Connect with us

Dâmboviţa

Bilă neagră pentru PSD Dâmboviţa!

Publicat

pe

Am constatat, cu stupoare, că unii lideri PSD Dâmboviţa, numiţi sau însărcinaţi, nu iubesc presa în totalitate, ci îşi aleg colaboratorii după criterii de ei ştiute, ceea ce este în dezacord cu dreptul la informaţie, cu libertatea de expresie.

Zilele acestea, la sediul PSD Dâmboviţa, primarii se întâlnesc cu Alexandru Oprea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean şi actualmente împuternicit de şefa filialei, ministra Rovana Plumb, să se ocupe de problemele CJ, pentru a discuta cu privire la bugetul pentru anul 2019, investiţii şi alte lucruri ce ţin de administraţie.

Din câte ştiam noi, de vreo 25 de ani încoace, astfel de întâlniri se purtau cu uşile închise, eventual apărea un comunicat sau o ştire pe surse. Ne bucură că acum există dechidere către presă, însă vedem că se poartă selecţia canalului media care să disemineze informaţiile despre ce se întâmplă în bucătăria PSD Dâmboviţa. În cazul de faţă, se face vinovat de un astfel de comportament Alexandru Oprea, viitorul şef al Consiliului Judeţean.

Considerăm că această practică este nepoliticoasă, ca să nu spunem sfidătoare, faţă de restul jurnaliştilor dâmboviţeni şi în total dezacord cu drepturile cetăţeanului de a fi informat corect. PSD este un partid aflat la guvernare, un partid puternic, cu multe responsabilităţi, care trebuie să aibă acelaşi comportament comunicaţional faţă de întreaga presă, indiferent că îi convine sau nu!

Partidele micuţe, aflate în formare sau nebăgate în seamă, pot opta, cât timp nu au puterea, pentru cine vor ei ca să le mediatizeze activitatea. Un partid care guvernează ţara, nu! Sperăm într-o revenire la normalitate.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Munca în echipă dă rezultate în Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Din dorința de a veni în sprijinul firmelor care își desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni, directorul Gabriel Purcaru a organizat, astăzi – 18 ianuarie 2022, o întâlnire între reprezentanții acestora și conducerea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmboviţa.

În cadrul discuțiilor privind nevoia de ocupare a locurilor de muncă vacante, angajatorii au primit informații complete cu privire la beneficiile pe care le acordă statul pentru recrutarea forței de muncă pe categorii de vârstă.

De asemenea, a fost avansată ideea unui parteneriat între Parcul Industrial Moreni și AJOFM Dâmboviţa, în vederea organizării unor cursuri de calificare în diferite meserii. În acest fel, firmele nu vor mai fi nevoite să cheltuiască fonduri pentru pregătirea personalului.

Reamintim faptul că Parcul Industrial Moreni este una dintre cele mai mari unități economice de acest tip din România, cu o suprafață de 252.000 mp și un grad de ocupare de 100%. La începutul acestei luni, societatea a achiziționat un imobil de 1.000 mp și 2.400 mp de teren aferent construcției, spații care au fost deja închiriate către două firme. Totodată, sunt aproape de finalizare procedurile de preluare a unei suprafețe de 18.000 mp de la Primăria Moreni, unde vor fi ridicate noi hale de producție.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Pucioasa: A fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru drumul spre Maluri

Publicat

pe

Veste bună, la început de an, pentru locuitorii din cartierul Maluri al orașului Pucioasa. Astăzi – 18 ianuarie 2022, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru lucrările de stabilizare a alunecărilor de teren și reabilitare DC8, în lungime de aproape 4 km.

Este vorba despre o investiție în valoare de 13 milioane de lei, cu termen de finalizare 12 luni – 2 luni pentru proiectare și 10 luni pentru execuție. Primarul Constantin Ana este convins că aceste dispoziții contractuale vor fi respectate, întrucât firma care a câștigat licitația este una cu referințe foarte bune.

„Drumul ce face legătura între cartierul Maluri și oraș va fi reabilitat integral, cu lucrări importante pentru stabilizarea și consolidarea terasamentului, realizare de șanțuri pentru preluarea apelor pluviale și a izvoarelor din zonă, cu realizarea acceselor laterale și către proprietăți.

Lucrarea va fi finalizată prin asfaltarea în totalitate a drumului, realizându-se o structură rutieră care să răspundă tuturor exigențelor, între cartierul Glodeni Vale și podul către comuna Valea Lungă. Este un proiect în care am investit mult suflet și multe resurse, un proiect la care țin enorm și care devine, începând de astăzi, realitate”, a precizat primarul Constantin Ana.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT