Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte construieşte o bază sportivă de invidiat la Colegiul Constantin Carabella

Publicat

pe

Pentru prima dată de la apariţia sa ca instituţie de învăţământ, Colegiul Naţional Constantin Carabella din Târgovişte va dispune, prin implicarea administraţiei municipale, de o bază sportivă modernă, alcătuită din sală ultradotată şi teren multifuncţional pentru practicarea handbalului, voleiului, tenisului şi fotbalului.

Investiţia, care se va derula pe parcursul unui an şi jumătate, este susţinută financiar din bugetul local. Valoarea contractului este de 2,6 milioane de lei.

„Va fi o sală de sport cu o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 900 mp, vor exista anexe aferente, cu toate dotările necesare, astfel încât elevii de la Colegiul Naţional «Constantin Carabella» să poată desfăşura orele de sport în condiţii foarte bune. De asemenea, sala este proiectată şi concepută şi pentru a putea găzdui diferite competiţii sportive”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

A mai spus edilul că, datorită acestei investiţii absolut necesare, elevii vor renunţa la improvizaţii, la consumarea orelor de sport în aer liber, în condiţii improprii.

„De-a lungul timpului, orele de educaţie fizică se ţineau într-o sală de sport provenită fie dintr-o clasă, fie în fosta cantină a şcolii. Sunt convins că această investiţie se va derula fără probleme şi, în vara anului viitor, vom avea la Colegiul Carabella o bază sportivă de invidiat”.

ADMINISTRAŢIE

Ritm bun de lucru pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița

Publicat

pe

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat stadiul lucrărilor pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, cel mare vizează reabilitarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B.

În total, este vorba despre 62,161 km care străbat 15 localități din județul Dâmbovița, de la granița cu Prahova, la Moreni, până la granița cu Ilfov, la Niculești.

Investiția, în valoare de aproape 212 milioane de lei (43 milioane de euro) a fost împărțită în patru loturi.

Lot 1: DJ 720, Răzvad – Gura Ocniței – Moreni, și DJ 720 B, Ulmi – Nisipuri – Gura Ocniței.

În Gura Ocniței se toarnă strat de asfalt și tot în această comună ieri s-au montat cele 10 grinzi ale podului de pe DJ 720.

Lotul 2: DJ 711, Târgoviște – Ulmi – Comișani – Bucșani – Băleni

În comuna Băleni se reprofilează stratul de piatră astfel încât, de luni, să înceapă turnarea primului covor de asfalt.

 

Lotul 3: DJ 711, Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca

În comuna Băleni, podul este aproape de finalizare, iar în Bilciurești se lucrează la șanțuri și rigole.

Lotul 4: DJ 711, Cojasca – Cornești, și DJ 101B, Butimanu – Niculești

Pe acest tronson, în comunele Niculești și Cojasca se lucrează la șanțuri și rigole, se toarnă asfalt și se amenajează accesele în gospodării. Tot la Cojasca, execuția podului avansează conform graficului.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT