Connect with us

ACTUALITATE

Atenţie! Restricţii de circulaţie în Târgovişte, pe IC Brătianu! VIDEO

Publicat

pe

Vineri – 1 februarie 2019, anunţă primarul municipiului Târgovişte, vor debuta lucrările, pe zona de alimentare cu energie electrică, la magazinul de tip mall, care va fi construit în perimetrul fostei unităţi militare de la gară.

Prin urmare, în acest week-end, vor fi restricţii de circulaţie pe Bulevardul IC Brătianu, în zona trecerii la nivel cu calea ferată de la Dealu Mare, care va fi desfiinţată. Practic, se va circula alternativ, pe un singur sens. Dacă vremea nu va pune probleme, luni – 4 februarie, se va reface covorul asfaltic şi, de marţi, traficul va intra în normal.

strada Neagoe Basarab

„Este un moment important şi sunt create premisele ca, până la sfârşitul anului, complexul comercial să fie gata. Complementar, Primăria Târgovişte intenţionează să lărgească strada Neagoe Basarab, să demoleze garajele de pe domeniul public şi să realizeze o investiţie, astfel încât accesul spre zona UM Gară să fie cât mai facil.

De asemenea, vrem să străpungem terasamentul căii ferate, astfel încât să mai asigurăm şi o arteră de ieşire din Aleea Trandafirilor. Toate aceste lucrări se vor finaliza cel târziu în septembrie anul acesta.

Cred că marcăm începutul unei etape foarte importante de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgovişte, cred că cea mai importantă de după revoluţia din decembrie 1989, pe care o vom parcurge în următorii 2-3 ani, cu precizarea că anul acesta, în zona respectivă, va fi finalizat drumul care face legătura între Bulevardul Carol I şi Petru Cercel, este recepţionată reţeaua de canalizare şi, de asemenea, va fi finalizat complexul comercial”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

ACTUALITATE

Urs semnalat în zona comunei Pucheni, județul Dâmbovița. Află ce au decis autoritățile!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Ca urmare a numeroase sesizări privind apariția unui urs brun în zona comunei Pucheni, prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, a organizat, astăzi – 11 mai 2021, la sediul primăriei din localitate, o întâlnire a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia a fost adoptat un plan de acțiune care va fi aplicat în perioada următoare.

Măsuri dispuse:
– Monitorizarea situației de către Comitetului Local pentru Situații de Urgență și de informare de îndată a instituțiilor cu atribuții în gestionarea acesteia;
– Prevenire, prin folosirea semnalelor acustice și luminoase pentru îndepărtarea ursului din zonele locuite sau utilizate de către populație;
– Patrulare de către efectivele de jandarmi și poliție în zona unde a fost semnalată prezența ursului și există pericolul unei posibile agresiuni;
– Informare a cetățenilor cu privire la existența unui potențial pericol determinat de prezența ursului, modul acestora de comportare, restricțiile și obligația de respectare a recomandărilor reprezentanților instituțiilor cu atribuții în gestionarea evenimentelor ( IJJ Dâmbovița, IPJ Dâmbovița, Primăria Comunei Pucheni).

Citește în continuare

ACTUALITATE

Alegeri locale parțiale pentru funcția de primar în 30 de localități din România

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a propus Ministerului Afacerilor Interne organizarea, în data de 20 iunie 2021, a alegerilor locale parțiale pentru primari în 30 de localități din țară. Lista nu este definitivă, ea putând fi actualizată până la apariția Hotărârii de Guvern.

Conform propunerii AEP, candidaturile vor putea fi depuse în perioada 21 – 31 mai 2021, iar campania electorală va începe în data de 5 iunie 2021.

Lista localităților unde se vor organiza alegeri locale parțiale

Judeţul Alba
1. Comuna Ciuruleasa
2. Comuna Meteş

Judeţul Arad
3. Comuna Zăbrani

Județul Argeș
4. Comuna Aninoasa
5. Comuna Rociu

Judeţul Bacău
6. Comuna Tamaşi

Judeţul Braşov
7. Comuna Şinca Nouă

Judeţul Caraş-Severin
8. Oraşul Bocşa

Județul Călărași
9. Comuna Cuza Vodă
10. Comuna Frumuşani

Județul Covasna
11. Comuna Mereni

Judeţul Dâmboviţa
12. Comuna Braniştea

Judeţul Dolj
13. Comuna Catane
14. Comuna Sadova
15. Comuna Terpeziţa

Judeţul Galaţi
16. Oraşul Târgu Bujor

Județul Hunedoara
17. Comuna Burjuc
18. Comuna Romos
19. Comuna Sarmizegetusa

Județul Ialomița
20. Comuna Gura Ialomiţei
21. Comuna Ion Roată

Judeţul Ilfov
22. Oraşul Bragadiru
23. Comuna Găneasa

Județul Mehedinți
24. Comuna Obârşia de Câmp

Județul Olt
25. Comuna Deveselu

Judeţul Prahova
26. Comuna Șotrile

Judeţul Sălaj
27. Oraşul Şimleu Silvaniei

Judeţul Suceava
28. Oraşul Vicovul de Sus

Judeţul Timiş
29. Comuna Voiteg

Judeţul Vâlcea
30. Comuna Scundu

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT