, a serviciilor educaţional – recreative; creşterea atractivităţii municipiului Moreni prin crearea şi amenajarea unei zone cultural – recreative”, explică primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT