Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

A fost închisă circulaţia rutieră pe drumul naţional 2C, în judeţul Ialomiţa!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://obiectiv.net)

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 2C, între localităţile Slobozia – Amara – Griviţa – limită cu judeţul Buzău, a fost închisă temporar, începând cu ora 07:00, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile – vânt puternic şi polei.

IPJ Ialomiţa precizează că nu se circulă nici pe următoarele tronsoane de drum judeţean, care au fost închise încă de ieri:
– Drumul Judeţean 201 între localităţile Ciulniţa şi Ciochina;
– Drumul Judeţean 102H între localităţile Miloşeşti – Grindu – Valea Măcrişului;
– Drumul Judeţean 201B între localităţile Ciochina şi Raşi.

Recomandările poliţiştilor:
– Folosiţi luminile de ceaţă, precum şi sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, pentru a vedea şi a fi observaţi în trafic;
– Reduceţi pe cât posibil viteza de deplasare;
– Circulaţi cu foarte mare atenţie, pentru a putea evita orice obstacol;
– Evitaţi pe cât posibil manevra depăşirii, iar dacă este necesar, să o realizeze numai după o asigurare temeinică;
– Păstraţi în mers o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă;
– Manifestaţi permanent o conduită preventivă la volan.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic. Verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum!

ACTUALITATE

Nu rata petrecerea de Dragobete organizată la Royal Residence Târgovişte!

Publicat

pe

de

Mai sunt doar câteva zile până ce românii vor celebra, în stil tradiţional, iubirea. Pregăteşte-te, aşadar, să-i oferi persoanei dragi, o seară de neuitat pe 24 februarie, la Restaurantul Royal Residence Târgovişte, unde va poposi renumitul „Taraf de fete”.

Organizatorii promit numeroase surprize muzicale, coregrafice şi culinare. rezervările se pot face la numărul de telefon 0732.969.408 sau direct la Restaurant „Royal Residence”, pe strada Gării din municipiul Târgovişte.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgovişte şi Complexul Muzeal Curtea Domnească se promovează la Târgul de Turism

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Consilierii locali târgovişteni au aprobat participarea administraţiei locale la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară, care va avea loc în perioada 21 – 24 februarie la Romexpo Bucureşti. Pentru această acţiune, ce are ca scop creşterea vizibilităţii oraşului ca destinaţie turistică, a fost alocată suma de 11.243 lei.

În cadrul celui mai mare eveniment expoziţional de profil din ţară, va exista şi un stand al Complexului Naţional Muzeal Curtea Domnească, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Vizitatorii vor putea astfel să afle informaţii despre toate muzeele şi casele memoriale aflate în administrarea Complexului, precum şi despre Peştera Ialomiţei din Munţii Bucegi.

În luna mai, echipa de la Curtea Domnească din Târgovişte va fi prezentă şi la „Târgul european al castelelor”, organizat de Primăria Hunedoara şi Castelul Corvinilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!