Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Doi dâmboviţeni, găsiţi decedaţi în case!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.buzaumedia.ro)

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa, a decedat aseară în condiții suspecte, în baia casei în care locuia. Tânărul a fost găsit fără viață de către părinții săi. Bieții oamenii au chemat ambulanța, dar, din nefericire, echipajul sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru el.

Din primele indicii, se pare că Daniel M. a murit intoxicat cu monoxidul de carbon degajat de boilerul pentru încălzit apa. Oamenii legii au declanșat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

O altă tragedie a fost descoperită, tot aseară, în satul Valea Voievozilor, comuna Răzvad. Un barbat de 61 de ani a fost găsit mort în locuință de către niște oameni care îl cunoșteau. Aceștia au alertat serviciile medicale, dar organismul dâmboviţeanului nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Se pare că moartea survenise de mai multă vreme. Polițiștii nu au găsit pe corpul victimei urme de violență. Omul ar fi murit din cauza frigului.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Cine nu tace, pleacă! Critici dure la adresa ministrului Mediului

Publicat

pe

Liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, îl critică dur pe ministrul Mediului, Costel Alexe, pentru faptul că l-a demis din funcție pe Viorel Toma, președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, pentru faptul că l-a contrazis pe demnitarul liberal și i-ar fi spus cum stau de fapt lucrurile în sistem.

„Poate ne spuneți, domnule Alexe, și despre problematica legată de infringementul pe calitatea aerului și despre „jucăriile” de senzori pe care vreți să îi cumpărați cu 27 de milioane de euro sau despre soluțiile pe care spuneați că le aveți pentru gropile de gunoi și colectarea selectivă! Unde sunt toate aceste proiecte? Există ceva scris sau doar promisiuni electorale?

Concret este următorul lucru: pleacă profesioniștii din instituțiile din subordinea Ministerului Mediului și rămân toți incompetenții! Pleacă adevăratul profesionist, Viorel Toma, Președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, pentru că și-a permis să-i semnaleze Ministrului faptul că aceaste situații sunt departe de a fi rezolvate! Pentru că i-a atras atenția că proiectul Inspire (10 milioane euro pentru stabilirea limitelor ariilor protejate) are multe lipsuri și atrage după el răspundere penală, că stabilirea defectuoasă atrage după sine limitarea dreptului la proprietate stabilit prin Constituție. La aceasta se adaugă și faptul că statul român nu are fonduri destinate despăgubirii proprietarilor.

„Ministrelul” a găsit de cuviință că cea mai bună soluție este să se plângă Premierului (așa cum procedează copiii de grădiniță când se supără), iar acesta să îl destituie în secunda 2, fără a ține cont de faptul că problemele ce țin de protecția mediului nu sunt nici puține și nici ușoare, iar mediul nu este de unică folosință, nici măcar în campania electorală.

Aștept cu nerăbdare să văd ce coafeză sau cârciumar găsește acum Orban, pentru a înlocui un profesionist. Să nu uităm că vicepreședinte este un preot fără parohie. Bravo, băieți! Dacă o țineți tot așa țara asta chiar nu mai are nicio șansă”.

Citește în continuare

ALEGERI

Claudiu Popescu, director AFIR, candidatul PSD pentru Primăria Găești

Publicat

pe

Claudiu Cezar Popescu, directorul Centrului Regional AFIR Sud Muntenia, a fost desemnat candidatul PSD pentru funcție de primar al orașului Găești, la alegerile locale ce se preconizează a fi organizate în data de 27 septembrie. Ieri, Claudiu Popescu și-a explicat pe pagina de Facebook decizia de a intra în competiția electorală pentru Primăria Găești.

„Contextul social în care trăim astăzi nu ne mai permite să privim pasiv la îndărătnicia și nepriceperea celor responsabili de administrarea și dezvoltarea comunității noastre locale. Dinamica vieții ne strunește să fim mai buni, mai competitivi, să producem valoare, să ne organizăm mai bine și să avem grijă unii de alții. Ne cere să fim activi, să dezvoltăm condiții bune de viață și să asigurăm copiilor noștri un viitor în care să poată fi fericiți la ei acasă.

Din păcate, vremurile prezente au luat pe nepregătite actuala administrație a orașului Găești, care nu numai că a rămas în urmă, dar se află și într-o stare deplorabilă de funcționare și organizare. Comunitatea noastră a fost neglijată în mod constant de actualul primar și de partidul lui, în loc să asigure creșterea pe care o dorim și o merităm, sau să ne ofere condițiile optime de viață pe termen lung. Nu au nici măcar o realizare notabilă, în toți acești ani de administrare locală. Banii nu au fost judicios administrați, motiv pentru care orașul nu a atins un grad de dezvoltare așteptat. Ba chiar, de multe ori, ne-au tras înapoi și ne-au închis orizonturile.

A venit vremea schimbărilor. Este momentul să alegem să construim o comunitate puternică, în care să ne facă plăcere să trăim și cu care să ne mândrim! Avem ocazia să schimbăm mersul lucrurilor, să ne pese de condițiile de trai pe care le avem și să ne asigurăm că deciziile pe care le luăm oferă copiilor noștri o viață frumoasă, aici, acasă!

Vă anunț, astfel, că m-am hotărât să candidez la funcția de Primar al orașului Găești, din partea PSD. Mulți dintre voi mă știți din diverse colaborări pe care le-am avut, inclusiv din poziția de viceprimar, pe care mi-am asumat-o cu simț de răspundere și cu dedicare timp de două mandate, în anii 2000. Cei care nu mă cunoașteți, veți avea ocazia în curând să aflați ce mă recomandă și care sunt garanțiile că voi servi cu credință interesele voastre, ale tuturor.

De-a lungul vieții, am acumulat suficientă experiență ca să știu exact ce trebuie făcut pentru a revitaliza comunitatea noastră, pentru a îmbunătăți calitatea vieții și pentru a deschide porțile unei creșteri armonioase a orașului nostru, pe toate planurile sociale și administrative”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!