Connect with us

Dâmboviţa

Doi dâmboviţeni, găsiţi decedaţi în case!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.buzaumedia.ro)

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa, a decedat aseară în condiții suspecte, în baia casei în care locuia. Tânărul a fost găsit fără viață de către părinții săi. Bieții oamenii au chemat ambulanța, dar, din nefericire, echipajul sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru el.

Din primele indicii, se pare că Daniel M. a murit intoxicat cu monoxidul de carbon degajat de boilerul pentru încălzit apa. Oamenii legii au declanșat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

O altă tragedie a fost descoperită, tot aseară, în satul Valea Voievozilor, comuna Răzvad. Un barbat de 61 de ani a fost găsit mort în locuință de către niște oameni care îl cunoșteau. Aceștia au alertat serviciile medicale, dar organismul dâmboviţeanului nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Se pare că moartea survenise de mai multă vreme. Polițiștii nu au găsit pe corpul victimei urme de violență. Omul ar fi murit din cauza frigului.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Trebuie găsite soluții de compensare a energiei și pentru marile companii

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa așteaptă ca ultima Ordonanță a Guvernului pe Energie să ajungă în Parlamentul României, pentru a interveni cu amendamente. A remarcat social-democratul că din actul normativ lipsește compensarea prețului la energie pentru marile companii din țară, în cadrul cărora își desfășoară activitatea mii de oameni și care riscă să fie închise din cauza costurilor mari cu energia sau produsele fabricate nu vor mai fi atractive din punct de vedere economic.

„Vreau să trag un semnal de alarmă. Cea mai gravă problemă din Ordonanță este exceptarea companiilor mari de producție de la prețul compensat. De ce? Pentru că acolo sunt locurile de muncă. Sunt lăsați de capul lor, cumpără din piața liberă. Cât e prețul, cu atât cumpără! Trebuie să gândim un mecanism în care companiile producătoare, câte mai sunt, oțelăriile, combinatele, că nu mai sunt multe… Trebuie să stabilim niște plafoane, limite, reglementări, să fie predictibile și să nu omoare economia. Am să depun un amendament atunci când OUG ajunge la Camera Deputaților, în care am să explic riscurile și efectele acestei măsuri a ministrului Energiei”, a precizat deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT