Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Centura municipiului Târgovişte, din nou în procedură de reziliere a contractului!

Publicat

pe

Administraţia târgovişteană recunoaşte că întâmpină probleme la lucrările de execuţie a şoselei de centură a municipiului, generate de inconsecvenţa constructorilor. Tocmai de aceea a declanşat procedura de reziliere a contractului cu firmele care nu s-au achitat de obligaţii şi de recuperare a prejudiciilor create prin nerepectarea termenelor stabilite.

Pentru a debloca această situaţie, edilul Cristian Daniel Stan doreşte să pună în practică o altă abordare a executării acestui obiectiv. Se are în vedere împărţirea pe loturi a execuţiei centurii oraşului, eliminând în acest mod dependenţa de o singură firmă constructoare. Reprezentanţii administraţiei târgoviştene speră că astfel realizarea proiectului va decurge mai bine iar în 2020 lucrările să fie definitivate.

„Așteptăm un răspuns de la Autoritatea de Management de la Ministerul Dezvoltării referitor la finanțarea acestui proiect. Am demarat deja activitățile care vizează expertizarea lucrărilor pentru a lansa foarte repede o nouă licitație publică de execuție, în contextul în care contractul anterior este, în aceste zile, în notificare de reziliere din partea Primăriei Municipiului Târgoviște, cu recuperarea tuturor daunelor.

Precizez că podul de la Valea Voivozilor este funcțional. Zilele acestea se va mai betona unul dintre trotuare, urmând ca zona de suprastructură să fie gata în proporție de 95%, iar restul lucrărilor sperăm să le începem la sfârșitul primăverii acestui an”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. lucian enache

    ianuarie 16, 2019 at 4:06 pm

    Dai romanului mintea de pe urma!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Când și unde vor fi montate stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi hibrid

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a semnat, în această dimineață, contractul de achiziție publică privind furnizarea, montarea, instalarea și punerea în funcțiune a patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

Valoarea contractului este de de 576.000 lei fără TVA, iar finanțarea este asigurată printr-un proiect gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu.

„Cele patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice vor fi montate în următoarele locații: strada Ialomitei (în vecinătatea Complexului Turistic de Natație), în parcarea de lângă Piața Bărăției, pe strada Justiției (lângă Casa Armatei și stadion) și în parcarea de lângă BRD (vis-a-vis de Biblioteca Judeteana), cu precizarea că infrastructura de alimentare cu energie electrică este deja executată. Stațiile au o capacitate de minim două încărcări/oră/stație și vor fi livrate și montate în cel mult 60 de zile”, spune primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Locuitorii din Pucioasa nu vor mai avea probleme cu apa potabilă

Publicat

pe

Pe rețeaua care alimentează orașul Pucioasa și comunele Brănești, Vulcana Pandele și Vulcana Băi curge, de astăzi – 1 iunie, apă din munte. Oamenii au scăpat, în sfârșit, de coșmarul care îi bântuia de ani și ani – lipsa apei potabile de calitate. În scurt timp, vor și racordate la acest sistem de distribuție comunele Bezdead și Glodeni, cea din urmă parțial.

„La mai bine de 3 ani de la apariția acestei idei, am ajuns în clipa în care putem spune, cu satisfacție, că am reușit! Am ținut să marcăm acest moment alături de reprezentanții Companiei de Apă, împreună cu edilii localităților Brănești, Vulcana Pandele și Vulcana Băi, avându-l alaturi și pe președintele Consiliului Județean Dâmbovița, instituție care ne-a fost un partener de nădejde în acest proiect important și căruia îi mulțumim pentru implicare.

Această investiție, de aproximativ 1,5 milioane lei, a cărei recepție am efectuat-o acum câteva săptămâni, a reușit să ne aducă în oraș o apă de o calitate incontestabilă, dovedită prin analizele pe care le facem permanent!

Vă îndemn, vă sfătuiesc și chiar vă rog să renunțați la teamă și să consumați apa de la robinet!

Probabil că va mai dura puțin până în momentul în care rezerva de apă de la Mușa va pierde orice urmă a apei din lacul de acumulare, însă a venit momentul să ne întoarcem la sursa clasică pentru apa de băut: apa ce ajunge în casele noastre, ale tuturor!”, este mesajul primarului Constantin Ana.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!