Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Parchetul General cercetează abuzurile săvârşite la DNA Ploieşti

Publicat

pe

Procurorii unității de elită DNA de la Ploiești sunt cercetați de Parchetul General sub aspectul săvârșirii infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat.

Sunt vizați de această anchetă fostul șef al structurii de la Ploiești, procurorul Lucian Onea, Mircea Negulescu, zis Portocală, Cerasela Elena Raileanu, dar și polițiștii judiciariştii care lucrau în cadrul DNA Ploiești. Reamintim că, o bună perioadă de timp, în cadrul DNA Ploiești, au lucrat și polițiștii judiciariştii din judeţul Dâmbovița.

Anchetatorii Parchetului General au pornit investigațiile de la plângerile unor persoane care au reclamat abuzurile la care au fost supuse de procurorii de la DNA Ploiești. Vorbim aici de frații Andrea și Vlad Cosma, de fostul șef al DGA Prahova – Constantin Ispas, de adjunctul Politiei Locale Ploiești, de fostul șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești – Liviu Tudose și de Daniel Bucur, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sinaia.

ACTUALITATE

Medicii au fost găsiţi vinovaţi de moartea lui Ştefan, băieţelul mort la Sanador

Publicat

pe

Colegiul Medicilor din România a finalizat ancheta în cazul copilului mort la spitalul privat Sanador. Concluzia este că medicii au greşit şi nu au supravegheat cum ar fi trebuit copilul, postoperator. Medicii au primit însă doar un vot de blam, din partea Colegiului. Decizia poate fi contestată în termen de 15 zile – potrivit Antena3.

Reamintim că, în luna octombrie 2018, Ştefan Alexandru, nepotul de 1 an şi 10 luni al colegei noastre, doamna Mariana Ionescu – redactor şef la Cronica de Găeşti, a murit subit, după o intervenţie chirurgicală banală efectuată în spitalul privat Sanador, din Bucureşti.

În luna ianuarie, Institutul Naţional de medicină Legală a concluzionat că Ştefan, a murit întrucât a suferit o hemoragie internă după ce i-a fost „ciupită” o arteră în timpul operaţiei. Practic, băieţelul a sângerat lent ore în şir, perioadă în care medicii nu au intervenit, deşi mama băieţelului, Andreea Duţă, a anunţat că se petrece ceva ciudat cu copilul ei.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sala de spectacole „Lumina” va fi redată argeşenilor în luna aprilie

Publicat

pe

Centrul Cultural Judeţean Argeş va reda publicului, la jumătatea lunii aprilie, încă un edificiu cu mare însemnătate pentru viaţa artistică locală, abandonat după 1989: Sala „Lumina”. Lucrările de reparații și modernizare sunt în faza de finalizare. Reamintim că instituţia a reabilitat şi grădina de vară din centrul municipiului Piteşti.

„Având avantajul propriei săli de spectacole, Centrul Cultural Județean Argeș va pune în scenă nu mai puțin de opt premiere, spectacole cu caracter inovativ și care ne dorim să fie apreciate de publicul cunoscător și captivante pentru cel tânăr.

Fanfara «Argeșul» (o premieră), Secția «Doina Argeșului» (două premiere), Secția «Divertisment» (patru premiere) și Corul «Ars Nova» (o premieră) vor veni anul acesta în fața publicului cu interpretări inedite și cu multe surprize”, se arată într-un comunicat remis de Centrul Cultural Judeţean Argeş.

Spectacolul extraordinar de inaugurare a Sălii „Lumina” se va intitula „Spune, Argeșule, Spune!”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!