Conectați-vă cu noi

Argeș

Firme celebre, parte civilă într-un dosar cu îmbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcute!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: ITPF Giurgiu)

Patroana unui magazin din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, a dat de belea. Femeia a fost acţionată în instanţă de celebrele companii de vestimentaţie şi articole sportive Adidas, Puma şi Lacoste. pentru că, în spaţiul comercial pe care îl deţinea, vindea încălţăminte şi haine contrafăcute, dar care purtau mărcile respectivelor concerne, i se cer acum daune de mii de euro.

Ramona F. a fost acuzată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti de săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Neregulile au ieşit la iveală în urma unui control efectuat de poliţişti în magazinul pe care îl deţinea, unde au fost descoperite sute de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte ce purtau siglele unor mărci consacrate.

La data descinderii, patroana nu a putut prezenta oamenilor legii documente din care să reiasă autenticitatea şi calitatea produselor. În faţa magistraţilor care s-au ocupat de anchetă, a mărturisit că nu are nici un contract de colaborare cu celebrele firme. Pentru fapta comisă, riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă. Procesul se va declanşa luna viitoare, la Judecătoria Piteşti.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Creştea o capră neagră printre celelalte necuvântătoare din gospodărie!

Publicat

pe

Jandarmii argeşeni au făcut o decoperire uimitoare în timpul unei acţiuni privind combaterea braconajului şi protecţia fondului cinegetic în comunele Arefu şi Sălătrucu munţilor. O capră neagră în curtea unui cetăţean!

Proprietarul le-a spus jandarmilor că a găsit animalul în sălbăticie şi l-a adus acasă pentru a-l creşte cu celelalte necuvântătoare din gospodărie. Fiind vorba de o specie protejată prin lege, militarii jandarmi au anunţat Agenţia Judeţeană pentru Vânat şi Pescuit Argeş ai cărei reprezentanţi s-au deplasat la faţa locului pentru a ridica capra neagră.

Cetăţeanul care deţinea animalul în captivitate a fost sancţionat contravenţional cu 1.000 de lei.

Citește în continuare

Argeș

Alertă! Pirotehniştii au evacuat sediul Poliţiei Mioveni!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://epitesti.ro)

Stare de alertă la Mioveni. Un rucsac suspect a fost descoperit chiar pe holurile Secţiei de Poliţie din oraş! De frica unei bombe lăsată de cine ştie ce răufăcător, sediul a fost evacuat.

Din fericire, nu a fost vorba de vreo încărcătură explozibilă. Geanta cu pricina fusese uitată de o tânără. Pirotehniştii s-au deplasat la faţa locului pentru a interveni, cazul fiind tratat ca o ameninţare cu bombă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!