Connect with us

Dâmboviţa

Locuri de muncă disponibile în judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi, 14 ianuarie, 206 locuri de muncă, din care: 38 pentru absolvenţii de studii superioare; 83 pentru meseriaşi şi 85 pentru muncitorii necalificaţi.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul AJOFM (www.anofm.ro) sau direct la sediul instituţiei – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr. 1A.

Dintre joburile disponibile, menţionăm:
– economist;
– inginer mecanic;
– inginer automatist;
– inginer electromecanic;
– manager proiect;
– consilier orientare profesională;
– consultant în informatică;
– programator sistem informatic;
– asistent farmacist;
– secretară;
– administrator financiar;
– consilier juridic;
– contabil;
– casier;
– agent vânzări;
– barman;
– lăcătuș mecanic;
– electrician întreținere și reparații;
– operator mașini comandă numerică;
– sudor;
– şofer;
– instalator;
– muncitor necalificat industria metalurgică;
– muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Dâmboviţa

Doamnele din PSD Dâmbovița, alături de persoanele din trei centre sociale din județ

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban – președinta Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște, Luciana Cristea – vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia – lidera OFSD Dâmbovița, Ionela Sandu – director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției a Copilului Dâmbovița și cu alte reprezentate ale celor două structuri politice au mers în câteva centre de ocrotire socială din județ pentru a duce daruri și stropi de speranță și încredere celor care beneficiază de serviciile asigurate de stat. Femeile social-democrate au oferit fructe și sucuri de mere donate din toată inima de pomicultorii de pe Valea Dâmboviței.

„Merele și sucul natural pe care le-am dus la centrele Casa Speranței și Floare De Colț din Târgoviște și la Centrul Sfântul Andrei din Gura Ocniței vor îndulci perioada sărbătorilor de iarnă de care ne apropiem cu repeziciune”, a spus Carmen Holban.

Acțiunea de astăzi este doar una din multele activități de ajutorare a semenilor, de susținere a centrelor rezidențiale subordonate DGASPC Dâmbovița, cu gândul și speranța că vor ușura puțin din greutățile vieții persoanelor împovărate de tristețe și nevoi.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT