Connect with us

Dâmboviţa

Andrei Plumb, şeful campaniei electorale a PSD Dâmboviţa pentru alegerile europene!

Publicat

pe

Pe surse, am aflat că, astăzi, în cadrul întâlnirilor cu activul de partid din zonele Băleni, Valea Dâmboviţei şi Târgovişte, preşedinta interimară a PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, l-a prezentat pe fiul său, Andrei, ca fiind şeful campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc în luna mai.

Andrei Plumb este cunoscut pentru modul vehement în care s-a implicat, în trecut, în diferite acţiuni ale Partidului Social Democrat.

Săptămâna viitoare, se pare că se va decide, în Comitetul Executiv Judeţean, excluderea din partid a preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Daniel Comănescu. Hotărârea trebuie să fie apoi validată de Comitetul Executiv Naţional al PSD. Propunerea vine ca urmare a faptului că Daniel Comănescu a refuzat să-şi dea demisia din fruntea CJ.

Dâmboviţa

Accident la ieșirea din Târgoviște spre Ulmi și altul în comuna IL Caragiale

Publicat

pe

Accident de circulație, în această seară, în zona benzinăriei Moll de la ieșire din Târgoviște spre Ulmi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită. Pompierii au acționat la fața locului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

O oră și jumătate mai târziu, echipajele ISU au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN72A, în comuna IL Caragiale. Au fost implicate un autotren și un autoturism. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei persoane cu atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Târgoviște din 18 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

Primarul municipiului Târgoviște a convocat pentru marți, 18 ianuarie 2022, la ora 08:45, o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, cu următoarea ordine de zi:

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT