Connect with us

Dâmboviţa

Bilă neagră pentru PSD Dâmboviţa!

Publicat

pe

Am constatat, cu stupoare, că unii lideri PSD Dâmboviţa, numiţi sau însărcinaţi, nu iubesc presa în totalitate, ci îşi aleg colaboratorii după criterii de ei ştiute, ceea ce este în dezacord cu dreptul la informaţie, cu libertatea de expresie.

Zilele acestea, la sediul PSD Dâmboviţa, primarii se întâlnesc cu Alexandru Oprea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean şi actualmente împuternicit de şefa filialei, ministra Rovana Plumb, să se ocupe de problemele CJ, pentru a discuta cu privire la bugetul pentru anul 2019, investiţii şi alte lucruri ce ţin de administraţie.

Din câte ştiam noi, de vreo 25 de ani încoace, astfel de întâlniri se purtau cu uşile închise, eventual apărea un comunicat sau o ştire pe surse. Ne bucură că acum există dechidere către presă, însă vedem că se poartă selecţia canalului media care să disemineze informaţiile despre ce se întâmplă în bucătăria PSD Dâmboviţa. În cazul de faţă, se face vinovat de un astfel de comportament Alexandru Oprea, viitorul şef al Consiliului Judeţean.

Considerăm că această practică este nepoliticoasă, ca să nu spunem sfidătoare, faţă de restul jurnaliştilor dâmboviţeni şi în total dezacord cu drepturile cetăţeanului de a fi informat corect. PSD este un partid aflat la guvernare, un partid puternic, cu multe responsabilităţi, care trebuie să aibă acelaşi comportament comunicaţional faţă de întreaga presă, indiferent că îi convine sau nu!

Partidele micuţe, aflate în formare sau nebăgate în seamă, pot opta, cât timp nu au puterea, pentru cine vor ei ca să le mediatizeze activitatea. Un partid care guvernează ţara, nu! Sperăm într-o revenire la normalitate.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Dascăl din Târgoviște, în finala competiției naționale „Liga Profesorilor Excepționali”. Dă-i votul tău!

Publicat

pe

Elena Amalia Tatomir, profesoară de psihopedagogie specială la Școala Gimnazială Specială din Târgoviște, este unul dintre cei 20 de dascăli ajunși în finala campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali” organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

În această etapă, publicul este invitat să-și voteze favoritul online, până în data de 15 iulie 2024, pe platforma vot.fundatiadanvoiculescu.ro. Toți profesorii calificați în finală vor fi premiați în funcție de numărul de voturi obținut cu tabere educaționale în vara anului 2024, materiale educaționale, tablete Samsung, reader Kindle sau enciclopedii. Pentru primele trei locuri se vor acorda burse de merit în valoare de: 30.000 lei, 20.000 lei și 10.000 lei, pe parcursul următorului an educațional.

Dă-i votul tău profesoarei Elena Amalia Tatomir de la Școala Specială din Târgoviște!

Elena Amalia Tatomir este un exemplu de dedicare și inovație în domeniul psihopedagogiei speciale. Ea a transformat educația elevilor cu deficiențe severe într-o poveste de succes. Rezultatele le-a obținut punând accent pe metode moderne de predare, cum ar fi constructivismul, și se asigură că fiecare elev beneficiază de o educație adaptată nevoilor sale. Elena Amalia este cunoscută pentru abilitățile sale de comunicare, empatie și adaptabilitate, reușind să creeze un mediu educațional optim pentru elevii cu tulburare cu spectru autism, deficiențe mintale, sindromul Down, ADHD și alte. De-a lungul carierei, a implementat diverse proiecte educaționale și a implicat elevii în activități extrașcolare, cum ar fi ateliere de literație, voluntariat SNAC și parteneriate cu alte instituții.

Motto: „Dovada de predare excelentă este actul de iubire, empatia față de elevi și relația de încredere pe care o creezi cu aceștia”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Patru bărbați au bătut un adolescent în curtea Liceului Agricol din Găești

Publicat

pe

Sursa foto: Cronica de Găești

Patru bărbați cu vârste între 19 și 45 de ani au ajuns în arestul Poliției pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Astăzi – 19 iunie 2024, au fost prezentați în fața magistraților, care au hotărât măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ancheta în cazul celor 4 indivizi cu apucături violente, din Pătroaia Gară, comuna Crângurile, și Potocelu, comuna Ludești, a scos la iveală faptul că, la data de 3 iunie, pe fondul unui conflict spontan, bănuiții au agresat un elev de 16 ani în curtea Liceului Agricol C Angelescu din orașul Găești.

Scandalul s-a declanșat în timpul unei ceremonii de sfârșit de an școlar. Doi elevi s-au luat la harță. Unul dintre ei și-a chemat în ajutor rudele și prietenii. Lucrurile au degenerat rapid și s-a ajuns la împărțit de pumni și picioare.

Unul dintre indivizi, în vârstă de 19 ani, nervos nevoie mare, s-a dus în grabă la un autoturism, de unde a luat un cuțit cu care a revenit în incinta unității de învățământ.

Cercetările în acest caz sunt coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite