Connect with us

POLITIC

Orban, bun de plată fiindcă i-a luat-o gura pe dinainte!

Publicat

pe

Sursa foto: https://s.iw.ro

Ludovic Orban, preşedinte al PNL şi fost lider, în două rânduri, dar fără mari realizări, al filialei liberale dâmboviţene, a dat-o în bară. Fiindcă i-a luat-o gura pe dinainte, fără să deţină dovezi palbile, are de dat o grămadă de bani unui deputat PSD.

Orban a fost dat în judecată de social-democratul Iulian Iancu, după ce a afirmat că demnitarul PSD este omul ruşilor, mai precis, că face jocurile companiei „Gazprom”. Tribunalul Bucureşti, după ce a audiat părţile şi a verificat toate probele depuse la dosar, a decis ca Ludovic Orban să-i plătească lui Iulian Iancu daune morale de 20.000 de lei.

Şeful PNL s-a arătat deranjat de hotărârea dată de judecători, spunând că va declara apel, ba chiar va prezenta documente suplimentare. Orban nu înţelege de ce a fost condamnat să plătescă drept daune civile atâţia bani pentru o declaraţie politică. Uite că se poate, când vorbeşti fără să ai argumentul la tine!

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul primar de la Titu, Ilie Dinu, intră în lupta electorală din partea AUR

Publicat

pe

Candidat surprinză la alegerile locale în Titu! Ilie Dinu, fostul primar al orașului, va intra în competiție pentru ocuparea funcției de edil din partea AUR.

Astăzi – 11 aprilie 2024, Ilie Dinu a fost prezent la conferința de presă organizată de AUR Dâmbovița, pentru a-și face cunoscută candidatura.

Dinu care, cu ani în urmă, a reprezentat PDL-ul, nu a vorbit mult. Părea clar copleșit de emoție. A spus doar că vrea să revină în fruntea comunității, pentru a continua ceea ce a lăsat în 2012.

De precizat că Ilie Dinu, după ce a pierdut alegerile în fața actualului primar – Traian Niculae, s-a retras din viața publică și politică, dedicându-se afacerilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Așa ceva! A fost trimis să-și monteze cortul electoral în fața porții!

Publicat

pe

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Comișani, USR-istul Alexandru Chiriță, este clar un „ghimpe” în coasta actualului edil, Ion Bătrânu, pe care „nu-l slăbește din ochi” de luni bune, după cum reiese din postările video de pe Facebook.

Prin urmare, când s-a ivit ocazia, primarul nu a stat pe gânduri și a lovit la rândul său. L-a trimis pe Chiriță să-și monteze cortul pentru strângerea semnăturilor de susținere fix în fața gospodăriei. Sincer, edilul ar fi putut chiar mai bine de atât! Ar fi putut să-i trimită un contracandidat în fața porții, nu?

„Pentru că am solicitat montarea unui cort pentru strângerea de semnături într-o zonă centrală, administrația locală Comișani a considerat că mă ia la „mișto” și mi-a propus să îmi montez un astfel de cort în fața locuinței. Zis și făcut! Niciun tertip nu mă poate intimida. Mulțumesc, Daniel Blaga (nota redacției: deputat de Dâmbovița), pentru sustinere”, a scris candidatul Alexandru Chiriță pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite