Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Turişti israelieni, blocaţi pe un drum forestier din Bucegi, dintr-o eroare de GPS!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: IJJ Dâmboviţa)

O familie de israelieni, doi adulţi şi un copil în vârstă de 8 ani, a avut nevoie de sprijinul jandarmilor montani pentru a ajunge la locul de cazare pe care-l rezervaseră în zona Peştera din Munţii Bucegi.

Din cauza unei erori de GPS, turiştii au fost direcţionaţi pe un drum forestier, iar autovehiculul a rămas înzăpezit. Jandarmii au deblocat maşina, după care i-au însoţit pe cei doi soţi şi copilul lor până la destinaţie.

De reţinut! Turiştii aflaţi în dificultate în Munţii Bucegi pot suna cu încredere la 112 sau la numerele de telefon 0749.058.037 / 0749.034.639 pentru a solicita sprijinul jandarmilor.

Reamintim că, ieri – 15 ianuarie 2019, o avalanşă care s-a produs în zona Dichiu, a blocat DJ 713, Cota 1000 – Cabana Cuibul Dorului – Dichiu – Padina – Peştera. Autorităţile au promis că astăzi, la prânz, traseul va fi redeschis traficului. Până atunci, singura cale de acces în zona dâmboviţeană a Bucegilor se face pe DJ 714, Moroeni – Glod – Sanatoriu – Padina – Peştera.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT