Conectați-vă cu noi

Prahova

Accident rutier cu 15 persoane implicate, la Comarnic, judeţul Prahova!

Publicat

pe

Foto: https://www.republikanews.ro

Un microbuz și un autoturism s-au tamponat, astăzi – 12 ianuarie 2019, pe DN 1, la Comarnic, în județul Prahova. În cele două autovehicule implicate în accident se aflau 15 persoane, printre care și trei copii.

La fața locului au acționat mai multe echipaje de salvare care au acordat îngrijiri medicale pasagerilor. Conform primelor informaţii, toate victimele erau conștienți.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Un urs rănit de un mistreţ i-a speriat pe locuitorii din Sinaia

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: axanews.ro)

Jandarmii prahoveni au fost nevoiți să intervină într-o situație mai puțin obișnuită. În zona Opler din apropierea orașului Sinaia, o scroafă de mistreț cu 7 pui s-a luat la luptă cu un urs, pentru a-și apăra progeniturile. În timpul conflictului, ursul a fost rănit.

În aceste condiții, locuitorii și turiștii au solicitat sprijin jandarmilor pentru a preveni un eventual atac al mamiferului rănit asupra oamenilor. Militarii monitorizează în permanență perimetrul din jurul unui complex hotelier pentru a interveni dacă situația o va impune.

De asemenea, întreaga zonă a fost cercetată pentru a vedea dacă fiara se mai află în preajmă sau a fugit în pădure.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Eveniment de neratat la Muzeul „Conacul Bellu” din Urlaţi!

Publicat

pe

Sâmbătă – 22 iunie 2019, de la ora 11:00, Muzeul „Conacul Bellu” din Urlaţi, judeţul Prahova, organizează, în colaborare cu Fundaţia „Calea Victoriei”, matineul muzeal „Viaţa la conac”.

Invitatul special al evenimentului, istoricul Georgeta Filitti, va relata povestea familiei Bellu şi contextul istoric în care a fost construit conacul.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!