Conectați-vă cu noi

Prahova

Medicii i-au uitat pansamentul în corp, când au operat-o de apendicită!

Publicat

pe

Foto: spitalsinaia.ro

Se întâmplă în România anului 2020! O copilă de numai 11 ani, din Sinaia, a ajuns în stare gravă la un spital din Braşov, după ce a fost consultată în unitatea medicală din cunoscuta staţiune montană pentru o infecţie foarte puternică.

Medicii braşoveni s-au închinat când au văzut că micuţa a eliminat cu dureri groaznice, prin uretră, o bucată de tifon. Părinţii au spus că bucata de ţesătură medicală a fost uitată în corpul copilei acum un an, când a suferit o operaţie de apendicită. Medicii au supus-o unei intervenţii şi au mai găsit o altă bucată de tifon în organismul fetei. Norocul a fost că respectivul pansament a fost unul steril şi nu a provocat daune ireversibile în trupul fetiţei.

Familia încă nu a precizat dacă se va îndrepta pe cale judecătorească împotriva spitalului din Sinaia.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Poliţiştii din Prahova, profesori de ocazie în şcolile din judeţ

Publicat

pe

Zeci de poliţişti din judeţul Prahova, din cadrul structurilor de prevenire, rutieră, de proximitate şi acţiuni speciale, au fost, în această săptămână, profesori de ocazie în şcolile din judeţ. La lecţiile predate de oamenii legii au participat peste 1.800 de copii, de la cei de grădiniţă până la clasa a XII-a.

Temele abordate au vizat pericolele vieţii de zi cu zi, efectele nefaste ale devianței școlare, ale unui anturaj nepotrivit sau ale neascultării de părinți, toate exemplificate cu cazuri în care copiii au avut de suferit, atât în ipostază de victimă, cât și de infractor.

Citește în continuare

Prahova

Distribuitori de substanţe psihoactive, săltaţi de anchetatorii din Ploieşti

Publicat

pe

Doi bărbaţi din Brăila, în vârstă de 29 şi 30 de ani, au fost prinşi în flagrant în timp ce comercializau substanţe cu proprietăţi psihoactive în municipiul Ploieşti, judeţul Prahova. Ulterior, anchetatorii au descins într-un imobil utilizat de cei doi, unde au descoperit 300 de grame de substanțe cu proprietăți psihoactive (sub formă de materie vegetală și substanțe pulverulente), sumele de 6.495 de lei și 55 de euro și 6 telefoane mobile. Bunurile și banii au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetări a reieșit faptul că persoanele în cauză s-ar fi aprovizionat cu substanțe cu proprietăți psihoactive, pe care le-ar fi comercializat, în cursul acestui an, în Ploiești. Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, urmând a fi prezentați, în cursul zilei de astăzi, instanței de judecată, cu propunere de luare a măsurilor preventive.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!