Connect with us

Dâmboviţa

Senatorul Adrian Ţuţuianu, om de bază în Pro România!

Publicat

pe

Foto: Facebook / Adrian Ţuţuianu

Senatorul Adrian Ţuţuianu a intrat puternic în activitatea politică alături de Pro România, partidul care l-a adoptat rapid după excluderea din PSD. De altfel, spre formaţiunea politică condusă de Victor Ponta s-au îndreptat mai mulţi foşti lideri PSD, dezamăgiţi de prestaţia lui Liviu Dragnea sau eliminaţi din PSD la ordinele acestuia.

Ţuţuianu s-a aflat, în aceste zile, într-un turneu pre-electoral în Moldova. Ieri, de ziua Micii Uniri, a participat, alături de Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu, la manifestările dedicate unirii înfăptuite la 24 ianuarie 1859, organizate la Iaşi.

Cu o zi înainte, echipa de conducere a Pro România s-a aflat la Chişinău, unde a fost semnat un acord de cooperare cu Partidul Popular European din Moldova. Este ştiut de mai multă vreme că senatorul Adrian Ţuţuianu militeză pentru unirea Moldovei cu patria mamă.

ACTUALITATE

Dâmboviţa: 77 de copii și 27 de angajați din învățământ sunt confirmați cu COVID

Publicat

pe

de

Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița ne informează că, începând cu data de 17 ianuarie 2022 (semestrul al doilea), toate unitățile de învățământ din județ vor funcționa cu prezență fizică, în funcție de rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

„La apariția a 3 cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-un interval de 7 zile consecutive la nivelul unei clase / grupe de studiu, cursurile cu prezență fizică la nivelul clasei / grupei respective se suspendă pentru o perioadă de 10 zile începând cu ziua următoare confirmării celui de-al treilea caz.

Măsura suspendării la nivelul clasei / grupei este dispusă prin decizie a consiliului de administrație al unității de învățământ.

Preșcolarii / elevii carantinați și cei din grupele / clasele sau unitățile de învățământ preuniversitar / conexe care au cursurile cu prezență fizică suspendate continuă procesul de învățământ în sistem online”.

Evoluția situației epidemiologice din unitățile de învătământ preuniversitar în săptămâna 10 – 14 ianuarie 2022:
– clase cu prezență fizică suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 49 (1.289 preșcolari / elevi);
– preșcolari / elevi confirmați Covid-19: 77
– personal angajat în învățământ confirmat Covid-19: 27

Situația actualizată zilnic a grupelor / claselor / unităților cu activitate suspendată este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului școlar, la secțiunea Funcționarea unităților de învățământ
http://www.isj-db.ro/functionarea-unitatilor-de-invatamant

Citește în continuare

ACTUALITATE

Municipiul Târgoviște a depășit 3 cazuri COVID la mia de locuitori

Publicat

pe

Municipiul Târgoviște înregistrează, astăzi – 16 ianuarie 2022, o rată de incidență peste 3 cazuri COVID la mia de locuitori. Aceeași situație și în alte șapte localități din județul Dâmbovița.

Totodată, în 14 comunități, incidența cazurilor de infectare cu coronavirus se situează între 2 și 3 la mia de locuitori. La polul opus, au mai rămas doar opt comune unde nu a fost raportat niciun caz COVID în ultimele 14 zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT