Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Parchetul General cercetează abuzurile săvârşite la DNA Ploieşti

Publicat

pe

Procurorii unității de elită DNA de la Ploiești sunt cercetați de Parchetul General sub aspectul săvârșirii infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat.

Sunt vizați de această anchetă fostul șef al structurii de la Ploiești, procurorul Lucian Onea, Mircea Negulescu, zis Portocală, Cerasela Elena Raileanu, dar și polițiștii judiciariştii care lucrau în cadrul DNA Ploiești. Reamintim că, o bună perioadă de timp, în cadrul DNA Ploiești, au lucrat și polițiștii judiciariştii din judeţul Dâmbovița.

Anchetatorii Parchetului General au pornit investigațiile de la plângerile unor persoane care au reclamat abuzurile la care au fost supuse de procurorii de la DNA Ploiești. Vorbim aici de frații Andrea și Vlad Cosma, de fostul șef al DGA Prahova – Constantin Ispas, de adjunctul Politiei Locale Ploiești, de fostul șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești – Liviu Tudose și de Daniel Bucur, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sinaia.

ACTUALITATE

„Suflet şi culoare”, expoziţie de pictură la muzeul de Istorie din Târgovişte

Publicat

pe

Miercuri – 26 iunie 2019, la Muzeul de Istorie din Târgovişte, va fi vernisată, începând cu ora 13:00, expoziţia de pictură „Suflet şi culoare”, semnată de artistul plastic Teodor Vişan, câştigător a numeroase premii şi distincţii, între care Premiul Municipiului Galaţi (2010), „Personalitatea Culturală a Anului” – premiu acordat de redacţiile publicaţiilor „Realitatea” şi „Realitatea în diaspora” (2010), Premiul I la Festivalul Internaţional de Artă de la Moscova (1987) și Premiul I la Salonul Artelor din Bucureşti (1986).

Născut la Galaţi pe 31 ianuarie 1943, Teodor Vişan este absolvent al Facultăţii de Artă – secţia pictură a Universităţii „Dunărea de Jos”. Expune în cadrul Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Galaţi începând cu anul 1967, iar din 1983 participă la majoritatea expoziţiilor republicane bienale de pictură şi grafică. A deschis peste 40 de expoziţii personale în ţară şi în străinătate (Anglia, Belgia, Franţa, Cehia). Realizează și afișe, postere sau ilustraţii de carte.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Program prelungit la Paşapoarte, până în data de 16 august

Publicat

pe

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a decis să prelungească programul zilnic de lucru cu publicul al structurilor teritoriale de paşapoarte, pe perioada verii, pentru a reduce aglomeraţia.

La nivelul judeţului Dâmboviţa, ghişeele Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple vor fi deschise între orele 08:30-18:30, până în data de 16 august.

Reamintim că solicitanţii au şi posibilitatea de a se programa online, pe site-ul https://www.epasapoarte.ro.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!