Connect with us

Dâmboviţa

Bilă neagră pentru PSD Dâmboviţa!

Publicat

pe

Am constatat, cu stupoare, că unii lideri PSD Dâmboviţa, numiţi sau însărcinaţi, nu iubesc presa în totalitate, ci îşi aleg colaboratorii după criterii de ei ştiute, ceea ce este în dezacord cu dreptul la informaţie, cu libertatea de expresie.

Zilele acestea, la sediul PSD Dâmboviţa, primarii se întâlnesc cu Alexandru Oprea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean şi actualmente împuternicit de şefa filialei, ministra Rovana Plumb, să se ocupe de problemele CJ, pentru a discuta cu privire la bugetul pentru anul 2019, investiţii şi alte lucruri ce ţin de administraţie.

Din câte ştiam noi, de vreo 25 de ani încoace, astfel de întâlniri se purtau cu uşile închise, eventual apărea un comunicat sau o ştire pe surse. Ne bucură că acum există dechidere către presă, însă vedem că se poartă selecţia canalului media care să disemineze informaţiile despre ce se întâmplă în bucătăria PSD Dâmboviţa. În cazul de faţă, se face vinovat de un astfel de comportament Alexandru Oprea, viitorul şef al Consiliului Judeţean.

Considerăm că această practică este nepoliticoasă, ca să nu spunem sfidătoare, faţă de restul jurnaliştilor dâmboviţeni şi în total dezacord cu drepturile cetăţeanului de a fi informat corect. PSD este un partid aflat la guvernare, un partid puternic, cu multe responsabilităţi, care trebuie să aibă acelaşi comportament comunicaţional faţă de întreaga presă, indiferent că îi convine sau nu!

Partidele micuţe, aflate în formare sau nebăgate în seamă, pot opta, cât timp nu au puterea, pentru cine vor ei ca să le mediatizeze activitatea. Un partid care guvernează ţara, nu! Sperăm într-o revenire la normalitate.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bătrână din Hulubești, sfâșiată de propriul câine. I-au fost amputate ambele mâini

Publicat

pe

O bătrână de 90 de ani din satul Păișeni, comuna Hulubești, județul Dâmbovița, se zbate între viață și moarte într-un spital din Capitală, după ce a fost sfâșiată de câinele pe care îl avea în bătătură. Tanti Ioana, cum îi spuneau vecinii, a ieșit de dimineață din casă, așa cum făcea de obicei, să dea de mâncare dulăului, un metis destul de frumos rezultat probabil dintr-un câine maidanez și ciobănesc german. Îl creștea de mic. Îl adusese un nepot.

Animalul pe care îl ținea legat îi scăpase din lanț. Tanti Ioana ar fi vrut să-l ademenească probabil cu mâncare și să îi pună din nou cureaua pe cap. Patrupedul, furios, s-a înfipt în mâinile bătrânei și aproape că a dezmembrat-o. Un vecin care ieșise în curte să fumeze o țigară a auzit niște gemete suspecte dinspre ograda femeii. Au mers imediat să vadă ce s-a întâmplat. Ușa casei era larg deschisă. Au găsit-o pe biata femeie căzută în curte. Inertă, cu mâinile sfâșiate. Câinele se afla în apropierea ei.

Au fost alertate echipajele de salvare. Până la sosirea lor, vecinii au protejat-o cum au putut de frig. Au acoperit-o cu pături. Medicul sosit la fața locului, după ce a văzut rănile și i-a acordat îngrijiri, a ajuns la concluzia că femeia trebuie trimisă de urgență la un spital din București. A fost solicitat elicopterul SMURD, care a transportat-o în Capitală.

Am aflat că tanti Ioana a fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale. Din nefericire, ambele mâini i-au fost amputate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats